Yurtici (turkcell) iphone 4 4.1 limerain jb li cihazim var, 4.1 shsh kaydi almistim, simdi ben 4.2 ye direk mi geceyim yoksa 4.1in basebandi ile mi geceyim? Bunun bana getirisi goturusu ne olur
Bir de suanda mevcut olan limerain JB ile 4.2 yi de JB yapabiliyor muyuz? Yoksa yeni bir programin veya programin yeni versiyonunun gelmesini mi beklicez
Alıntıları Göster
Check for update yapmaktan sıkıldım
quote:
Orijinalden alıntı: bambogie
gene saat 8de mi?sitede bugün diyor ama aynı durum itunesa göre daha günceli yokmuş :)
Alıntıları Göster
geldi ituneseee indirinnnn :D
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Yurtici (turkcell) iphone 4 4.1 limerain jb li cihazim var, 4.1 shsh kaydi almistim, simdi ben 4.2 ye direk mi geceyim yoksa 4.1in basebandi ile mi geceyim? Bunun bana getirisi goturusu ne olur
Bir de suanda mevcut olan limerain JB ile 4.2 yi de JB yapabiliyor muyuz? Yoksa yeni bir programin veya programin yeni versiyonunun gelmesini mi beklicez
Alıntıları Göster
Şimdi saat 22:00'ye kuvvet:)))
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Latour
Alıntıları Göster
çıktı sonra kayboldu
quote:
bende cikmadi
quote:
Orijinalden alıntı: bambogie
gene saat 8de mi?sitede bugün diyor ama aynı durum itunesa göre daha günceli yokmuş :)
Alıntıları Göster
telefonu kirmak istiyorum.itunes iphone güncel(4.1) yaziyor.itunes otomatik olarak 29.11´de update arastiri yazdi.
quote:
Alıntıları Göster
Hangi arada indirmeye başladın da, fotoğrafını çektin de bizimle paylaştın pes doğrusu:))
quote:
Alıntıları Göster
arkadaslar bugun ip 4 aldım ama telefon kendı kendıne reset atıyo acaba neden yardımcı olursanız sevınırım
quote:
Alıntıları Göster
Bendede görünüyor 4.2Ama yurt dışı diye unlock bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: goktepe67
arkadaslar bugun ip 4 aldım ama telefon kendı kendıne reset atıyo acaba neden yardımcı olursanız sevınırım
servise gt hocam ama konun yeri burasi degil
cikdi hocam indiriyorum simdi
quote:
Orijinalden alıntı: sezersunar
Hangi arada indirmeye başladın da, fotoğrafını çektin de bizimle paylaştın pes doğrusu:))
Alıntıları Göster
Aynısı bende de oldu biraz hızlı bastım galiba kayboldu şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: _kej_
Alıntıları Göster
inmeye başladı :> tekrardan hayırlı ossun
quote:
inmeye başladı :> tekrardan hayırlı ossun
Alıntıları Göster
bende neden çıkmıyor yaw
quote:
Orijinalden alıntı: goktepe67
Genel bir konu olarak açsan daha iyi olur, burada millet birbirini yiyor:)) Seni gören olmaz şimdilik..
quote:
Orijinalden alıntı: Furusato
Aynısı bende de oldu biraz hızlı bastım galiba kayboldu şimdi
Alıntıları Göster
Çıktı bende de indiriliyor 624,3 mb.
quote:
Orijinalden alıntı: Kronokrator
bende neden çıkmıyor yaw
Alıntıları Göster
Şu an download ediyorum 624,3 MB.
quote:
Orijinalden alıntı: Kronokrator
bende neden çıkmıyor yaw
Önceki versiyon kaçtı sizde ?
quote:
Orijinalden alıntı: broodofqueen
Şu an download ediyorum 624,3 MB.
Alıntıları Göster
hocam serverleri cok mesgul olsa gerek cok yavas iniyor
quote:
Orijinalden alıntı: _kej_
Alıntıları Göster
Acaip bir yogunluk var suanda sanirim. 4.1 e en ust versiyon diyor, arada sirada 4.2 cikiyor, indir dedigimde de hata veriyor