< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Herkes memnun bir tek benim spigen bol geldi sanırım. Deli olucam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam kılıf hatalı muhtemelen, daha önce kullandığım kılıf çok güzel oturuyordu. Tekrar ona dönüş yapıcam sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spigen Whatsapp hattı ile görüşün, Aras kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz ürünü hata varsa yardımcı oluyorlar. Ürünü nereden aldığınızın önemi yok, fatura olsun yeterli. Ben AirPods Pro kılıfımın kancasında sıkıntı yaşadığım için gönderdim, ürünleri 6 ay mı ne garantiliymiş. |
27 watt şarj aleti ile şu aşağıya bıraktığım kabloyu aldım. İpad proyu 27watta şarj edebilir değil mi? Yanlış almadık yani |
Teşekkürler hocam bunu öğrendiğim iyi oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stokta olsaydı yada stoktan gönderim yapsalardı kulaklık ile gönderirlerdi. Kulaklık cuma günü ups gönderilmiş büyük ihtimal pazartesi elimde olucak. İpad için şuan sipariş işleniyor olarak gözükmekte üretim aşamasında yani çinden ups e verildikten sonra yaklaşık olarak 10 gün sonra teslim olur. 3-5 gün sevkiyat sürüyor. Genellikle çinden dubai koln istanbul şeklinde ilerliyor. Gümrüktede yaklaşık 5 gün sürüyor işlem. Gümrükleme işlemi normalde aynı gün çıkar fakat ups yerine kendi anlaşmalı gümrük müşavirlik hizmeti ile çalıştıklarından biraz süreç uzuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ipad pro yanında verilen airpods kabosuz şarj kutulumu yoksa kablolu mu? |