Şimdi Ara

Apple Garantili İphone 11'in Dokunmatik Sorunu Ve Servis İşkencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17.10.2023 tarihinde garantili iPhone 11 telefonumu dokunmatikteki sıkıntı nedeniyle Viaport Gürgençler'e teslim ettim. (telefonunun çalışmasında sıkıntı yok sadece belli bölgelerde dokunmatik hassasiyet sıkıntısı verdı. ekranda vs darbe izi yoktu)

Bana 14 iş günü işlem süresinin olduğunu söylediler. Ben de kabul ettim ve telefonun durumu ile ilgili mesaj beklentisi içinde kaldım. 14 iş gününün sonuna kadar bekledim. 14. iş gününün sonunda hiçbir bilgi verilmedi. Kendilerine mesaj attığımda telefonun garanti kapsamına girmediğini ifade ettiler.

Bunun üzerine telefonumu yapılmadan geri istedim. Kabul ettiler. Telefonumu benden alınalı 28. gününde telefonumu teslim edebileceklerini söylediler.

Bugün telefonumu teslim almaya gittiğimde telefonumun kapalı ve açılmadığını gördüm.

Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Tüketici hakem heyetine dava açtım. Ne zaman sonuçlanır bilmiyorum.

Gürgençler konunun kendileri ile alakalı olmadığını söylüyorlar. Apple aramamızı tavsiye ettiler.

APPLE genel merkezi aradığımda gürgençlerle görüşüp dönüş yapacaklarını ilettiler.

• Özür dilerim ama bana Allah aşkına İstanbul’da oturmanıza rağmen neden Zorlu veya Akasya’ya gitmediğinizi bi anlatabilir misiniz. 28 gün bekleyecek sabrınız var da bir randevu alıp 4 saat ayıracak vaktiniz mi yoktu.

Forumda milyonlarca kez gürgençler hakkında konu açıldı, firma mimli işte Google’ye dahi yazsanız görürsünüz şikayetleri.

Neyse, sorunuzun cevabını vereyim. Gürgençler size cihazı teslim ederken teslim evrağı imzalatmış olmaları lazım. Evrak üzerinde cihazı sorunsuz teslim aldım ibaresi varsa THH lehinize karar verse de itiraz ederlerse kazanırlar. Yüksek ihtimal de o ibare vardır. Çok yapabilecek bir şey yok Apple merkezden gelecek yanıtı beklemeniz lazım.

• Özür dilerim ama bana Allah aşkına İstanbul’da oturmanıza rağmen neden Zorlu veya Akasya’ya gitmediğinizi bi anlatabilir misiniz. 28 gün bekleyecek sabrınız var da bir randevu alıp 4 saat ayıracak vaktiniz mi yoktu.

Forumda milyonlarca kez gürgençler hakkında konu açıldı, firma mimli işte Google’ye dahi yazsanız görürsünüz şikayetleri.

Neyse, sorunuzun cevabını vereyim. Gürgençler size cihazı teslim ederken teslim evrağı imzalatmış olmaları lazım. Evrak üzerinde cihazı sorunsuz teslim aldım ibaresi varsa THH lehinize karar verse de itiraz ederlerse kazanırlar. Yüksek ihtimal de o ibare vardır. Çok yapabilecek bir şey yok Apple merkezden gelecek yanıtı beklemeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş dogru söyluyor,garantili cihaz sonuc da zorlu veya akasya ya gitmen gerekirdi,diger servisleri asla tercih etmezdim ki ist gibi yerdesin başka şehir olsa eyv derdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 28 Aralık 2023; 3:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız.

Bu konuda bilgisizdim.

Gebze de oturuyorum. Apple genel merkezi aradım. Onlarda en yakın olan gürgenclere götürebilirsin dediler. @SEHZADE63 @DelikanliCekirge

Şimdi tekrar eksisözlüğe baktığımda bu görgençlerin kapısının önünden geçilmeyeceğini anladım.

Fakat Apple neden bu konuda bu kadar ilgisiz anlamıyorum.

Normalde ekranım orjinalken bana apple ekran sahte dedı. Bu konuda telefon gurgenclerden applle a gıdene kadar ne oldu onu da bılmıyorum.

Bu konuda Gürgencler nedekar suclu ise Apple da okadar suclu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 29 Aralık 2023; 8:43:15 >
  • Merhabalar;

Dün Apple hukuk bölümümden arandım. Tüketici hakem heyetinin açtığı dosya bunlara ulaşmış. Sağ olsunlar davanın sonucunu beklemeden sıfır telefon verdiler.

2 ay resmen süründürdüler. Tüketici hakem heyeti olmazsa bunlar bozuk telefonu bana verecekti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.