Aynı sorun bende de var maalesef. Dün desteği aradım iki kere iki kişi de öyle böyle filan deyip net bir şey söylemediler. Bu ciddi bir sorun. Telefonun bütün özelliklerini kıstım. Tabiri caizse Nokia 5110 a çevirdim telefonu ama yok yani. Gece şarjı da öyle gündüz de patır patır azalıyor şarj. En kötü ihtimal 10 saat ekran süresi almam lazım bu telefonda. Ki ben otun vs hiç oynamam telde rutin kullanım yani. Ne yapalım bilemedim açıkçası🙁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada'dan 7.599TL'lik ürün alıyoruz adamlar 9,99TL kargo parası istiyor. |
Güncellemeler hızlı olsun diye önceden açardım çatır çatır güncellenirdi. Dediğiniz gibi hocam önceden böyle bir sorun yoktu. Vodafone, müşterilerim fazla veri tüketmesin diye bizi düşünüyor. (!) |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Alışıcaz o zaman tesekurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam deneyim hemen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bende otomatik parlaklık ayarlama kapalı ama dün bir test yaptım ışığı açıp kapatarak. Telefon kendi kendine artırıp azaltıyor bariz bi şekilde gördüm. Ayarlara baktım Night Shift Tru Tone vs hepsi kapalı. Çözümü var mıdır? Edit: Ayarlar - Erişilebilirlik - Ekran Metin ve Puntosu kısmında da ayrı bir oto parlaklık ayarı varmış. Saçma değil mi iki tane olması? Onu da kapattım düzeldi sanırım :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 24 Kasım 2020; 11:40:31 > |
ŞİRKET SAHİBİ BENİM :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 24 Kasım 2020; 11:51:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbetfur2 -- 24 Kasım 2020; 12:15:18 > |
Bu bana da çok saçma geliyor ya. Müşteriye saygısızlık bir defa. Pazarlama hatası. 7000-8000 ürün alan müşterinin 9TL kargosunu kargosunu işletme veya site karşılayamıyorsa, oradan bir daha alışveriş edesi gelmez insanın. |
Ben oyunu en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum, sosyal medya ile beraber ekran sürem ortalama 5 saat oluyor. Oyun sürem 1-2 saat arası bu arada |
Baktım kargo parası vereceğiz kaçarı yok hem kılıf hem de kırılmaz camı da ekledim sepete. Bence pazarlama taktikleri bu yani aksesuar için başka siteye gitmesin zaten kargo parası alıyoruz. |
Ben bunu kullanıyorum kılıf olarak, gayet koruyucu. Ön cam koruması için para esirmeyin en iyisi hangisi ise onu taktırın. ![]() |