al geç adamım valla bende spariş verdim ...en fazla daha ne kadar düşebilirki 90 tl olabilir...gerek yok 7600 tl veriyorsun 90 tl için ugrasmana deymez... |
valla bende merak ediyorum.... |
cok teşekkür ederim... |
Hocam en nihayetinde 1k ucuz diye kabul edelim adamlar sifir hatta çoğu sıfırdan pahali 7300-400 yazmis bunlari almaz kimse onlarda satamaz mecbur düşecekler;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburadada telefonun rengini seçince sarji olmayanlari belirtiyor,yeşil ve mor olanda şarj yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet dostum....cok aldım oradan için rahat olsun... |
ürün cıkmadan faturası mail ile geliyor kontrol et..ben hiç yasamadım öyle bir durum.. |
Ben aslında facebookta iphone gruplarındada aynı sorundan muzdarip bikaç insan görmüştüm burayada bi sorayım dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten düzgün fiyat veren satar hocam,öbürleri ya tutarsa hesabı;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
haklısın anker çok daha kaliteli marka spigenden adaptör konusunda. ama bahsi geçen adaptöru araştırdığımda hep iphone 12 için olduğunu yazıyor. ve kımsede forumda denememiş hızını iphone 11de.bişeyi uymuyodur belki diye denenmiş olan spigen 27w u alacam galiba, ama o da ankere göre dandik daha çok ısındırabilir vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam uyum ile alakalı sıkıntı olmaz adaptör konusunda, burada dikkat edilecek şey kullandığı malzemenin kaliteli olduğunu bildiğiniz markayı tercih etmek. Hangi güçte olursa olsun adaptörünüz telefonunuz kendi kapasitesinin üzerinde güç kullanmaz. IP11 bildiğim kadarı ile max input 18w. Yani 18w üzeri bir adaptör alırsanız fazladan para vermiş olursunuz. Ancak ipadiniz vs varsa her iki cihazda kullanmak için tabiki daha güçlü bir adaptör alabilirsiniz. |
Son 10 gündür hem wifi hemde hücresel veride sıkıntı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |