Şimdi Ara

Apple, iOS 12'ye ekleyeceği yeni özellikleri 2019'a erteledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın performansa ve güvenilirliğe daha fazla odaklanmak amacıyla iOS işletim sistemine ekleyeceği yeni özellikleri önümüzdeki yıla ertelemeyi planladığı iddia ediliyor. Axios tarafından yayınlanan bir rapora göre şirketin niyeti ürünlerini etkileyen güncellemelerin ve güvenlik sorunlarının kalitesiyle ilgili son eleştirileri ortadan kaldırmak.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, Intel'in sorunlu Spectre yamasını devre dışı bırakan güncelleme yayınladı
    2019 yılına ertelenen özellikler arasında ana ekranın yenilenmesi de var. Ayrıca aynı raporda araç içi kullanıcı arabiriminin makyajlanması, Mail gibi önceden yüklü olan uygulamaların güncellenmesine ek olarak Apple'ın fotoğraf çekmek, düzenlemek ve paylaşmak için planladığı iyileştirmelerin de önümüzdeki yıla ertelendiği yazıyor.

     

    iOS 12'de birkaç yeni özellik sunulacak


    Şüphesiz ki bu durum iOS 11'den memnun olmayan ve iOS 12'nin yeni özelliklerle gelmesini bekleyen Apple kullanıcıları için hayal kırıklığı yaratacak ancak Cupertino'lu teknoloji devinin en azından birkaç yeni özellik sunmayı planladığı belirtildi.

     

    Bunların arasında artırılmış gerçeklik, dijital sağlık ve ebeveyn denetimlerinde yapılacak iyileştirmeler yer alıyor. Bunlara ek olarak Apple'ın bir sonraki büyük iOS güncellemesiyle iPhone'lar daha uyumlu hale gelecek.

     


    iOS 11 kullanıcıları hiç memnun etmedi


    Şirketin yayınladığı güncellemelerin çoğu cihazlarda gecikme ve uygulama çökmesi gibi sorunlara neden olduğundan iOS 11 kullanıcıları hiç memnun etmedi. İlk olarak bu hataları gidermesi beklenen yeni güncellemeler yarardan çok zarar getirince kullanıcılar yeni sorunlarla boğuşmamak için son güncellemeleri yükleme konusunda isteksiz davranmaya başladı.

     

    Apple'ın iOS 12'yi sonbaharda yeni nesil iPhone ile birlikte yayınlaması bekleniyor. Şirketin performans iyileştirmeleri ve kaliteyi arttırmaya odaklanmasının kullanıcıları memnun etmeye yetip yetmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak işletim sisteminden yeni özellikler bekleyen kullanıcıların bu yöndeki taleplerini düşünürsek, Apple'ı oldukça zorlu bir sürecin beklediğini söyleyebiliriz.



  • Canları sağolsun. Güzel bir güncelleme gelsin telefonlarımızı güzelce kullanalım. Güncelleme demişken diğer işletim sistemi kullananlar üstüne alınmasın adlkşjsaklşdakşdasdas
  • 😱😱😱

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iOS 7'den beri zaten bir cacık gelmedi tasarımsal olarak. Android gibi yap-boz yapmaya başladılar. Bir çıkart bir yerleştir. Zamanında siyal barlarını da nokta yapıp şimdi tekrar bar şeklinde yapan da apple...
    Not: 7+ kullanıcısıyım.

  • Ios 12 şunları içeriyor :
    Yeni güncelleme ile artık iphonenunuz daha daha yavaş!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qooqie -- 31 Ocak 2018; 12:17:30 >
  • Eskiden güncelleme geldiği zaman anında yükleyen ben şimdi 1 yıl geriden takip ediyorum sürümleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ipad air tabletimi ios 11 e yükselttim sorun dan başka bir şey getirmedi , memnun olmayanın bir alt sürüme dönmesine izin verilmeli , zorlama işletim sistemi mantığı bilgisayar dünyasında son dönemdeki en rezil durum. Aynı durum windows otomatik güncellemede de var.

  • İOS 6 kararlılığına dönülmesi dileğiyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demişlerdir bu kadar özellik bunlara fazla. 1-2 atalım önlerine ne fark eder :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmethi

    ipad air tabletimi ios 11 e yükselttim sorun dan başka bir şey getirmedi , memnun olmayanın bir alt sürüme dönmesine izin verilmeli , zorlama işletim sistemi mantığı bilgisayar dünyasında son dönemdeki en rezil durum. Aynı durum windows otomatik güncellemede de var.

    Ben 10.2 de kaldım da ne oldu, evernote lazım oldu kuramıyorum, iki ucu pislikli değnek. Sizin tabirinizle zorlama işletim sistemi mantığı son dönemlerin değil, gelmiş geçmiş en rezil durum... Mevcut uygulamalarımı bataryam ölene kadar kullanabilecek miyim yoksa bir sabah güncellemediğim için açamayacak mıyım belirsizliği de apayrı bir rezalet.
  • Üzülmüşler bize. 2018'de değil 2019'da yavaşlatalım da o zaman yeni cihaz alsın demişler. Ah canım Apple.

  • Zamanında Windows Mobile 10 'da yapılanı yapıp,sadece yapı numarasını değişiyor apple.
  • Bence de çok iyi düşünülmüş, yeni özellik getirene kadar önce yazılımı bir adam etsinler.
  • Hep söylüyorum tabakhaneye şey yetiştirir gibi her sene telefon, işletim sistemi çıkaracaklarına 2-3 senede bir çıkarsınlar insan gibi yeniliklerle stabil çıkarsınlar. 5000 tl ver telefonun yamulsun, telefonun patlasın, telefonun parmak izi sorunlu olsun, işletim sistemi bug dolu olsun. Ayıptır günahtır be. İnsanlara ve zorla kazandığı paralara yazık. Doymadı mı gözünüz? 2 yıldır iphone 6s kullanıyorum ve iyice eskıyene kadar kullanıcam. Tepki olsun!

  • benim pek umudum yok..

  • iPhone 6 ile aynı kasayı iPhone 8'de de ver, iOS 11 işletim sistemini iOS 12'de de ver, başarısız x modeli de var tabiiki. Kendi elleriyle yavaş yavaş sonralarını hazırlıyorlar gibi geliyor bana. Nokia'da sonunu kendi elleriyle hazırlamıştı.
  • Ios 12 zaten 2019 da çıkmayacak mıydı nasıl ertlenmiş oluyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustehak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazıyorum, 12.3 ile ancak düzelir :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.