Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.698
Cevap
458
Favori
842.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LacWer

    Apple sen nasıl bir kralsın. iPad Air 4199₺ olmuş. Kulaklık ile birlikte bir şey etmiyor artık. Keşke bu 3600 kampanyası kaçmasaydı. Geçmiş olsun Apple attı yine golünü
    Aceleyle pt den pro alayım dedim ama yetişemedim stok tükendi. Düşünen varsa pt de 3640 şuan air 3

    Ama eğitim indirimi + pod kampanyası yine daha uyguna geliyor. (tabi gelirse)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroksTupu -- 1 Temmuz 2020; 8:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul kampanyasını bekleyen fazla kişi yoktur umarım.

    Yani bu ülkede zaten beklenmez.Ekstre durumlar hariç alacaksın...Ülke şartları belli
  • Muhtemelen eğitim kampanyasıyla Air 3 fiyatı 4100 civarına düşer Air pods 1.nesil verirlerse satsan bile daha pahalıya gelir gerçi kim 1.nesil Air pods alır o da sikinti.Ama 2.nesil verirlerse 600-700 liradan alıcı olabilir o zaman biraz ucuza gelir.Apple yaptı yine yapacagini

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli arkadaşlar birkaç haftadır ipad air 3 alma sürecimi okula dönüş kampanyasından dolayı erteliyordum. 1 Temmuz'da büyük ihtimal zam gelmez diyenlerdendim ama bu sabah zam haberini alınca yanıldığımı anladım şu anda pt'de hala 3639 liraya alınabilmekte sizce eğitim indirimini beklemeden pt'den alım yapayım mı çünkü onlarda yakın bir süre içinde zam yapabilirler yoksa zaten beklemişim, birkaç hafta daha bekleyip eğitim indiriminin olup olmayacağını mı bekleyeyim. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: botakli

    Değerli arkadaşlar birkaç haftadır ipad air 3 alma sürecimi okula dönüş kampanyasından dolayı erteliyordum. 1 Temmuz'da büyük ihtimal zam gelmez diyenlerdendim ama bu sabah zam haberini alınca yanıldığımı anladım şu anda pt'de hala 3639 liraya alınabilmekte sizce eğitim indirimini beklemeden pt'den alım yapayım mı çünkü onlarda yakın bir süre içinde zam yapabilirler yoksa zaten beklemişim, birkaç hafta daha bekleyip eğitim indiriminin olup olmayacağını mı bekleyeyim. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Hocam artık zam gelmiş.Bu kadar beklemişsiniz bence biraz daha bekleyin en azından indirim falan olur içiniz rahat eder. Ancak geçende konuştum apple ile bu kampanya ağustos eylülde de olabilir dedi bana bayan.Duruma göre değerlendirin.Dün ipad aldım ben de son kalan ipad pro 12,9'u.Şans işi bunlar.




  • İpad pro egitim kampanyasi bekleyenlerdenim bende 350 tl zam yedik hepimize gecmis olsun bu saatten sonra kulaklik kampanya gelirse dusunurum yoksa almayacagim zaten 1 ay teslimat suresi veriyor o da ayri konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu saatten sonra alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kur güncellemesi yaptı fiyatlar arttı. PT'de mini stokta yok artık (bitti mi yoksa fiyat güncellemesi mi yapacaklar bilemiyoruz artık) Air hala eğitim indirimli en uygun fiyat. Beklerken eğer pt de fiyat güncellemesi yaparsa beklenen kampanyanın ne kadar cazibesi olacak tartışılır. Kararsız kalmak gerçekten çok sıkıcı bir durum..
  • Ben de çok kararsız kaldım, 1 aydır Air almayı düşünüyordum bu nedenle kampanyayı bekliyordum. Şimdi fiyatlar arttı PT'de halen air aynı fiyat alsam mı diye kararsız kaldım. Sanırım Apple'ın kampanyasını bekleyeceğim.
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam baya baya şans işi artık. Bakalım aslında Pt'den bir tane sipariş geçip apple'ın kampanyasını da bekleyebilirim diye düşündüm eğer kampanya gelmezse onu kullanırım gelecek olursa da elden çıkartırım diye düşündüm ama şimdilik sadece düşünce :)
  • Napoleon_Bonaparte kullanıcısına yanıt
    Bence hemen alın hocam ne olacağı belli olmaz ben gözümü kararttım geçen hafta aldım ipad pro 2020 pt den cuma elimde oldu 3-4 gün sonra zam geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PTden air alacağım 100 200 lira için uğraşmaya değmez hem de taksit imkanı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk başta oyle düşündüm de ipad air totalde 200₺ zamlandı şimdi kampanya detaylarını bilemiyoruz ben apple pen de almak istiyorum belki bu sene apple pen verir yani neticede öngöremiyorum bu nedenle bekleyecem pt de zam yapsa en fazla 200 ₺ yapar diye düşünüyorum o yuzden beklemekte fayda görüyorum.
  • Bu kadar beklemişken Eylülde çakacak olan air 4 almak daha mantıklı. Fiyatın çok farklı olacağını düşünmüyorum. Ben geçen hafta pro 11 aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Air 4 de okula donus kampanyasi seneye olur olursa. Yani bi sene beklemeiz lazim onu almak icin. Fiyatlarda yurtdisinda air 3 le ayni olacak deniliyor ama Tr gelene kdar cok farkli olur fiyati



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 1 Temmuz 2020; 12:26:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih06

    Bu kadar beklemişken Eylülde çakacak olan air 4 almak daha mantıklı. Fiyatın çok farklı olacağını düşünmüyorum. Ben geçen hafta pro 11 aldım.
    Air serisi her sene tanıtılmıyor.. Zaten air 3 de eylülde çıkmadı. Eylülde ucuz olan ipad tanıtılır.
  • Pt kampanyayı bitirmiş galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad pro için eğitim kampanyasını bekliyordum ama apple attı kazığını. Eğer tatmin edici bir şekilde kampanya yapmazlarsa ipad pro almayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'den öğrenci indirimi veya hediyesi alabilmek için ABD'de mi öğrenci olmak gerekiyor?

    HK'da geçen sene Apple Store'da iPad almak istediğim zaman HK'da öğrenci olmanız gerekiyor denilmişti.
  • Ya ben güç bela egitimim icin tablet almak icin para biriktiriyorum, hiçbir suçum yanlışım olmadan evimde otururken her gün ama istisnasız her gün istediğim bir şeyi elde etmem zorlaşıyor, gerçekten bıktım bu durumdan ya, hakkımı helal etmiyorum bunlara sebep olanlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.