Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.924
Cevap
247
Favori
473.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stanco kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynı durumda. İnşallah ülkeye girerken kontrolde sorun çıkmaz. Ben sanki gönderirken değil ülkeye girerken ki kontrolde bizimkiler sorun çıkarıyor diye anladım. Hayırlısı bakalım göreceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilyanov

    Aynen benimkide 20 watt adaptör Hindistan üretimi. İpad 11 40. Hafta üretim (28.09 - 04.10)

    18 olmasıyla 20w olması neyi farkeder. Hızlı şarjsa 18 yeterince hızlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bombermanner

    şu siteye seri no yazarsanız çıkıyor

    https://sndeep.info/en



    Alıntıları Göster

    Bende baktım hocam Foxconn üretimiymiş.

  • ipad pro 11 icin hangi ekran koruyucuyu almak lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulabilirsen spigen 2018 ipad pro 11 icin olan oluyor... cok cook iyi... ben kullanıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalionur kullanıcısına yanıt

    Spigen al hocam.

  • Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç ipad almadım. Deneyimli dostlarımın yardımlarını bekliyorum. Aşağıda yapacağım işlemleri yazacağım.

    -Doktora tezimi yazacağım
    -online özel ders vereceğim (kalemi kullanarak) aynı zamanda ekran kaydı almak istiyorum. İlerleyen zamanda online derslermi youtubea atarak değenlendirmek istiyorum (yds,yökdil)
    -Defter olarak kullanmak istiyorum
    -tüm tez okumalarımı yapacağım
    -arada oyun da oynarım :)

    Ben ipad pro 256gb almayı düşündüm. Kalemin 1. Ve 2. Nesil farkı nedir? Sizce mac mi ipad mi almalıyım? İpad air bana yeterli mi? (Maddi durumum fena sayılmaz) klavyesi çok pahalı geldi. Alternatif klavye ve mouse var mı? Klavye mouse takmak için bir aparat gerekli mi? Lütfen bana yol gösterin arkadaşlar. Microsoft worde baktım iş görür gibi duruyor. Sadece veriye bağlı grafiklerde ve denklemler yazımında belki sıkıntı olabilir. Onu da pcden hallederim. Kılıf öneriniz nedir?

    Son olarak bu ipadler kaç yılda bir yenileniyor? Birdahaki ipad pro ne zaman çıkar? Bu ipadi almalı mıyım?

    Şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumpuss -- 16 Kasım 2020; 1:38:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stanco kullanıcısına yanıt

    Benimki de aynı durumda. Hem mıknatıslı hem mıknatıssız olandan sipariş verdim. Bakalım hangisi gelecek

  • Bumpuss kullanıcısına yanıt

    Selamlar yardımcı olayım.


    2018 ipad pro 11” sahibiyim. Yeni ipad pro 2020 yılında çıktı. 2 yılda bir yenileniyor diyebiliriz. Bu öncelikle cebinizde olsun. Ben 2020 ipad pro siparişi de verdim bekliyorum. 2018 ipad pro + değişimden yeni gelen smart folio keyboard ile beraber de satıyorum bilginiz olsun.


    Airden ziyade tavsiyem size Pro olacaktır.


    Farkları;


    Face ID

    * ProMotion teknolojisi - 120Hz

    * 264 ppi yoğunlukta 2388 x 1668 çözünürlük

    * 600 nit maksimum parlaklık (tipik)

    * Dört LED’li True Tone Flash

    * TrueDepth kamera

    * Portre modu

    * Portre Işığı

    * Animoji ve Memoji

    * Dört hoparlörlü ses sistemi

    * TrueDepth kamera aracılığıyla yüz tanıma


    Face ID ve ProMotion ekran sizin için küçük çaplı hayat kurtaracak. Sürekli ekran ile işiniz olacak çünkü. Her seferinde parmak izi ile uğraşmak yerine zifiri karanlıkta bile yatay ekranda face id nin çalışması çok iyi. İPhonelar gibi dikey çalışma zorunluluğu yok.


    Parlaklık daha fazla vs vs madde halinde yazdım zaten.


    Bende 2.nesil kalem var. Yeni Air ve Pro modellerinde 1.nesil kalem çalışmaz. Bunların üzerinde manyetik şarj edecek alan var. 2.nesil kalem ile beraber çalışırlar.


    Ben de online ders anlatıp ders alıyorum. İkisini de beraber yapıyorum yani o yüzden işinize yarayacaktır. Ben not tutmak için Good Notes uygulamasını kullanıyorum. Notability uygulaması da var. İkisinin de artısı eksisi var araştırırsınız ancak bunların ikisi de işinize yarayacaktır.


    Ben MacBook Pro da kullanıyorum. Online dersimi burada izliyorum. Ekran görüntüsü alıp good notes üzerinden tek tuşla yapıştır dediğimde senkronizasyon sayesinde ekran yapıştırıyor hemen üzerine not alıp devam ediyorum. Böylelikle yazmakla uğraşmıyorum.


    Klavyesi evet pahalı ancak ortalama bir klavye alanları burada görüyorum 300-400 civarında masrafları tutuyor. Klavyeli bir kılıf işinizi görecektir yalnız iPad'in kendi kılıfının avantajları var. Youtube'a ok ile sağa sola bastığınızda atlatmak vs gibi. Bu diğerlerinde var mı bilmiyorum. Varsa sıradan bir klavye alabilirsiniz. Yalnız smart folio keyboard'un mıknatıs sayısı daha fazla diye biliyorum.


    Oyun için ben pubg oynuyorum ultra ayarlarda takılmadan sorunsuz oynuyabiliyorsunuz ki biz arkadaşlarla beraber oynamaya başladığımızda birkaç saat sürüyor. Sorun yaşamıyorum. Tabi ben ayarları orta seviyeye çekiyorum çünkü ultra çok şarj yiyor. 2 oyunda %65 seviyelerine geliyor. Orta-Üst ayarlarda %80 lerde dolanıyorsunuz.


    2020 iPad Pro da yapıp, 2018 iPad Pro da yapamayacağınız hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum. LiDAR vs hariç o ayrı. Siz akademik düşünüyorsunuz ne kadar işinize yarar mimari vs düşünmüyorsanız bilemem.


    Ben good notes ile aldığım notları Pdf e çevirip macbooka gönderdiğimde iPad kadar hızlı detaylara inemiyorum. Aslında bu tabi Pdf okuyucunun vs de etkisi direkt kıyas kabul edemeyiz burada.


    Ben çevreme iPad aldırıyorum. Memnun olmayan görmedim daha. Hatta macbook'u satıp iMac alıp tabletle beraber kullanırım diye düşünüyorum. Çünkü hemen hemen aynı işleri yapabiliyorum.


    umarım yardımcı olabilmiştir. Kafanızda sorular varsa sorabilirsiniz.

  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Kendim detaylı bir araştırma yapsam ancak bu kadar öğrenebilirdim. Kapsamlı bilgilendirmeniz ve yardımınız için çok teşekkürler. Eğer merak ettiğim bir konu olursa izniniz ile sizi altılarım ya da özel mesaj atarım. Benim alanım iktisat ve ekonometri hocam. Mimarlık gibi çok teknik değil. Ama 2-3 boyutlu grafik, borsa analizi ve çeşitli ekonometri programlarıyla uğraşıyoruz. Ben de önce macbook düşünüp sonra araştırdıkça ipad pronun daha mantıklı olduğunu gördüm. Sadece office programları dizüstü kadar ayrıntılı değil. O da yeterli diyebilirim. Zaten asus ultrabookum var. Sıkışırsam oradan hallederim. Google drive kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt

    office programları gayet yeterli hocam. bende Üniversitesi hesabından dolayı lisanslı office var. dokunmatik ekran da olunca alışırsanız çok pratik. tak tak tak tüm işlemler tamam.


    dediğim gibi iPad alırsanız yakında asusu satıp macbook alırsınız. birbiriyle çok iyi anlaşıyorlar. YouTube ile araştırırsanız ya da imkan olsa detaylı gösterebilsem :) imkanınız varsa 1 dakika düşünmezsiniz..


    kaldı ki Catalina ile beraber sidecar geldi. kablosuz görüntü aktarımı. çizim vs her şeyi tabletten yapabiliyorsunuz. bu yüzden adobe premier falan öğrenmek istiyorum.

  • yalionur kullanıcısına yanıt
    Ben baseus y type kılıfı 280 é aldım Apple iPad Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam buldum sizi Furkan ben matematik öğretmeni (Ben de Apple iPad Pro [ANA KONU] hocamın önerisi ile baseus y type simplism kılıf tan aldım çok memnunum dokusu mükemmel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet. elime gecen kiliflarin en kalitelisi kesinlikle önerilir arkadaslar...
    esr spigen yalan bunun yaninda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni çıkan iPad Air'la beraber 20W şarj aletlerinin üretimi baya hızlandı. Apple kutu içeriğinde söylemese bile son dönemde üretilen tüm 11 ve 12.9 iPad Pro'lara 20W şarj aleti koyuyor. Bu özellikle 1 ay bekleyip alan benim gibi insanları bi tık üzmüş olsa da yapıcak bi şey yok maalesef. Bu talep fazlalığı bittikten sonra 18W'lar tamamen ortadan kalkar kutu içeriği de 20W'a döner diye tahmin ediyorum. Keşke 18W'ları bizden alıp bize de 20 verseler.Apple iPad Pro [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygt96

    Yeni çıkan iPad Air'la beraber 20W şarj aletlerinin üretimi baya hızlandı. Apple kutu içeriğinde söylemese bile son dönemde üretilen tüm 11 ve 12.9 iPad Pro'lara 20W şarj aleti koyuyor. Bu özellikle 1 ay bekleyip alan benim gibi insanları bi tık üzmüş olsa da yapıcak bi şey yok maalesef. Bu talep fazlalığı bittikten sonra 18W'lar tamamen ortadan kalkar kutu içeriği de 20W'a döner diye tahmin ediyorum. Keşke 18W'ları bizden alıp bize de 20 verseler. 

    18 ile 20 arasında ne fark var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 watt 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalionur

    2 watt 😂
    Ne güldüm ne güldüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Usta saka bir yana farki asla anlamazsiniz. Gunumuz teknolojisinde artan yuksek watt ihtiyaclarindan dolayi yavas yavas yukseltiyorlar ki ileriye donuk cihazlarla uyumlu calissin. Yoksa gercekten fark yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

    hocam onlıne eğitim için tecrübelerinden faydalanabilir miyim. Tıp öğrencisiyim de anlatılan Online görüntüyü kaydedebilir miyim, üstüne eklemelerin yanında acaba PDF üzerine yazılan videoyu kaydedebilir miyim. Sonra videoyu izlemek istiyorum. Yardımcı olabılır mısın?

  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.