Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Marksman84 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.978
Cevap
251
Favori
477.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum. Hücresel veri destekli bir iPad alınca nasıl onun bu özelliğindem faydalanıyoruz. Ayrıca yeni bir sim kartı daha mı çıkarıyoruz yoksa her seferindeki telefondaki simden mi oluyoruz. Bu konuyu bilmiyorum kusura bakmayın öğrenmemek ayıptır dedim ve sizlere sormak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılsakal89 K kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesindeki ekran özelliklerine baksan zaten herşey ortaya cikacak ben dikkatsizligimden 750 gayme zarara girdim. Bi yandan bosa kaşıntı diyelim :) 9.7 seni çok mutlu edecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Yeni SİM cıkarıyorsunuz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızılsakal89

    Yeni SİM cıkarıyorsunuz hocam

    Anladım teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad Pro 32GB Cellular+WiFi modelini Apple Pencil ile birlikte almak istiyorum, öncelikli amacım derste not tutma ve kitapları indirip kullanmak. Tablete baktığımda Apple resmi sitesinde 3.200 TL gibi bir fiyat çıkıyorken, aynısı hepsiburada da 2.900 TL, bu fiyat farkı nereden kaynaklanıyor ve bir sorun çıkarır mı arkadaşlar? Yine aynı şekilde kalemi en uygun nereden temin edebilirim?
    Yanıtlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
  • kızılsakal89 K kullanıcısına yanıt
    Herkesin zevki farklı. Bende 9.7 almadığıma şükrediyorum :))

    Örnek verecek olursam hızı ram'ı ve ısınması vs Youtube'den bakabılırsin.

    9.7 de 2 gb ram var ve uygulamalar arka planda beklerken tekrar açtığında eski ipad modelleri gibi bastan baslatıyor. 12.9 ise 4 gb ram var, kaldığı yerden başlatıyor uygulamayı. Kamerası yüzünden de düz yerde kullanmak sinir bozucu 9.7 de her hareketın tak tak yapıyor düz durmuyor. Isınma konusundada 12.9 daha az ısınıyor 9.7 den.

    Sen yinede hız bakımından 1 adım ileride ol 9.7 yi 3-4 sene kullanacağına 12.9 u 5-6 sene kullanmanı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am paris -- 29 Mayıs 2017; 4:49:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • I am paris kullanıcısına yanıt
    Haha sağolun hocam ama 3 gün önde 9,7 almış bulundum çok da kararsız kalmıstım ama bi deneyelim bakalım



    Yanlız pro dehset iyiki almışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I am paris kullanıcısına yanıt
    12.9 ekrani facia allah yardim etsin sana sakin 9.7 ekranina bakma oylece kullan :) kamera kalitesini sorma hele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 9.7 enistemde mevcut farklılıkları kamera, flas. Ekran konusunda ben pek bir fark göremedim, hatta daha iyi geldi 9.7 de sarımsı bir ekran var genelinde. Sıkı bir şekilde arastırdım iki tabletide ama zaten iphane 6s kullanıcısıyım. 12.9 gibi nerdeyse bı laptop ekran boyutu gıbı bir ekranda kamera ile video çekmek biraz yanak kızartır etrafta diye duşunyorum 😂 Onun dışında hız konusunda 12.9 açık ara farkta 9.7 den. Bu konuda en cok beğendiğim durum yukardada belirttiğim gibi uygulamaları arka planda ne zaman açarsan aç kaldığın yerden devam etmekte ki bu benim için çok iyi bir ayrıntı. Artı olarak 2 GB nerede 4 gb nerede hocam :))

    Kamera konusunda haklısın güzel çekiyor resimleri 4K :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pro 9.7 inc olan varsiyonunu kullaniyorum da youtube ya da baska bir siteden videoyu buyuttugum zaman ekrani tam doldurmuyor.Asagi ve yukarisinda siyahlik oluyor.Nasil duzeltebiliriz yardimci olabilecek var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad ile apple telefon senkronize bir şekilde çalışıyor mu?
    Aynı apple id ile hem telefon hem tablet kullanabiliyor muyuz? Birinde çektiğimiz resim icloud share ile telefona gidermi?

    Ayrıca, cellular özellikli alsam en uygun internet hattı hangisi? ve whatsapp görüşmesi yapabilir miyim?
  • kent290lf K kullanıcısına yanıt
    İpad ile iphone senkronize çalışır. Aynı apple id yi kullananilirsiniz. Whatsapp web kullanırsınız ipadden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ata359

    iPad Pro 32GB Cellular+WiFi modelini Apple Pencil ile birlikte almak istiyorum, öncelikli amacım derste not tutma ve kitapları indirip kullanmak. Tablete baktığımda Apple resmi sitesinde 3.200 TL gibi bir fiyat çıkıyorken, aynısı hepsiburada da 2.900 TL, bu fiyat farkı nereden kaynaklanıyor ve bir sorun çıkarır mı arkadaşlar? Yine aynı şekilde kalemi en uygun nereden temin edebilirim?
    Yanıtlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

    Hepsiburada daha uygun fiyata temin ediyor her Apple ürününü,bir sıkıntı yok.Hiçbir sorunda çıkarmaz çünkü iPadi alınca senin hepsiburada ile işin kalmıyor,garanti işini Apple yaptığı için.Apple insanları kazıklamaya çalışıyor daha doğrusu.Zaten Hepsiburada ilgisiz bir site değil ama ürünün satıcısının Hepsiburada olmasına dikkat et.Apple Pencil bildiğim kadarıyla Troy'da indirimli ve en ucuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmutsu -- 22 Haziran 2017; 1:7:55 >




  • Arkadaşlar elimde bir tane jelatini açılmamış iPad Pro 10.5 64GB var. İsteyen olursa ulaşabilir.
  • Merhaba arkadaşlar bugün 1. Nesil iPad Pro şikayetim için akasyaya gittim . Şikayetim ise ekranın sol tarafında solukluk olması. Görevli arkadaş geldi baktı içeri götürdü içerdeki kişide bi sorun görememiş sonra yandakine sordu aynı şekilde göremedi fakat dediğim sorun var. Teste sokmalarını istedim öyle bir test yok dendi . Çalışan arkadaşların gözleri bozuk diye ben mağdurum nasıl bi yol izlemem gerekli acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletlerle P.S autocad kullanip herhangibi sorun yasayan varmi? ozellikle autocad'te yapilamayan neler mevcut pc ye kiyasla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad pro, swap değişim modelleri var sahibinden'de .. alınır mı bu cihazlar. Fiyatları iyi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben iPad Pro 9.7 32gb almayı düşünüyorum. Fakat Eylül'e kadar fiyatların düşmesini bekliyeyim diyorum.
    Bende şuan iPad 2 var. Sizce eylül'de fiyatlar düşer mi ve bu iPad Pro 9.7'de herhangi bir sorun (kronik) var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad'imi açtığımda bir anda ekranda çizgiler, televizyondaki gibi karlı bir görüntü oluştu. Hem üzüldüm hem sevindim 2 senelik garantinin bitmesine 4 ay kala başıma böyle bir şey geldiği için. Yine kendimi şanslı hissettim zamanında gidip 1000 lira fazla para verdim, yurt dışından ucuza alabildiğim halde Zorlu Apple Store'dan satın aldım diye. Bu sayede garanti sorunu yaşamayacaktım.

    Kazın ayağı öyle değilmiş. iPad'i teslim alan görevli not kısmına sadece kasada küçük çizikler olduğunu yazdı. Sağdan soldan her yerinden fotoğrafını çekti, tertemiz duruyor ilk günden beri kılıfla kullandığım için. Bugün SMS geldi, cihazınızın ekranında çatlaklar olduğu için ve ekran değişimi yapılamadığı için iPhone'unuz(evet iPhone yazmışlar) garanti kapsamı dışındadır Değiştirmek isterseniz 2650 lira karşılığında aynı özelliklerde yeni bir iPhone verebiliriz diye... 20 ay kullanımdan sonra ekranda çok dikkatli bakınca görünen kılcak çizikler olduğunu biliyorum ama cihazı teslim alan kendi çalışanları bile görüp not almadı, sanırım onlardan bahsediyorlar çatlak diye Mesaj geldiğinde şok oldum, yanımdaki arkadaş telefon ekranına bakıp kalmama şaşırdı, iyi misin diye sordu. Yarın bir gidip görüşeceğim. Belki çözülür ama sinek de küçük ama mide bulandırır hesabı tüm güvenim sarsıldı.

    Apple Türkiye olunca orta doğu firmasına dönmüş, boşuna garanti falan diye araba yüküyle fazladan para bayılmayın. Dışarıdan gelecek birilerine söyleyin getirsin uygun fiyatla, değişen bir şey olmuyor sonuçta.




  • Merhabalar,

    12.9 inç ekranlı 128 GB iPad Pro (wifi) kalem ve klavyesi ile satılıktır.

    https://forum.donanimhaber.com/indirim-ankara-dan-satilik-ipad-pro12-9-inch-128gb-wifi-kalem-ve-q-turkce-klavye--126900177
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.