Aynen hocam 7000 den aşağı yok onlarda 1 yıl garantisi kalmışlar ki sifir o rakam,bir kaç aylıkları 7300-400 yazmışlar,milleti enayi mi sanıyorlar kimse sifir fiyatına bakmadan alırmaz,ne mantık anlamadim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noneed1982 -- 23 Kasım 2020; 22:51:50 > |
Hepsiburada'da iPhone 11 128GB Siyah 7.599TL Sizce fiyat nasıl? Kesin alacağım ama cuma günü indirimlerini falan beklesem mi kararsız kaldım. Sizce daha fazla iner mi? Teşekkürler. |
Daha düşermi bilinmez ama ikinci el daha pahali,bende kararsizim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bende mail aninda düşüyor sürüm 14.2 onceki tepefonum s7 edge de mail iskenceydi ama ois tek kelime ile harika . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samimiyureklin -- 23 Kasım 2020; 23:12:21 > |
Mail inizi exchange mail olarak kaydedin . Seçeneklerden de otomatik olarak olanı seçin , mailler anında gelecektir . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni alan arkadaşlara sorum. Kutular yeni adaptmrsüz kutu mu, yoksa eski kutu mu hala? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mail hesabınızı ayarlardan kaldırın önce . Sonra yeniden mail uygulamasına girin sıfırdan mail kurmak için Hotmail , Yahoo , Exchange mail vs vs seçenekler çıkacak . Oradan exchange mail i seçerek mail hesabınızı oraya kurun ,( mail adresi ve şifre) sonrasında mailleriniz anlık gelecektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende herhangi bir leke oluşmadı şimdilik. Telefonun rengi yeşil belki ondandır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni 11 sahibiyim. ios 13 sürümü yüklü iken gece yatarken şarj edip sabah %100 şarj ile buluyordum telefonu. 14.2 yi yükledikten sonra sabah %94 te buldum şarjı. gün içinde de daha kötü şarj performansı gösterdi. |
1 sene kullandığım tr garantili(1sene daha garantisi var) iphone 11 pro 64 yeşil i 4 gün önce 9750 ye sattım 1k ucuza su an sıfırından.. alıyorlar valla bende anlamış değilim =) |
Gerçekten güzel kılıflar. Bende de sağdakinin soldaki stilinde olanı var. Ve dediğiniz şekilde çerçeveleri daraltıyor, çok iyi koruyor. TEK KÖTÜ YANI, kayganlığı arkadaş. Özellikle bir yere uzanıp telefona bakarken elimde tutmak için sıkıyorum biraz telefonu. Uzun vadede ağrı yapıyor. Gerçi kullandığım çoğu kılıf böyle. Benim gibi derdi olmayan için alınabilecek en iyi kılıf bu kamera korumalı, altı kapalı lansman kılıfı. Renk renk alınıp kafaya göre değiştirilebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |