Şimdi Ara

Apple iMac, MacBook Pro ya da MacBook Air isteyenler buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayın 21'inde İngiltere'den Türkiye'ye dönmüş olacağım. 22 Eylül'de teslim edilmek üzere dileyen kişilere Apple iMac, MacBook Pro ya da MacBook Air getirebilirim. Fiyat olarak buradaki fahiş fiyatlardan bahsetmeyeceğim. Sadece Apple UK sitesindeki (http://store.apple.com/uk) fiyatların üstüne 230 TL ekliyorum. Her üründen sadece 3 tane getirebilirim.

18 Eylül'e kadar ürün isteyen kişilerden 100 TL kapora alacağım ki ciddi alıcıları ciddi olmayanlardan ayırt edebileyim. 22 Eylül'de ise ürün teslimatını İstanbul'dan yapabilirim ya da İstanbul dışına kargo ile yapabilirim.

İsteyenler pm ile ulaşabilir

Örnek fiyatlandırma:

MacBook Air: 849 pound + 230 TL..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Orijinalden alıntı: bluerdem

Ayın 21'inde İngiltere'den Türkiye'ye dönmüş olacağım. 22 Eylül'de teslim edilmek üzere dileyen kişilere Apple iMac, MacBook Pro ya da MacBook Air getirebilirim. Fiyat olarak buradaki fahiş fiyatlardan bahsetmeyeceğim. Sadece Apple UK sitesindeki (http://store.apple.com/uk) fiyatların üstüne 230 TL ekliyorum. Her üründen sadece 3 tane getirebilirim.

18 Eylül'e kadar ürün isteyen kişilerden 100 TL kapora alacağım ki ciddi alıcıları ciddi olmayanlardan ayırt edebileyim. 22 Eylül'de ise ürün teslimatını İstanbul'dan yapabilirim ya da İstanbul dışına kargo ile yapabilirim.

İsteyenler pm ile ulaşabilir

Örnek fiyatlandırma:

MacBook Air: 849 pound + 230 TL..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Öncelikle, bizlere böyle bir imkân sunduğunuz için teşekkür ederim. "Amerika'dayım" deseydiniz, hiç düşünmeden alışveriş yapabilirdik.

Ancak söz konusu İngiliz sterlini olunca, fiyatlar Amerika'ya nazaran çok pahalı oluyor. Örneğin :

Son jenerasyon Macbook Air, Apple UK Store'da vergi hâriç 2686 TL'ye mâl olurken(size ödenecek bedel, içinde); Vatan Bilgisayar'da aynı ürün KDV dâhil 2733 TL'ye mâl oluyor. Apple US Store'da ise fiyat, size ödenecek taşıma bedeli dâhil 2300 TL civarında olmaktadır.

Vatan Bilgisayar adresi :http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md223tua-macbookair-core-i5-17ghz-4gb-ddr3-64gb-ssd-116-maxintel-cam-bt--mcx-lion/productdetails.aspx?I_ID=61548

Diğer Mac ürünleri için de aynı şey geçerli oluyor, çünkü maalesef İngiliz Sterlini; TL cinsinden $'dan bile daha değerli.

Söylediklerimi lütfen yanlış anlamayın. Sadece fikrimi beyan ettim. Amerika'dan bu başlığı açsaydınız, emin olun ilk müşteriniz ben olurdum.

İyi günler dilerim, saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 3 Eylül 2012; 15:10:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İngiltere fiyatlarına KDV de dahil, siz neden harç diye hesapladiniz anlayamadim?

Evet İngiliz sterlini dolardan pahalı ama ürünlerin fiyatlarını ABD - İngiltere yerine Turkiye - İngiltere yaparsak daha sağlıklı olur sanırım.

Ayrıca yeterli sayıda sipariş olması durumunda benzer alışveriş ABD üzerinden de gerceklestirilebilir. Ama onun tarihi icin su anda net bisey söyleyemem.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer söylentiler doğru ise (önümüzdeki günlerde netleşecek) 12 Eylül'de iPhone 5 tanıtılacak ve 21 Eylül'de Apple Store'larda satışına başlanacak. İlk parti ülkelerde Amerika dışında İngiltere'de oluyor, yani 21'inde orada da satılmaya başlanır. Eğer dönüş tarihini 1 gün esnetme şansınız varsa bence iPhone 5 getirin, sizin için oldukça karlı olacaktır ve emin olun Macbook'lardan daha hızlı satarsınız

Orijinalden alıntı: ngnzlr

Eğer söylentiler doğru ise (önümüzdeki günlerde netleşecek) 12 Eylül'de iPhone 5 tanıtılacak ve 21 Eylül'de Apple Store'larda satışına başlanacak. İlk parti ülkelerde Amerika dışında İngiltere'de oluyor, yani 21'inde orada da satılmaya başlanır. Eğer dönüş tarihini 1 gün esnetme şansınız varsa bence iPhone 5 getirin, sizin için oldukça karlı olacaktır ve emin olun Macbook'lardan daha hızlı satarsınız

keşke dediğiniz kadar kolay olsa satın almak :)) Apple Store'ların önünde Hindistanlı ve Pakistanlı elemanların yaptıklarını görseniz bizim Doğubank esnafına koşarak sarılırdınız heralde :))

• quote:

quote:

Eğer söylentiler doğru ise (önümüzdeki günlerde netleşecek) 12 Eylül'de iPhone 5 tanıtılacak ve 21 Eylül'de Apple Store'larda satışına başlanacak. İlk parti ülkelerde Amerika dışında İngiltere'de oluyor, yani 21'inde orada da satılmaya başlanır. Eğer dönüş tarihini 1 gün esnetme şansınız varsa bence iPhone 5 getirin, sizin için oldukça karlı olacaktır ve emin olun Macbook'lardan daha hızlı satarsınız

keşke dediğiniz kadar kolay olsa satın almak :)) Apple Store'ların önünde Hindistanlı ve Pakistanlı elemanların yaptıklarını görseniz bizim Doğubank esnafına koşarak sarılırdınız heralde :))

Ben bir zorluğunu görmedim şimdiye kadar satın alırken, onların çoğu kuru kalabalık orada olmayı seviyorlar herhalde internetten rezervasyonumu yapıp ertesi gün gittim ve alıp çıkmam 30 dakikayı geçmedi her seferinde

• quote:

quote:

quote:

Ben bir zorluğunu görmedim şimdiye kadar satın alırken, onların çoğu kuru kalabalık orada olmayı seviyorlar herhalde internetten rezervasyonumu yapıp ertesi gün gittim ve alıp çıkmam 30 dakikayı geçmedi her seferinde

Normal zamanda dediğiniz gibi ama ilk çıktığı donemde rezervasyon yaptırmak bile sıkıntı oluyor. Hep full oluyor randevu saatleri. Ama yine de oradayken satışa çıkarsa tabi ki şansımı deneyeceğim fazlasıyla :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Normal zamanda dediğiniz gibi ama ilk çıktığı donemde rezervasyon yaptırmak bile sıkıntı oluyor. Hep full oluyor randevu saatleri. Ama yine de oradayken satışa çıkarsa tabi ki şansımı deneyeceğim fazlasıyla :)

O zaman şunu da ekleyeyim ben hep ilk çıktığı zamanlar aldım :) Çıkar çıkmaz kendime alıyorum mutlaka iki senedir, eğer taşıma imkanım varsa kar amaçlı 4-6 tane fazladan alıp burada satıyorum. Eski ilanlarıma bakarsanız dükkanımda, ilk getirenlerdenim 4S'i mesela. Dediğiniz gibi rezervasyon biraz zor oluyor ilk günler, bazen sayfalar hata veriyor ya da hiç açılmıyor falan ama tam saatinde başında olup benim gibi farklı browserlar ile 4-5 pencere açıp beklerseniz yaptırma şansınız yüksek :) Bir de kaçırdınız diyelim o gece ara ara bakın bazen rezervasyonlar boşa çıkıyor. Ben nasılsa oradasınız diye dedim, uğraşmaktan zarar gelmez, dediğim gibi daha karlı olur en azından. Tabi uğraşmak istemiyorsanız orası ayrı ona bir şey diyemem

• valla umut aşıladınız sabah sabah :)) o zaman kesin deniyorum :) inşallah şansım sizin gibi yaver gider :))

öneriler için de çok teşekkürler ;)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.