Şimdi Ara

Apple, AirPods ve Beats üretimini Hindistan'a taşıyabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, AirPods ve Beats üretimini Hindistan'a taşıyabilir



    Çin ve ABD arasında yaşanan gerilimler ve kısıtlamalar sebebiyle tedarik zincirini çeşitlendirmeye karar veren Apple, cihaz üretimini farklı bölgelere kaydırmaya devam edecek gibi görünüyor. Yakın zamanda iPhone üretimini Hindistan gibi diğer bölgelere taşımaya başlayan teknoloji devi, Hindistan'da üretilecek cihazlar arasına AirPods ve Beats modellerini de dahil edebilir.



    Apple, Çin'e olan bağımlılığını azaltıyor



    Routers tarafından bildirilenlere göre Apple, Hindistan'da üretilecek yeni Beats kulaklıkları için hazırlıklara başladı. Bölgedeki Beats kulaklıkların üretiminden ise Foxconn'un sorumlu olması beklenirken, ayrıca bazı AirPods modellerinin de üretim hattı değiştirilen ürünler arasına katılacağı söyleniyor. 



    Şu an için hangi AirPods modellerinin Hindistan bölgesine taşınacağı bilinmiyor. Ancak konuya yakın kaynaklar, Apple'ın Çinli tedarikçisi Luxshare Precision Industry'nin Vietnam'da AirPods üretimini artırmaya odaklandığını ve Hindistan bölgesinde AirPods üretimine hazırlandığını belirtiyor. 



    Ayrıca Bkz.Apple'dan iOS 16.1 öncesinde iOS 16.0.3 güncellemesi geliyor: Birçok sorunu giderecek



    Bilindiği üzere Apple, uzun zamandır Çin'e olan bağımlılığını azaltmak için Hindistan, Meksika ve Vietnam gibi bölgeleri gözden geçiriyor. Başta Hindistan olmak üzere üretim hattında yaşanacak değişikliğin, şirkete fiyatlandırma ve vergiler konusunda fayda sağlaması bekleniyor.  









  • Aga asgari ücret olarak dünyanın dibi ile yarışıyoruz, Apple'da tık yok bazı ürünlerin üretimini buraya kaydırma adına... Sorsan önümüzdeki yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı propagandası ile seçime girecekler zatı muhteremler, he aynısından, bu kadar saf halkı başka bir yerde göremezsiniz.

    Edit: Uyarı üzerine görsel telif hakkı ile başımın derde girmemesi adına karikatür kaldırıldı. Kaldırılan karikatür; Umut Sarıkaya'ya ait "Bebeksi Halk Kitleleri"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 7 Ekim 2022; 0:15:48 >
  • serdarcenk kullanıcısına yanıt
    Karikatür sana ait değilse silmeni tavsiye ederim, yoksa ss alıp sana dava açarlarsa fena söğüşlüyorlar karikatüristler. En azından asgari ücret kadar öperler, yoksa ben de ODTÜ'lüyüm 2 yıllık olsa da ama harbiden okurken hiç böyle aklıma OrtaDoğu'lu olduğumuz gelmemişti :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Ekim 2022; 14:52:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.