Şimdi Ara

Apple’ın 2020 yılı iPhone modelleri lazer destekli 3D kameralar ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Üç kameralı iPhone modellerini görmemize az bir süre kalmışken yeni bilgiler ortaya çıktı. Bloomberg tarafından paylaşılan sızıntı Apple’ın, derinlik bilgisini çok daha iyi hesaplayan 3D kamera sistemi geliştirdiğini gösteriyor. Şu an Face ID ile kullanılan nokta projektör sensörü sadece yakın mesafede çalışabiliyor. Lazer destekli bu yeni kamera sistemi çok daha uzak mesafelerde çalışarak gerçek dünyayı üç boyutlu algılama konusunda yardımcı olacak.

    Sony ile sensörler hakkında görüşüldü


    Yine aynı kaynak tarafından Apple’ın, Sony ile test sensörleri hakkında konuştuğu belirtildi. Sızıntı doğruysa, lazer destekli yeni 3D kamera sistemini 2020 yılında görmemiz olası. Bu kamera sistemi yeni iPhone modellerini fotoğraf kısmında yaşanacak gelişmelerin yanında artırılmış gerçeklik (AR) noktasında da oldukça ileri taşıyacak. Çevre taraması net olarak yapılacağı için AR ile yerleştirilecek sanal nesneler daha iyi sonuçlar çıkarabilirler.



    Apple’ın, ilk başta 2019 yılında tanıtılacak iPhone modelleri için bu sistemi geliştirildiği öğrenildi. Ancak yaşanan gecikmelerden dolayı 2020 yılına ertelenmiş. 2019 yılında tanıtılacak modellerde ise geliştirilmiş Face ID sensörü, üçüncü kamera ve Lightning portu yerine USB-C kullanılması gibi değişimleri göreceğiz.


    Ayrıca Bkz.Apple video akış hizmetini Nisan ayında başlatabilir

    2019 yılında yeni iPad ve iPad mini modellerini tanıtılacağı ve iOS 13 işletim sisteminin karanlık mod desteğiyle geleceği gibi önemli bilgiler de öğrenildi. Özellikle üç boyutlu kamera sistemi kesinleşirse Apple'ın, derinlik hesaplama, artırılmış gerçeklik vb. alanlarda önemli gelişmeler sunmaya hazırlandığı söylenebilir.








  • Apple yine güldürmeyi başardın.😂 Aferin sana🤣 benim kamera 1.5 olsun sar ordan...
    yenilikmiş birde..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • USB-C 🤢🤮

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20000 liralık gerçek fiyatları görürüz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberin içeriği 3D TOF kamerayı işaret ediyor. 3D TOF kamera hali hazırda kullanılıyor. Oppo'nun en az 1 modeli var.

  • kamera çıkıntısı artık kimsenin umurunda değil. telefonların arkası git gide çirkinleşiyor

  • Apple kullanıcısı olarak şu kamera çıkıntısının gitgide daha saçma bir hal aldığını düşünüyorum. Sırf bu sebepten bile alınmaz, ne dandik bir tasarımdır o öyle.

  • ben şimdiden haberi vereyim, 2030'da iphone hap olcak. yutcaksınız ve hap içindeki çip beynize yerleşcek ancak tok karna yenmeli lakin bağırsağın ucundan çıkıp gitmesin

  • 5-5s kamerası bu konuda çok iyiydi.

    Apple’ın 2020 yılı iPhone modelleri lazer destekli 3D kameralar ile gelebilir
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    iPhone 5s'in beş bileşenli lensi vardı. iPhone 7'den sonra altı bileşenli lense geçtiler. Aradaki en büyük fark bundan kaynaklanıyordur.

    Çıkıntı olmaması için kamera kalitesinden ödün vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Tek seçenek telefonu daha kalın tutmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.