Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
43.857
Cevap
483
Favori
2.593.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vatan'dan mı aldınız hocam
    fotoğraf varsa paylaşır mısınız?
  • iphone 11 ile gelen kulaklığı kullanıyorum spotify'da ses düzeyini yarıdan aşşağıya indirdiğimde neredeyse duymak imkansızlaşıyor bunun sebebi nedir?
  • Swap neden istemiyorsunuz hocam tam anlamadım? Sonuçta o da sıfır ürün. Sadece kutusu ve aksesuarları yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Hocam kafası gelgitli adamım ben belki 3 ay sonra satarım iphone 11'i


    ondan en güzeli siyah almak
    acaba 64 yeter mi onda kararsızım
    çünkü çok fazla fotoğraf tutmam, google drive kullanıyorum
    netflix den birşey indirmem

    tek çekincem ios 14 ile ios ve app'ler çok yer kaplar mı acaba?
  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    fotoğrafini cekmedim. 2 gün önce vatandan aldım. Gürgençlere göstereceğim bir; bu kullaniciyla alakalı bir konu(fabrika da parçalar birleşirken olduğunu eksper anlayabilir) o yüzden değişim vereceklerine eminim. Sadece; swap cihazlarin ne olduğuyla alakalı yüzde yüz kesin bir aciklama yok. Toplanmis mi; vergiden muafiyet için bu şekilde mi ülkeye sokuluyor... apple’dan da aciklama yok. Kararsiz kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Eğer satma fikriniz varsa bence de genel geçer renkler daha mantıklı olacaktır hocam. Farklı renklere alıcı bulmak daha zor oluyor.

    64 GB hayli hayli yeter bence sizin kullanımınızda. Benzer kullanıyoruz çünkü. iOS 14 ile de sistem ve uygulama boyutları bana pek de farklı gelmedi. Şu an 5. Betadayım ve ekran resminde gördüğünüz gibi kullanımlarım. 7.8 GB sistem tutuyor. Fotoğraf ve videolar iCloud üzerinde saklı. 1 GB kadarını telefonda tutuyor son çekilenler vs. 125 tane de uygulama yüklü. Bence iyi bir fikir olur sizin için bu görsel.

    Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.

    dediğiniz gibi siyah veya beyaz rengin 2. el piyasası yüksek oluyor.
    64 gb da yeterli olacak gibi ekstra 500 tl fazladan veresim gelmedi.
  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. 👍🏼 Sizin kullanımınızı kendime benzettiğim için bence de gerek yok fazlasını almaya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    hocam benim aktif kullanımlarım:

    -whatsapp
    -instagram
    -twitter
    -safari

    zaten telefondan oyun film takılacak zamanı bulamıyorum

    kısmetse yarın vatandan 64 gb beyaz/siyahını alayım diyorum
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Bu akşam 21:20’ye rendevu aldim bir göstereceğim. SWAP cihazlarin ne olduğuyla ilgili cok büyük karmaşa var. Ve en sinir edicisi direkt apple’dan aciklama gelmemesi.



    Apple Store ile görüştüm estetik olarak kaygi yaratir dediler. Büyük ihtimal değişim cikar değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam swap dediğimiz cihaz, sizin cihazınızın birebir sıfır kopyası oluyor renk, kapasite vs açısından. Kapalı kutu üründen bir farkı yok. Bu da aslında hiç kullanılmamış bir ürün. Sadece kapalı kutu değişimde garanti yeni cihaz olduğu için sıfırdan başlarken, swap cihaza sizin bozulan cihazınızın garanti süresi tanımlanıyor. Tek fark burada. Türkiye’de bir zamanlar Apple doğrudan kapalı kutu değişim yapıyordu ve insanlar da bunu kötüye kullanmıştı. O nedenle artık kapalı kutu değişim değil de sadece cihazın değişimini yapıyorlar.

    Eğer fabrikasyon bir sorun varsa swap cihaz ile değişimini yaparlar. Swap cihazdan da korkmanızı gerektirecek bir durum yok emin olun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam tekrardan, iPhone 11 Pro telefonumda aramalarda sorun yaşıyordum.

    Arama başarısız oldu hatası alıyorum aramaların ortasında ve telefon kafayı yiyor bundan sonra.
    Arama yapamıyorum arama menüsünde gezemiyorum vs. vs. Ayrıca pil sağlığım'da %85'te çevremde gördüğüm en kötü iPhone 11 Pro pil sağlığı bende :(

    Donanımsal bir problem olduğunu düşünerek yetkili servise verdim fakat sorun yoktur, testler başarılı dediler. Çözüm öneriniz nedir başka bir servise götürmem işe sonucu değiştirir mi ? Bu arada operatörden yeni sim kart istedim belki o çözüm olur ama pil sağlığı çok canımı sıkmaya başladı. Çözüm önerisi olan varsa ve yazabilirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kryrdm

    Merhabalar, 5 ay önce aldığım iphone 11 telefonumda iki gündür dokunmatik sorunları yaşıyorum. Bazı harfleri yazarken sorun oluyor. Ekranı yan çevirirsem yazabiliyorum. Bazen ekran donuyor, güç düğmesine basıp tekrar açınca düzeliyor. Resetlemeyi denedim, ekran koruyucuyu söktüm,ayarları sıfırladım,verileri silerek sıfırladım ama sonuç aynı. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var mı acaba?Teknoloji mağazasından almıştım ürünü sizce mağazaya mı yoksa direk apple servisine mi gitmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. İyi bayramlar.
    Gün itibari ile Zorlu Center Apple Mağazasına gittim. Durumu anlattım. Kısa bir incelemeden sonra sorun ekrandan kaynaklanıyorsa ekranı değiştireceklerini, ana karttan kaynaklanıyorsa cihazı değiştireceklerini söylediler. 1 saat içinde tekrar gelin dediler. 1 saat dolmadan tekrar gittiğimde telefonunuz hazır diyerek yeni bir cihazla değiştirdiler. "Yeni bir cihaz mı? yoksa yenilenmiş mi ? diye sorduğumda yeni bir cihaz olduğunu söylediler. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa akıllarında olsun İstanbul'da yaşıyorsanız ve cihazınız yurt dışı değilse hiç maceraya atılmaya gerek yok. Aynı gün içerisinde sorununuzu çözmek istiyorsanız naçizane fikrim direk gidin işinizi halledin. (Daha önce bir arkadaş yazmıştı. Başka mağazadan alınan cihazlara bakmıyorlar diye ama öyle bir durum yok). Sonuçta yeni bir cihazla yoluma devam ediyorum. Kutulu olmaması benim için sorun teşkil etmiyor. Kutudaki kulaklık ve şarj aletini zaten hiç kullanmadım öylece duruyor. Yalnız randevu almadan gitmemenizi tavsiye ederim. Randevu almak imkansız falan diye abartanlara da itibar etmeyin. En geç iki gün sonrasına alınabiliyor şu aralar. Şu ortamda bile gayet titiz,saygılı bir şekilde işlerini yapan mağaza çalışanlarına ve teknik elemanlara da teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryrdm -- 19 Ağustos 2020; 18:49:9 >




  • Merhabalar, iPhone 7 kullanıcısı olarak sizce iPhone 11'e geçiş yapmalı mıyım ? Önümüzdeki ay Polonya'ya 5 aylık üniversite eğitimi için gideceğim, telefonum mevcut durumumda ihtiyaçlarımı karşılıyor fakat yurt dışında çekeceğim fotoğraf ve videolar için birazcık aklımda soru işareti oluştu. Ona vereceğin para ile fotoğraf makinesi + tablet alabilirsin gibi fikirler veren arkadaşlarım da oldu. Sizce ne yapmalıyım ? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olanlara.
  • emrahdoy kullanıcısına yanıt
    Telefonu ne amaçla kullanacağınıza, ne yapacağınıza bağlı olmaksızın iphone 7'den geçerseniz mutlaka büyük bir fark hissedeceksiniz. 7'ye göre neredeyse 4 kat daha fazla şarj süresi, çok daha hızlı ve kararlı bir deneyim, çok daha iyi bir kamera sunacak. İmkan varsa, telefona verilecek para zul gelmiyorsa değiştirmekte fayda var. Bu biraz kişisel beklentilerle alakalı bir durum.

    Telefon yerine kamera ve tablet, telefonun tam karşılığı değil bence. Fotoğraf çekmeyi severim ama hiçbir kuvvet yanımda g3 piyade tüfeği gibi kamera ve çanta içinde tablet taşıttıramaz bana. Kamerayla para kazanmıyorsam kamera almam için bir sebep yok, yeni nesil telefon kameraları oldukça yeterli. 11'in kamerayı aratacağını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 19 Ağustos 2020; 20:32:10 >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Götürdüm gürgençlere kozmetik sorun dedi bakmadı. Bu nasıl iş anlamadım. Ben de vatan hakkında şikayetvara yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, eğer bir sorun olduğundan eminseniz başka bir yere daha götürün isterseniz. Hatta istanbula yakınsanız doğrudam apple’a gitmek iyi olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whypic06 W kullanıcısına yanıt
    her gece %20-30 civarlarında şarja takıp sabah alıyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Edirnedeyim. Aslında bir pazar günü hem İstanbul’u gezmek hem gitmişken zorluya uğramak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac aylik hocam telefon ve nasil sarj ediyorsun telefonu? Sarjdayken vs. kullaniyor musun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.