Şimdi Ara

Apple ilk animasyon filmi için hazırlıklara başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix ve Amazon gibi dijital platformların yakaladığı başarının ardından orijinal içerik alanına yönelen Apple, orijinal dizilerin yanı sıra orijinal filmler de yayınlamayı planlıyor. Son aylarda Amazing Stories, See ve Are You Sleeping gibi birçok orijinal dizi projesi duyuran teknoloji devi, bu kez de ilk orijinal filmi için hazırlıklara başladı.
     
    Bloomberg'in haberine göre Apple, ilk orijinal filmini hazırlaması için animasyon stüdyosu Cartoon Saloon ile anlaşmak üzere. Yaklaşık 20 yıldır sinema sektöründe olan Cartoon Saloon, özellikle son yıllardaki filmleri ile adından söz ettirmeyi başardı. İrlanda merkezli animasyon stüdyosu; The Secret of Kells (2009), Song of the Sea (2014) ve The Breadwinner (2017) filmleri ile son on yılda üç Oscar adaylığı kazanmayı başardı.
     
    Apple, Cartoon Saloon tarafından hazırlanacak orijinal animasyon filmini, önümüzdeki dönemde içerik sayısı hızla artacak olan dijital platformu üzerinden yayınlayacak. Ancak filmin Oscar yarışında yer alabilmesi için kısa bir süre için sinemalarda da gösterilebileceği söyleniyor. Amazon'un da orijinal filmleri için uyguladığı model, özellikle ödül potansiyeli olan filmler için uygun bir strateji olarak değerlendiriliyor.
     
    Apple ve Cartoon Saloon arasındaki anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor. İki şirket arasındaki anlaşmanın tek filmle sınırlı kalmayacağı ve Cartoon Saloon'un önümüzdeki yıllarda Apple için birden fazla animasyon filmi hazırlayacağı belirtiliyor.







  • Pixar neymiş? Apple'ın değil miymiş. Apple ya. İlla ilk yapıyoruz diyecek...

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Steve Jobs , Pixar'ın başkanlığını yapmıştı (Apple dan kovulduğu vakit) onun dışında iki firmanın bir bağlantısı yok
    Bundan bahsediyorduysanız eğer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazliboz -- 16 Haziran 2018; 18:23:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Pixar neymiş? Apple'ın değil miymiş. Apple ya. İlla ilk yapıyoruz diyecek...
    Pixar en az 20-25 yıldır Disney çatısı altında bulunan bir şirket. Steve Jobs tarafından kurulmuş olabilir, ama kurulduğu zamanlarda bile Apple ile bir ilişkisi yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Pixar en az 20-25 yıldır Disney çatısı altında bulunan bir şirket. Steve Jobs tarafından kurulmuş olabilir, ama kurulduğu zamanlarda bile Apple ile bir ilişkisi yoktu.

    Alıntıları Göster
    Pixar Apple'ındı diye hatırlıyordum. O yüzden öyle demiştim ama Steve Jobs sonradan %8 Disney hissesi karşılığında Pixar ı Disney e satmış.
  • oscarlı çizgi filmleri diye yazılınca ödül almış diye anlayan tek benim herhalde. ödül almakla adaylık bir tutuluyorsa niye ödülü almak için filmler birbiri ile yarışıyor.

    haberde abartma (neredeyse yalan), insanları yanıltıcı bir ifade size hiç yakışmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.