|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba, 18 Eylül’de verdiğim sipariş dün elime ulaştı (MacBook Air i3) bu süreçte “işleniyor”, “gönderime hazırlanıyor” ve en sonunda “gönderildi” ifadesi geçiyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobodysPerfect -- 2 Ekim 2020; 21:36:41 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arayıp sordum, aynı sepetteki son ürün gelince daha doğrusu ana ürün gelince 14 gün başlıyormuş. Yani bizim ana ürünümüz Mac. Airpods sadece onun yanında verilen bir hediye. Dolayısıyla Macbook ne zaman gelirse 14 gün o zaman başlıyor. Airpodsu kullanıp kullanmamak, hatta Macbook açıp kullanıp kullanmamak durumu değiştirmiyor. Macbookun gelmesinden sonra 14 gün geçmedikçe sorunsuz iade edebiliyoruz. Bizzat Apple'ı arayarak canlı destekte sordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ögrenci belgesi vs talep edilmiyor. Sadece satin alirken, ögrenci, ev kullanıcısı olduğunu tik diye formaliteden işaretliyorsun. Kısacası normal şekilde indirimli satın alıyorsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 25 Ekim 2020; 19:21:38 > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam herhangi bir özelleştirme yaptınız mı alırken yoksa base model miydi? Sanırım özelleştirmeler süreyi uzatıyor. |
Hocam 16 gb ram yaptim sadece base modele. 25 i siparis verdim. Bugün Cinden yola cikti. 2 hafta öne geldi teslimat. 23 kasim-30 kasim yaziyordu, simdi 9 kasim yaziyor. Ihtimal vermiyorum tabi ama yinede 23 üne yakin gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle. Benim de 6 Kasım yazıyordu fakat şu anda tarih kısmı kapandı. Bugün İstanbul’a geldi fakat gümrüğe takıldı. Muhtemelen haftaya kalacak. Gümrükleme işlemi yapıldıktan sonra gönderilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |