Şimdi Ara

Apple 'çift dokunuş' eleştirilerine reklamla cevap verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cevap veremeyince konuyu saptırmaya çalışan standart alıngan Android kullanıcısı...  

• FısFısss kullanıcısına yanıt

s23 ve watch6 kullanıyorum. 30 metre falan. sonrasında bağlantı kopuyor

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Aslında bu özellik illa ki parmaklarınızı birbirine dokundurmanıza gerek olmaksızın da çalışıyor. Sadece ekranın size dönük ve uyanık olması lazım. İşaret parmağınızla hafif sertlikte herhangi bir yere çift vurunca çalışıyor. Mantık hataları burada.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    always on açıkken saatte balığa çift tık yapsaydı adam çekecek miydi? Allah için bi dene yaz sonucu merak ettim. eğer öyle çalışırsa işte o zaman işe yarar derim

• crashris kullanıcısına yanıt

Saatin ekranına bakıyor gibi bir pozisyonda olması lazım. Kolunu balıktan ayırmadan tutmaya devam edip, ekrana bakmaya çalışırsan o esnada olur. Hep açık ekran yapıp denedim. Olmuyor. Sebebi, hep açık ekranda, ekranın uyanık olması ile saatin uyanık olması farklı şeyler. Saati yüzüne döndürdüğün anda çift tık çalışıyor. Yüzüne değil de normal duruşa veya bir şeyi kavramaya geçtiğin anlarda çift tık iptal.

• xSHUJx kullanıcısına yanıt

Bu saatlerin kendisi de abuk sabuk zaten

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erensunay E kullanıcısına yanıt
    diğer markaların istediği kadar özelliği olsun hiç biri adam gibi çalışmıyor o yüzden herkes o özellik var diye bakmıyor.

• 10 metre ve açık alanda ama 40 metreden işliyor... "kullanıcılar bunun reklamda gösterildiği kadar hızlı ve pratik çalışmadığını, hatta çoğu kez kazara devreye girdiğini söylüyor." buda her zaman işlemiyor ki...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.