Şimdi Ara

Apple, fotoğraf ve yüz analizi teknolojisine sahip Regaind'i satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, fotoğraf ve yüz analizi teknolojisine sahip Regaind'i satın aldı

    Sıklıkla Apple'ın yeni bir şirket satın aldığına yönelik haberler duymaya başladık. Cupertino'lu teknoloji devi bu kez Regaind adlı küçük bir şirketi satın aldı. Her zaman olduğu gibi şirketin neden Apple'ın radarına girdiğini veya iPhone üreticisinin bu şirkete ait teknolojiyi kullanarak ne gibi inovasyonlar yapmayı planladığını bilemiyoruz ancak Regaind'ın ne üzerine çalıştığını öğrendikten sonra durum biraz netleşiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Google tanınmış kişilerin hesaplarını fiziksel USB güvenlik anahtarlarıyla koruyacak
    Haberin detaylarını ortaya çıkaran TechCrunch'a göre Regaind, "fotoğrafların içeriğini analiz edebilen bir bilgisayar görüşü" teknolojisine sahip. Fransız şirketin inşa ettiği API, kişilerin yüzünü analiz ederek yaşını, cinsiyetini ve ruh halini belirleyebiliyor. Apple'ın Fotoğraflar uygulamasında yer alan akıllı arama ve iPhone X'deki Face ID teknolojisini göz önüne aldığımızda, şirketin Regaind'i ne amaçla portföyüne eklediğini anlayabiliyoruz.

     

    Apple, Regaind'i satın aldığını doğrularken, şirketin teknolojisini ne şekilde kullanmayı planladığını açıklamadı. Muhtemelen sessizce Regaind'ın teknolojisini mevcut ürünlerine entegre edecek. Öte yandan Regaind, Face ID'nin oluşturulmasında herhangi bir rol oynamış mı bilinmiyor. Apple, Regaind'i bu yılın başında satın almasına rağmen, şirketin teknolojisini Face ID'ye düzgün şekilde entegre etmek için yeterli zaman bulamamış olabilir. Ancak Face ID'nin gelecek sürümlerinin gelişimine katkı sağlayacağı kesin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.