Şimdi Ara

Apple'dan Hollywood atağı: Apple TV+ yatırımları artıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'dan Hollywood atağı: Apple TV+ yatırımları artıyor



    Apple geçen hafta Cuma günü yaptığı açıklamada, Culver City ve Los Angeles sınırına yeni bir bölgesel merkez kuracağını söyledi ve şirketin ilerleyen zamanlarda Holllywood'da büyük hedeflerinin olduğunun sinyalini verdi. 



    Apple TV+ için yatırımlar artıyor



    Apple, yapılacak olan merkezin 550.000 metrekarelik bir alana sahip olacağını ve merkezin Apple TV+, Apple Music, mühendislik ve yapay zeka üzerine çalışan ekiplerini de barındıracağını söyledi. Bu açıklama, Apple'ın 2019'da başlatılan ve aylık 4,99 ABD Doları tutarındaki Apple TV+ hizmetine yatırım yapmaya devam edeceğini gösteriyor. 



    Apple'dan Hollywood atağı: Apple TV+ yatırımları artıyor



    Apple'ın söz konusu bölgede halihazırda 1500 çalışanı var. Şirketin 2014 yılından bugüne kadar satın aldığı Beats Electronics de Culver City/California'da bulunuyordu. Bununla birlikte şirket yaptığı açıklamada, yeni ofisin toplu taşımaya yakın yerde olacağını ve ayrı olarak servislerin de olacağını duyurdu. 



    Film stüdyosu olacak mı? 



    Şirket henüz Apple TV+ içeriği için tesiste stüdyo olup olmayacağını söylememiş olsa da yeni merkez zaten birçok TV şovunun ve filmin çekildiği yerlere çok yakın kurulmuş olacak. Bilindiği üzere Culver City aynı zamanda Sony'nin yan kuruluşu olan Columbia Pictures'ın da genel merkezine ev sahipliği yapmaktadır. 



    Ayrıca Bkz.İrlanda'dan Apple ve Google gibi şirketleri etkileyecek kritik karar



    Son olarak Apple buradaki merkezin ne zaman tamamlanacağını belirtmedi. Öte yandan şirket, 2026 yılına kadar bölgede 3000 çalışana sahip olmayı planladığını açıkladı. 




    Kaynak:https://www.cnbc.com/2021/10/08/apple-building-new-regional-headquarters-in-los-angeles.html



  • TV konusunda hiç bir zaman başarılı olamamış !

    tarihte ilk HD yayını sunmuş ama o zamanda başaramamıştı !

  • Acı ama gerçek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek görüntü kalitesi olsun, gerekse az ama iyi iş çıkartmaları olsun beğeniyorum. Belli ki bitrate'leri bayağı yüksek tutuyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.