< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 23 Kasım 2020; 21:30:22 > |
Arkadaşlar ilk defa böyle bir şey görüyorum,iphone çok değer kaybetmiyor genelde sifir fiyatının 1000-1500 altına satılıyor ortalama temizlik garanti vb gore ama anlamadığım letgo sahibinden falan ikinci eller 7000-7400tl arasi saka gibi sifiri zaten 7049 indirimsiz sitelerde bile 7300 ben bir anlam veremedim kim alır o fiyata o ilanlari? Telefoncularda bile 6700 ikinci elki sifir ile 300tl farki düşünürsek o bile pahali,Ama vatandas sıfırdan pahali ikinci ele yazmış.Diger modellerde böyle bir sey yok,çeyrek altın daha fazla değer kaybediyor satarken bu nedir.Yenilerde şarj ve kablosunun çıkmamasını mi fiyatlıyor bizim millet :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noneed1982 -- 23 Kasım 2020; 21:43:18 > |
Resimdeki gibi değil bende pil yüzdesi seçeneği yok...enteresan 11 pro max..14.2 yüklü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 23 Kasım 2020; 22:5:31 > |
Bende onu diyorum zaten diyorsunuz sitekerdekinin biraz daha aşağısına koyarım fiyatini ama millet sitelerde ayni yada daha pahami yazmis,onlarında çoğu internet sitelerinden alınma ve 700-7400 arasi mantıklı değil en nihayetinde ikinci el < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noneed1982 -- 23 Kasım 2020; 22:6:31 > |
X ve sonrası cihazlarda (SE 2020 hariç) yapamazsınız. Kontrol merkezinden kontrol etmeniz gerekiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim peki klavyeye deki sorun düzelmezmi ekranın nerdeyse ortasında mubarek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam, Apple kendi satmayı bırakırsa eğer karaborsaya düşüyor telefon. X ve XS`in fiyatına bakabilirsiniz örnek olarak. Kesin bir şey söylemek zor gibi. |
Evet hocam haklısınız onlar ozellikle sinirli sayi üretim ozel vb diye geçti birde ondan oldu ama 11 normal şerlerden ve internette 7049tl sifir bir ürün nasil 7000 -7400 olur el insaf yani ye işinden daha iyimi ekstra özelliğimi var.Gel gelelim final de hepsi mecbur düşecek hiçbirimiz mantıken o rakama ikinci el almayız sıfırla ayni fiyat hatta daha pahali ikinci eli neden alalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende almadan önce hem sıfırını hemde ikinci elini baya araştırdım. İkinci elde millet kafayı yemiş fiyatları çok uçuk yazmışlar. Kutusu açılmış 1-2 aylık telefona sıfıra yakın fiyat yazılmış. 100-200 TL fazla verip sıfırını almak daha mantıklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.el alacak kadar zengin değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |