Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.917
Cevap
247
Favori
473.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çizim için (procreate) önerir misiniz? Yada daha ucuz hangi apple tablet modelini önerirsiniz? Çokta para harcamak istemiyorum.
  • Procreate çok iyi profesyonel çizer değilim tabi. Bence ipad pro ikinci nesil olabilr 120hz fark ediyor baya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpadde sıkıştırılmış dosyaları hangi programla çıyorsunuz winrar yok sanırım.
  • Kendi uygulaması dosyalar açıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 inç ipad pro için el çantası şeklinde taşıma çantası önerebileceğiniz model var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdoman

    Kendi uygulaması dosyalar açıyor
    Kendi uygulaması derken ben bulamadim. Mesela ag uzerindeki diskteki film gorebiliyorum ama acamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de böyle bişey arıyorum Smart Keyboard folio kullanıyorum bununla birlikte kullanabileceğim bi kılıf gibi çanta gibi bişey arıyorum kolay taşınabilen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Bu ürün var yurt dışında 30 $ gibi bir fiyatı var Türkiye de 500-600 ₺ istiyor gittigidiyor gibi siteler orjinal apple klavye kılıf smart folio ile de uyumlu ayrıca birkaç gözü ve ipad aparatları için çokca organizer yeri var bence biçilmiş kaftan. Uygun fiyata bulursan bana da haber et ;) görselini ve youtube inceleme linkini ekliyorum

    https://www.tomtoc.com/products/ipad-padfolio-case-a06-002g
    https://www.youtube.com/watch?v=LdFUdF59n90&feature=youtu.be

    Apple iPad Pro [ANA KONU]

    Apple iPad Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşkazalı48 -- 8 Mart 2020; 13:9:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyatın yeri belli amazon ordan buraya gelmeside 60 dollars.
  • Yada yurt dışından gelen bir tanıdık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada üzerinde 5475 tl ye geliyor şuan wifi 64 gb olan 11 inç model. Haftaiçi sipariş vermeyi düşünüyorum. Apple'ın kendi sitesi dışında kalem ve klavye bulunmuyor hiç bir yerde. onları da o şekilde temin edeceğim. Sizce alınır mı cihaz? performansını test ettim açıkçası ve oldukça memnun kaldım. fakat pro 4'ün çıkışı da yakın gibi. Ekstra pek özellik beklentim yok ama fiyat olarak yakın çıkarsa değerlendirmek isterim.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek ihtimalle Bu ay sonunda 3 kameralı prolar görücüye çıkacak Nisan ayında dağıtımı yapılacak.

    https://twitter.com/bengeskin/status/1236728690538668034?s=21


    Apple iPad Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kumutlu

    Çok yüksek ihtimalle Bu ay sonunda 3 kameralı prolar görücüye çıkacak Nisan ayında dağıtımı yapılacak.

    https://twitter.com/bengeskin/status/1236728690538668034?s=21


    açıkçası kamerasıyla pek işim yok. mimarım. sunum, çizim ve not için kullanacağım. ipad pro 3'ün performansı beni yeterince tatmin etti. illaki en yenisi olsun gibi bir derdim bulunmuyor.

    bekleyeceksem bana 2 neden sunmalı.
    ya çok sıradışı özellikler(ki fiyat benim için önemli. ipad pro 3'ün şuanki fiyatı 5500 bile bence afaki derecede yüksek. bir tık daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum).
    ya da yenisi çıktığı için eskisinin fiyatının düşmesi. 2. nesil ipad proların bile fiyatları hala 5000 tl bandında. yani eski modellerin fiyatlarında pek değişiklik olmuyor apple ürünlerinde.

    özellikleriyle alakalı bir sızıntı yok ise sizce beklemeli miyim?
  • Ay sonu olunca aklim karıştı şimdi ya sizce fiyati tahmin edilebilir mi 4.nesil ipad pro'nun? 5500 e 3. Nesil pro alacagim. 6000 e falan cikarsa daha guncel bir surum edinmiş olayim hadi. Ama 7000 bandinda falan cikarsa tercih etmem. Onu tercih etmesem bile 4. Nesil ciktigi icin 3. Nesilin fiyatı düşer mi? Belki ordan kâr ederiz düşüncesi cikmiyor aklimdan. Isim ve durumum gercekten iyi ama, bir ürüne (kesinlikle almam gereken klavye ve kalem aksesuarlari dışında) 2.5 asgari ucret para vereceğim. Vicdanimi dindirmem gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hagi10best

    Ay sonu olunca aklim karıştı şimdi ya sizce fiyati tahmin edilebilir mi 4.nesil ipad pro'nun? 5500 e 3. Nesil pro alacagim. 6000 e falan cikarsa daha guncel bir surum edinmiş olayim hadi. Ama 7000 bandinda falan cikarsa tercih etmem. Onu tercih etmesem bile 4. Nesil ciktigi icin 3. Nesilin fiyatı düşer mi? Belki ordan kâr ederiz düşüncesi cikmiyor aklimdan. Isim ve durumum gercekten iyi ama, bir ürüne (kesinlikle almam gereken klavye ve kalem aksesuarlari dışında) 2.5 asgari ucret para vereceğim. Vicdanimi dindirmem gerek.
    selamlar yardımcı olmak için kendimden örnek vereyim 3. nesil ilk zorlu ya geldiği gün aldım. 11" lik pro gayet güzel cihazdı ama baktım çok narin sağda solda bükülme haberleri dolaşıyor 4. ayında sattım bir müddet tabletsiz takıldım sonra mini5 di, air 3 dü derken bunları da elimden çıkardım dedim pro dışındaki cihazlara pek alışamadım geçen gün ise az kalsın 256'lık pro yu alacakken vazgeçtim çünkü yine aman bükülecek mi aman çantada birşey oldu mu kafayı yemek istemedim birde 4. nesil a13x ile ve daha iyi bir gpu ile gelecekse neden beklemeyeyim dedim iş sadece 3 lü kamera değil birde mini led olayı var belki olmayan hdr desteği felan de gelir hatta 7.9 luk mini led li bir ipad söylentisi de var belki 4. nesilde 4gb ram den 6 ya çıkmak için illa 1tb lık makine almamız gerekmeyecek birde üstüne 3.nesil pencil gelirse hepten kafayı yerim özetle almıyorum 4. nesil bekliyorum bakalım ne olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glasus -- 9 Mart 2020; 13:44:50 >
  • Glasus kullanıcısına yanıt
    Mini LED bu etkinliğe yetismez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glasus kullanıcısına yanıt
    mini led ozelligi nedir? Bu arada pro 3. Nesil 12.9 sahibiyim. Cok yogun Seyahat eden biriyim. Ipad o cantadan bu valize surekli benim ile geziyor. Keza hic dikkat etmeyen bir kullaniciyim, bu zmn kadar ne bukulme ne ezilme olmadi cihazda. O ezilen bukulen cihazlari nasil o hale getiriyorlar. Bende anlamis degilim. Hani o kadar kolay bukulecek ezilecek bir cihazda degil..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düş_man kullanıcısına yanıt
    mini led özetle daha ince ve hafif bir cihaza olanak sunan yüksek parlaklık ve hdr desteği de veren bir panel tipi bunu da 2020'nin sonlarına doğru mu getirirler daha önce mi olur bilemem bükülme konusunda da daha çok 11" Lte modellerde karşılaşılmış hatta benimde dikkatimi çekmişti örneğin 2. nesil pro da lte ve lte olmayan model arasında ağırlık farkı var ama pro 3 de yok lte li pro3 ile lte siz pro 3 aynı gram larda diğer modellerde ki gibi fark neden yok bilemem ama enterasan geldi tabi teknoloji şans işi çok hafif yamulan da var anca düz bir zemine koyunca anlaşılabilen yada baya bir yamulan da var
  • Glasus kullanıcısına yanıt
    Soylediklerinizin haklılık payı var. Katiliyorum da fakat bükülme sorunu durduk yere olan birsey değil. Cantada durdugu yerde bukulmeyecek bu alet ne de olsa. Kendi klavyeli kilifiyla kullanacagim. Kilifi inceledim. Gayet sert bir yapısı var.

    Daha güçlü cpu ve gpu'ya ihtiyac duyacagimi dusunmuyorum. Video isleme gibi bir is yapmayacagim. Ram vs. konularda da haklilik payınız var. Daha güçlü cpu ve gpu benchmark gibi testlerde kesinlikle daha iyi degerlere ulaşacaktır. Ama 3. Nesil pronun performansini test ettim ve tatmin etti beni. Kullanacagim isler icin daha iyisini aramiyorum gibime geliyor.

    Hdr gibi ek teknolojilere karşı aşırı beklentim yok açıkçası. Sadece 3lu kamera eklentisiyle yeni pro çıkarmayacaklarını biliyorum. Illaki pazarlama taktiği olarak önümüze birden farklı şey sunacaklar. Ama fiyati 7000 tl bandından baslayacaksa(ki daha asagi olacagini sanmiyorum). Kesinlikle tercih etmeyecegim. Çünkü mevcut pro 3 tüm ihtiyaclarimi karşılıyor.

    Aceleci olmamin sebebi işimden dolayi ihtiyacim olmasi. Zaten bir süredir arastirmaktaydim. Ilk aklimdan gecen 7. Nesil ipad ya da ipad air 3 idi. Fakat 120 hz ekran farki pro modellerine mecburi itti beni. Kalemi harici sarj etme olayi ise pro 3'ü cekici kıldı benim icin.

    Şuan tüm ihtiyacımı karşılıyor pro 3. Pro 4'ü beklemem icin ya 6000 tl üzerinde olmamasi gerekiyor. Ya da pro 4 çıktığı icin pro 3'ün fiyatinin 1000 tl kadar düşebileceğini öngörüyor olmam lazim. Ikisi de tahminlerimin dışında kaldığı icin 6 taksit secenegiyle hepsiburada troy magazasi üzerinden çarşamba gün alayim diyorum.

    Saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    benimde satmam tam hataydı macbook pro kullanıyorum bir baktım ipad pro macbook'u resmen yatırdı her işimde masa başı laptop açacağıma her türlü işimi yattığım yerden ipad ile hallediyordum sonra dedim mac yatmasın ipad i satayım şimdi hergün şirkete 15" lik macbook taşıyorum artık ipad in rahatlığını özledim ama aynı yada benzer fiyatlara 4. nesil gelirse artık hoş bir durum olmaz benim için fakat eğer 3 lü bir kamera ile gelirse bunu maliyet olarak yansıtırlar düşüncesindeyim aslında bende kararsızım :)

    şuan 3. nesil herşeye fazlasıyla yetiyor olabilir ama ios14-15 vs ne kadar yük bindirecek neler getirecek bu cihazları ne kadar daha yoracak belli değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glasus -- 9 Mart 2020; 16:48:15 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.