Şimdi Ara

Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower sonunda üretime girdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Yüzeysel düşündüğünüz için bir sorun yok. Araba sürerken, kafede otururken, işyerindeyken masada ekstra kabloyla uğraşmak istemeyenler için, başlangıçta çok iyi bir gelişme.

    Havalanmadan uçmak istemeniz bayağı komik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim o senin fikrin bu benim.Senin ne düşündüğünün de benim için en ufak bir önemi yok.Neyin muhabbetini yapıyorsun sen şu anda?.
    Benim bahsettiğim şey şu ,O kablo telefonun dibine kadar gelecekse artık kablosuz şarj etse ne olur kablolu şarj etse ne olur?Takar fişe bedava adaptörümle şarj ederim.Niye bi sürü para vereyim gereksiz bir oyuncağa?Yüzeysel olan zaten adamın yaptığı.2 cm mesafeye koyup kablosuz şarj ediyorum demenin manası yok.Bak yazdım arkadaş videoyu vermiş.Koyarsın odanın bir köşesine,telefon da ister cebinde ister masanın üstünde kendi kendien şarj eder.Bu kablosuz şarjdır işte.Bunu yapana kadar da insanları oyalama prototip olarak kalsın sen geliştir.İnsanları kandırma.
    Sadece telefon olarak bakma.Şarjını hiç takmaya gerek duymayacağın bir Laptop düşün.Daha geniş düşün yani.Yüzeysel bakma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 15 Ocak 2019; 14:46:11 >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Benim ne düşündüğümden zaten sanane. Senin için bir önemi olmayabilir. Almazsın kullanmazsın, olur biter. Hala takar fişe şarj ederim diyor

    Kablo-suz diyor temas-sız demiyor. Video, eee? Ben biliyorum zaten o teknolojiyi. Li-fi dediler ışıkla internet dağıtıyoruz dediler ortada somut ürün yok. Fakat sen yakın zamanda çıkmaycak bir şey için neyin tantanasını yapıyorsun. Olsa fena olmazdı.

    Fakat gelip buraya yok gereksiz, yok insanları kandırma, yok oyuncak gibi komik şeyler yazmayınız. Tasarımcılar telefon dizaynı yapıyor ve vizyonlarında sadece yekpare bir cam var. Dolayısıyla bunun kablosuz şarj olması gerek. Hızlı şarj olur vs. Telefonu 5 dk eline almazsan geberecek misin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mesajıma cevap yazan sensin neyin peşindesin anlamadımki yazdıklarım gayet eçık beğenmiyorsan cevap vermeyi bırakıp işine devam edebilirsin.Yok onu yazma bunu yazma.Yahu benim bu konuda düşüncem bu hesap mı vereceğim sana ne yazıp yazmayacağım hakkında kimsin sen sıfatın ne bu forumdaki ne olarak bulunuyorsun?
    Kafanız mı güzel geçiyorsunuz klavyenin başına problemleriniz mi var nedir çözemedimki bu forumu ben illa benim dediğim doğru illa benim dediğim gibi olacak bu ne ya 2002 den beri hep aynı muhabbet?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 16 Ocak 2019; 9:15:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.