Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ironeagle129 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
10.972
Cevap
249
Favori
476.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7. Tablet değişimi hayırlı olsun bana arkadaşlar

    6. Değişim den sonra 7 ay kullandığım tabletimin ekranı acılmamaya başlamıştı zor açılıyordu, bunun sorun yapmadım ama sonradan ön kameranın olduğu bölgede yukardan asağı mavi cizgi belirlendiği için yine değişim oldu ve şuan 7. Tabletim geldi 6. Tablet Gibi yine kutulu ve faturalı olarak geldi.

    Apple ile ipad 12.9 ürünü için bir türlü uyuşamadık gitti ama kızamıyorum nedense apple'ye, en az benim kadar onlarda bana sorunsuz ve sıkıntısız bir ürün yollamak için ellerinden geleni yapıyorlar 14 aydır 😂 4 apple ürünü kullanıyorum böyle garanti ile hiç uğraşmadım ve 2 ürünümün garantisi yeni bitti ve hiç sıkıntı yaşamadım ama ipad pro 12.9 beni bezdirdi. Neyse.

    Apple kidemli danışmanlara da söyledim "varmı benim gibi başka bu sekil de 7. Ürün değişimi yapan müsteriniz" diye onlarda arastırmışlar ve 2. Görüşmede dünyada 2 kişi 11 kez değişim yapmış aynı ürünü, bense türkiye'de tekim ve zirvedeyim.

    Bu gururu sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar

    Yeni bugün gelen ürünüm hakkında ise tek şey söylemek istiyorum, sanırım bunlar artık son imalatlar olduğu için mi bilemiyorum ama ekranından düğmelerine kadar çok sıkı ve dayanıklı gibi geldi, ekran cam'a hemen hemen birleşik gibi daha dışa çıkık gibi (6 adet değişim olduğu için ipad pro 12.9'da uzmanlaştığımdan dolayı bu gibi ayrıntıları artık fark edebiliyorum 😂) ve bu en az iphone x ekranı gibi duruyor, köşelerindeki ekran bitiş cizgileri daha ince. Bilemiyorum ama baya gözüme alıcı geldi son ürün, dua edin de arkadaşlar artık şu garanti bitene kadar kullanabileyim 😂 alışkanlık yapacak diye korkuyorum artık.

    Herkese iyi günler dilerim, ipad'ınızda sorun yaşıyorsanız yardımcı olabilirim bu arada değişip değişmeyeceği konusunda 🤣 çünkü arkadaşımın ipadında bir sorun vardı değiştirmediler, değişmeyeceğini de söylemiştim. 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am paris -- 30 Ekim 2018; 13:39:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • I am paris kullanıcısına yanıt
    Lemon law felan yok mu acaba Türkiye'de ;D

    Bende sınavlardan sonra garantiye vereceğim. Ekranın sol tarafında beyaz ışık sızmaları? oluştu. Darbe vb. yok. Ekran değişimi yapılmıyor sanırım iPad Pro'larda, komple refurb verecekler. Kutulu mu geldi hep size değişim ürünleri?
  • 10.5 var, şarjdayken ekran yanlış yerlere dokunuyor, aldığımdan beri az da olsa vardı, ama arttı, uğraşıp göndermedim garantiye ama yakında versem iyi olacak



    Bu şarjdayken ekranın düzgün çalışmaması sizde de var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Var ama sadece apple de var hocam 🤣

    Işık sızması erkanın köşeler de bulunduğu lastiklerin sıcaktan dolayı atması sonucu oluyor hocam, bu yüzden ipad ısındığında hemen soğutmakta fayda var, ben mermerin üstüne koyuyorum çok fazla ısındığı zaman ateşini alıyor :)))

    İpadınızın ekran çalıştığı hallerde ısık sızması farkedilmiyorsa değişim olmuyor, çünkü bunun önüne geçilmiyor sanırım. Bende çok yaşadım tv'de bu sorunu ama artık dert etmiyorum, çünkü karanlık ortamda siyah ekran dışında bir rahatsızlık vermiyor bana. Şuan hiç rastlamadım o sıkıntıya ama ipadınız ne durumda onu bilmiyorum iyi bir dille sorunu anlatırsanız mutlaka reğişir. Yenilenmiş ürün deyip geçmeyin hocam. 4.değişim ürünüm refurb'tu, yani yenilenmiş üründü ve gerçekten çok memnundum o cihazımdan, değişim sebebim ise güncelleme almamasıydı. Bu refurb ürünlerde apple en az sıfır gibi yolluyor hatta sıfır oluyor bunlarda çünkü taze bir ürün bunlar, 3.4 senelik olsalar bir şekilde içimiz rahatsız olurdu aslında el değiştimi diye ama 1 senelik bir cihaz sonuçta, sorunsuz bir cihaz ise ve kozmatik aşıdan temiz ise ne kadar sorun olabilir ki refurb ? Üstelik apple iken ☺ Onun için eğer olurda değişim olup refurb cihaz değişimi verilirse size aldığında teknisyen ile inceleme yapanızı ve kozmatik olarak inceleyip bakmanızı öneririm, hiç bir yerin de kılcaz çizik dahi yoksa kafanız rahat olsun kimse kurlacamamış demektir. Özellikle bu refurb değişimlerde bakmanızı önerdiğim başka konuda ekran kasa birleşimi arasında en ufak iğne deliği bile olsa köşelerde onu istemeyin çünkü içi acılmış bir cihazdır bunu bunu unutmayın, aynısı swap ürünlerde de geçerli.

    Bu arada 3 swap, 1 refurb , 3 kutulu değişim yapıldı ( kutulunun biri geldiği gibi geri gitti, çünkü kamerasında ve ekranında toz vardı )

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Şarjdayken ekranın dokunmatiğinin sapıtması bende bütün ürünlerde oldu şarjdayken kullanıldığında hareket esnasında içinde zımbırtılar gevşiyor hocam, şardayken ne kadar da dikkat etsek şarjın üstüne değiyoruz ama sert ama normal üstüne baskınmı kullandığında da onlar hareket edince elektirik tablete 2 gidiyor 1 geliyor olduğu için dokunmatığın sapıtması normal, onun için şarjdayken kullanmamakta fayda var. Şarj yuvasının yada sarj kablo ucunun gevşediği için oluyor o başka şarj kablosu dene olursa postala ama değişmezler sanırım çünkü donanım sorunu değil gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Normal değil. Kablodan,şarj aletinden ve hatta şarj ettiğiniz prizden bile olabilir. Başka yerde şarj etmeyi deneyin. Yine oluyorsa hiç uğraşmadan servise gönderin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tanıtılan iPaddeki kullanım şu anki iPadle aynı zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni ipad pro resmen laptop ekranı gibi, lablet havasından çok uzak kalmış ve bana ipad 1 görüntü havası verdi kasası :)) acıkcası şuan aklım kaymadı yeni model ipad pro'ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma konularını görünce çok şaşırıyorum:) bende ilk nesil 12.9 var.saatlerce çizim yaptıgımı bilirim yüksek çözünürlüklerde.pek ısındığına rastlamadım.ısınmadan dolayı ekran kenarlarının açılması vs çok garip geliyor bana okuyunca.ya çok hor kullanıyorsunuz.yada ilk nesilden sonra çıkanlarda ısınma problemi var.Ayrıca bu cihazı prizdeyken kulanmayın arkadaşlar.Yazıktır:)
  • Herkese merhaba,

    Abd veya avrupadan yeni ipad pro almayi dusunuyorum Turkiye de garantisi geciyor mu acaba? Geciyorsa herhangi bir kodu seri nosu var midir?nelere dikkat etmeliyim

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icecube_fb

    Herkese merhaba,

    Abd veya avrupadan yeni ipad pro almayi dusunuyorum Turkiye de garantisi geciyor mu acaba? Geciyorsa herhangi bir kodu seri nosu var midir?nelere dikkat etmeliyim

    Tesekkurler
    merhaba sim kartlı model mi getireceksiniz yoksa sadece wifi li model mi?

    garanti problemi lte antenin modeli farklı olmasından kaynaklanıyor.

    lte li modellerden avrupa bölgesinde garantisi olanlar şu listeden sçilebilir

    https://www.apple.com/ipad/LTE/
  • Cvp icin tesekkurler

    Zorlu apple store a sordum sim kartsiz modellerde 1 yil geciyormus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad pro 10.5 i ios 12’ye güncelledim ve tam şarjdan sonra ne kadar süre kullandığımı anlayamıyorum. pil menüsü çok karışık. nasıl bakmam gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimzone -- 18 Kasım 2018; 0:13:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rimzone kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musunuz genel olarak ? Ben de ios 11'de beklemedeyim bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Merhaba pm den yazmak hata verdi buradan yazıyorum.

    Tablet, kılıf ve kalemi ne kadar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkankpdg kullanıcısına yanıt
    ilan varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delimavii67

    ilan varmı
    Paylaştım.
  • volkankpdg kullanıcısına yanıt
    Gördüm pahalı geldi tskler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    memnunum . gayet stabil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cellular hala gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.