Şimdi Ara

Apple giyilebilir teknoloji pazarında Fitbit ve Xiaomi'yi geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Fitbit'in yıllardır giyilebilir teknoloji sektöründe olduğunu, Xiaomi'nin ise son derece uygun fiyatlı aktivite takip ürünleri sattığını göz önüne aldığımızda Fitbit ve Xiaomi'nin giyilebilir pazarda en üst sıralarda yer alması pek de şaşırtıcı değil.

     

    Ayrıca Bkz.Ford EcoSport Türkiye pazarına giriş yaptı
    Bununla birlikte, IDC'nin en son verilerine göre, Apple ikisini birden geride bırakmış gibi görünüyor. Yukarıdaki grafikte görebileceğiniz gibi Apple, Fitbit ve Xiaomi'yi 2017'nin 4. çeyreğinde geçmeyi başarmış durumda. Şirketin pazar payı 3. çeyrekte ani ve keskin bir düşüş yaşasa da sonrasında durumu toparlayarak zirveye çıktığını görüyoruz.

     


    Fitbit pazar payını geri alabilir


    IDC'nin rakamlarının doğru olduğunu varsaydığımızda, Apple'ın artık giyilebilir ürün pazarının %20'sinden fazlasına hükmettiği sonucuna varıyoruz. Yani Huawei ve Garmin'in toplamından daha fazla biz pazar payına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

     

    Elbette Apple'ın momentumunu koruyup koruyamayacağını bilemiyoruz ayrıca Fitbit'in yeni tasarım ve daha ucuz bir fiyat etiketine sahip yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığını da unutmamak gerek. Dolayısıyla Fitbit'in pazar payını geri kazanması sürpriz olmayacak.







  • Apple Watch 3 şuan en iyi smartwatch zaten. Fitbit ve Garmin de çok kaliteli üretiyor alacak arkadaşlara öneririm.
  • AW3 ile zirveyi hak etmişlerdi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.