Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.517
Cevap
524
Favori
1.094.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de airpods pro 2 aldım dün kurcalarken şefaf modda iken hem müzik dinleyip hem etrafıda duyabiliyordum. Bir ara sol kulaklığı çıkardım o zaman müziği kesti sadece ortam seslerini daha net bir şekilde sağ kulaklığa verdi. Hem çıplak sol kulak hem iyileştirilmiş sağ kulakla çok daha küçük sesleri bile net bir şekilde duyabilir hale geldi.
    Ama tabii bu işitme cihazı yerine geçer mi? Telefonla sürekli bağlı mı kalmalı deneyerek cevaplanabilir şeyler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple dün AirPods Pro 3 ve önceki nesil AirPods Pro 2 için tasarlanmış yeni ürün yazılımı yayınladı. AirPods Pro 3 donanım yazılımı 8B25'ten 8B30, AirPods Pro 2 donanım yazılımı ise 8B21'den 8B28'e yükseldi. Nelerin değiştiği bilgisi henüz yayınlanmadı.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tesekkürler yalniz isitme cihazi özelliginden kastim seffaf mod degil, daha kapsamli bir sey. Bir isitme testi yapiyor sonrasinda sizin isitme profiline uygun olarak sesleri yükseltiyor. Ayarlarda "isitme sagligi" diye bir opsiyon görüyor olmaniz lazim.

Suradaki özellikten bahsediyorum:

apple support
    AirPods Pro 2 veya AirPods Pro 3'ünüzde İşitme Cihazı özelliğini kullanma - Apple Destek (TR)
    https://support.apple.com/tr-tr/120992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 12 Aralık 2025; 23:48:12 >
  • kantarse K kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama siz babanız çok ileri düzeyde değil dediğiniz içi alternatif bir bilgi olsun diye söyledim. Ayrca arkadaşında dediği gibi ayarlarda bir sürü ayrıntı mevcut.

• kantarse K kullanıcısına yanıt

yurtdışından getirmeniz durumu çözmüyor. yurtdışında kullanılmış olması gerekiyor. ben bu şekilde bir kez yurtdışında aktive ettim ve kaybolmadı. bu arada işitme cihazı ile alakası yok bunların, kulakta sürekli duracak bir şey işitme cihazı, airpods kulakta kalınca ağrı yapıyor.

Tesekkürler bu faydali bir bilgi oldu. Biraz detay bir soru olacak ama sadece kulakligi yurtdisinda aktive edip daha sonra Türkiye'deki bir telefonla mi eslestirdiniz, yoksa hem kulaklik hem de eslediginiz telefon mu yurtdisindaydi?

Evet isitme cihazinin yerini tutmaz o kesin. Ama denemek istiyor. Bir süre denesin olmazsa isitme cihazina gecis yapar. Bazi yaslilar icin isitme cihazi kullanmak zor bir konu.

Ben kendi telefonumla beraber yurtdışında kullandım. orada özellik gelmişti kontrol ettiğimde. TR ye döndüğümde hala problemsiz kullanabiliyordum, hala da bir değişiklik olmadı.

Yani katılıyorum zor bir konu olduğuna fakat airpodsda işitme cihazının yerini tutmuyor, işitme kaybı hafif- hafif orta arası ise işine yarayabilir. orta veya daha ileri ise kesinlikle hiç denemesin işitme cihazı denesin, bluetoothlu kablosuz kulaklık özelliği de olan işitme cihazları var mutlaka işini görür.

• bugun buds 3 pro denedim s24 e bagli olarak. anc pro2 den de zayif pro3 ile cok fark var arada. seffaf modu hic fena degil arada ucurum yok. cevreyi iyi veriyor ama kendi sesimi az duyuyordum, daha fazla duymak isterdim akici konusabilmek icin. yine de kotu degil. odyofil birisiyim ve muzik kalitesi olarak pek bir fark yok. detay seviyesi ve guc olarak benzerler. parlaklik ve tiz seviyesi pro3 kadar yuksek olmasa da onun da parlak ve tizli bir ses karakteri var. pro3 u apple music ile kayıpsız olarak kullaniyorum, bud3 pro yt music idi ve ona ragmen kalite benzerdi. anc ile off modu arasinda ses karakteri degisiyor onu begenmedim buds3 proda bir de.

Buds 3 pro yu beğenen biri nasıl odyofil olabilir merak ettim. Kullanmadığım kulaklık değil, Airpods Pro 3 ile arasında dağlar kadar netlik farkı var. Baslar ve Tizler çok farklı, ses rengi bambaşka, ses seviyesinde de ciddi farklar var. Anc-Ergonomi-Şeffaflık konularına girmiyorum bile. Biri Clio ise diğeri Mercedes o kadar fark var arada.

Herkesin her şeyin uzmanı olduğu ama uzman olanları yerdiği yurdumda çok normal 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

siz ve diger arkadas fanboysunuz ben degilim o yuzden oluyor bu yorum farki. buds kullanan arkadasim da pro3 u ilk kez denedi ve muzik kalitesi icin benzer yorumu yapti. arada kalan cok insan var ve arastirdiklarinda kiyaslama yorumu bulunamiyor. onlarin faydalanmalari icin gorus belirttim.

odyofil birisi bu iki kulakligin da sesini muzik dinlemek icin begenmez zaten flatten cok uzak ses karakterleri var. genel kitlenin talebine uygun sekillendirilmis aşırı süslü sesler. olmasi gerekenden cok uzaklar. fonksiyonlarindan dolayi mecbur aliyoruz ve disarda bunlarla müzik dinlemek zorunda kaliyoruz.

Buds 3 proyu ilk çıktığında almışım, kullanıp, beğenmeyip iade etmişim. Sonra düz buds 3 almışım onuda beğenmeyip birine vermişim, sonda yine buds 3 pro almışım (en son çıkan kutu üstünde üretim tarihi yazmayan yeni versiyon) onu da beğenmeyip forumdan birine satmışım.

Şimdi gelip burda bize maval okuma. Benim denemediğim kulak içi kulaklık kalmadı neredeyse. Technics Az-100, sennheiser tws 4 , bose qc earbuds gen2 (bunu da forumdan sattim), sony wf1000xm4, nothing ear2 vs uzar gider hepsinin arasında her disiplinde en başarılısı tartışmasız Airpods pro.

Hatta o kadar başarılı ki sırf airpods pro 3 için Samsung Zfold7 den Iphone 17 ye döndüm.

Al bunlar da satın aldığım buds 3 ler

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    yazik bosa masraf olmus hepsi. pro3 ile muzikten anlayan birisi muzik dinlemekte zorlanir o kadar parlak tizli bir sesi mevcut. detay seviyesi ve netlik muazzam ama uzun sure dinlenebilirligi düşük, sesler gercekten cok uzak. sadece muzik icin soyluyorum zaten diger ozellikleri piyasanin en iyisidir net. odyofilin tanimini da bilmediğiniz asikar aciklayayim muzik dinlemeyi ileri duzeyde seven herkes odyofildir. ozel bir nitelik degildir. klasik Turk insani sahip oldugu her seyi ovmeye, laf soyletmemeye, fanboyu olmaya bayilir. arada kalip, internette objektif bir yorum arayan insanlari da yaniltiyorsunuz fanboylugunuzla.

kulak referans duzeyi muhtemelen hepimizden yuksek arkadasin yorumlari da benzerdir bu kulaklikla ilgili.

The Odyofilyoutube
    Odyofil Gözünden Airpods Pro 3 - Ses Kalitesi Nasıl?
    https://www.youtube.com/watch?si=qqUP_WBclHcsKF2a&v=2gJ0aJraclA&feature=youtu.be

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Ya sen ne boş bir adamsın bu videoyu ilk yayınlandığında izledim, kıyasladığın kulaklıkların birbiriyle alakası yok ve gelip burada ben odyofilim diye bize ahkam kesiyorsun. hadi uza blok.

Böyle youtube da video izleyip odyofil taklidi yapanlardan olmayın, kendiniz olun azıcık.

Bende Pro2 mi yoksa 4k daha verip Pro3 mü arasında kalmıştım bu videodan sonra Pro 2 almaya karar verdim. Nabız işini saatimle hallediyorum zaten. Diğer bütün özellikler pro 2 de de var. Anlık çeviri sanırım inteligence ile geliyordur. Geriye bir tek ses farklılığı kalıyordu ki onu da bu video ile pro 2 ye döndürdü beni...

• Airpods pro 3 kullanıyorum çok memnunum. Premium hissiyat için airpods max almayı düşünüyorum. Çok mu eski kalır? 27K’ya kadar düştüğü oluyor. O fiyatlarda almak mantıklı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.