Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.976
Cevap
469
Favori
954.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. Nesil airpods alsam pro almadığıma pişman olur muyum arkadaslar ne diyorsunuz
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt

    ikisi farklı klansmanlarda bence.

    ben kulakiçine giren silikon tarzı sevmediğim için 2. nesil aldım.

    siz seviyorsanız pro almalısınız.

  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    1. Nesil kulagımda sorun yaşatmadı bana hiç silikonlu hiç kullanmadıgım için hissiyatını bilemiyorum büyük ihtimalle 2. Nesil alırım umarım pişman olmam
  • 2.nesil almayı düşünüyorum ama bugüne kadar hep silikonlu modelleri kullandım yalıtım konusunda sıkıntı yaşarmıyım metroda otobüste vs pişman eder mi acaba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Rigby

    Kulaklığın seri no apple sitesinde çıkıyor fakat kutunun seri no sunu sorguladığımda kayıt bulunamadı diyor bu normal mi acaba

    Selamlar, kutudaki ile kulaklıktaki seri numarasının aynı olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Farklı olduğuna emin misiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 10 Mayıs 2021; 20:43:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 00onur

    2.nesil almayı düşünüyorum ama bugüne kadar hep silikonlu modelleri kullandım yalıtım konusunda sıkıntı yaşarmıyım metroda otobüste vs pişman eder mi acaba

    Ben de daha önce Icon X kullanıyordum. Toplu taşımada çok güzeldi, hiç dışarıyı duymuyordum; ama telefon konuşmalarında sıkıntılıydı; çünkü sesimin yüksekliğini ayarlayayamıyordum kulağımın içine girdiği için silikon. 2. nesil AirPods aldım; toplu taşımada sıkıntı olabiliyor sesi çok artırmak zorunda kalabiliyorum, dışarıyı duyuyorum; ama telefon görüşmesi olarak çok daha iyi. Böyle bir kıyaslama. Silikonlu ve silikonsuz ikisinin de artısı eksisi var.

  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Ben de silikonlu modeller kullandım hep ve sizin düşündüğünüz gibi 2. Nesil aldım. Telefon görüşmesi harika pratikligi çok iyi. Apple ekosisteminde iseniz telefon saat vs aralarındaki geçiş hızlı bağlanma çok iyi Siri desteklemesi çok güzel vs. Çok sevdim bu yönlerini. 1 hafta 10 gün kadar kullandım ama sıfır yalıtım ile kesinlikle daha çok müzik dinleyen ben bir türlü alışamadım. Kulağımdaki duruşu da eğretiydi biraz. Eşime hediye ettim kendisi de saydığım nedenlerle çok memnun sürekli kulaginda neredeyse. Uygun bir fiyat kampanya vs yakalarsam pro alacağım kendime.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 11 Mayıs 2021; 9:17:10 >
  • Şöyle bir durum var arkadaşlar; iphone xs te bluetooth dan AİRPOPS a baktığımda seri numarasını tıklıyorum, 3 tane seri no çıkıyor; sol-sağ ve sadece seri no yazan bir bölüm.


    ozaman seri noları farklı oluyor sanki geçen bir arkadaş sormuştu sanırım

  • mehmetdemirbay M kullanıcısına yanıt
    Her biri farklı ürün olarak kabul ediliyor. Eğer sağ kulaklığınız bozulursa ya da kaybolursa sadece sağ kulaklık olarak alabiliyorsunuz ya da servis sadece bozuk ürünü değiştiriyor. Bu yüzden sağ, sol ve kutu ayrı seri numaralara sahip oluyor.
  • Merhabalar. Airpodsumda uzun zamandır müzik dinlerken sanki metal sürtme sesi geliyordu ilk zamanlar pek önemsemedim. Melodilerde özellkle ses bir nevi robotikleşiyor. Görşmelerde pek sorun etmiyorum ama 1 sene oldu alalı garantisi devam ediyorken servise bırakmayı düşünüyorum. Bu sorunu yaşayan çözüme ulaşan servisle alakalı ne işlem yapılıyor acaba? Merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SenefrU kullanıcısına yanıt
    Pro modelimi ?
  • AzuLA kullanıcısına yanıt

    Airpods 2


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SenefrU kullanıcısına yanıt

    Prolarda benzer soruna degisim kampanyasi vardi.

    Telefondan Apple destek uygulamasindan musteri temsilcisine yazarsan daha iyi yardimci olurlar.

  • Merhabalar arkadaşlar? Bir yerden 600 tl hediye çeki kazandım. İlk başta samsunglardan iphone 11 veya iphone 12 ye geçeceğim. Uzun zamandır bluetouth kulaklık olarak boyuna asılan Samsung Level U kullanıyorum. Şimdi 600 tl hediye çekim olduğu için birde iphone telefon alacağım için airpods 2 almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Birde nasıl ses kısılıp açılabiliyor? Aletin üzerinde sanırsam ses açma kapama tuşu yok. Sorun oluyor mu?

  • Birde airpods 2. nesille 1. nesil arasındaki fark nasıl anlaşılır? Mesela hepsi burada sitesinden alacağım. airpods 2. nesil diyor. Ama yeşil ısık kutunun içierisinde. Satıcıya sorduğum zaman kablosuz şsrj özelliği olanların yeşil ışık göstergesi dışarıda diyor. Yani airpods 2. nesil kablolu olanın da mı şarj göstergesi kutunun içerisinde. Peki o zaman nasıl anlayacağız 1 mi 2 mi diye?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BETUL5401

    Birde airpods 2. nesille 1. nesil arasındaki fark nasıl anlaşılır? Mesela hepsi burada sitesinden alacağım. airpods 2. nesil diyor. Ama yeşil ısık kutunun içierisinde. Satıcıya sorduğum zaman kablosuz şsrj özelliği olanların yeşil ışık göstergesi dışarıda diyor. Yani airpods 2. nesil kablolu olanın da mı şarj göstergesi kutunun içerisinde. Peki o zaman nasıl anlayacağız 1 mi 2 mi diye?

    Kutunun veya kulaklıkların Seri numarasını Apple sitesinde yazarsınız, 2. Nesil mi değil mi orada yazar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt

    Bunu bilmiyordum çok faydalı bir bilgi oldu teşekkür ediyorum..

  • Merhaba arkadaşlar. 17 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesi ile kendimi bir turkcell mağazasına attım ve iphone 11 ve iphone 12 yi saatlerce inceledim. Aslında pandemi dolayısıyla kimseye fazla inceleme imkanı vermiyorlar fakat ben bayan olduğum için bir problem çıkarmadılar. Kaç gündür kafamda deli sorular. Acaba 3000 tl bir fark verilip iphone 12 alınır mı? Evet benim için ekranın kalitesi çok önemli fakat iphone 11 inde ekranı öyle söyledikleri kadar kötü olmadığını gördüm. Canlı canlı parlak ve renkleri doğal bir biçimde aktarıyor. Evet iphone 12 ekranları biraz daha güzel ama samsung amiral gemilerinin yanında o bile sönük kalıyor. Birde sanki iphone 12 ekranı insanın başını ağrıtıyor gibime geldi. Tamam yeni dizaynı ve arkasının cam yerine seramik olması da ayrı bir güzellik katmış.. Fakat iki telefona bakınca da 3000 tl fiyat vermeye gerek yok gibime geldi. Herhalde iphone 11 alacağım. Aslında note 20 ve s20 ler çok cazibedar görünüyor lakin bende bir iphone telefonların tadına bakmak istiyorum. Bir de airpods 2. nesil almak istiyorum. Şu siri ile bizde bir dostluk kuralım değil mi?





  • Airpods kirlilik yasayan varmi yani temizleme sorunu

  • Bütçenize göre davranın. Ben Samsung'dan geçtim, eşimde S20 var. Şöyle sıralarım 3 modeli iPhone 12 > S20 > iPhone 11!


    Bu sıralamanın en önemli sebebi ekran. 11'in ekranı çok geri kalmış bir ekran gerçekten. Ayrıca 5G konusu da var. Tahmin ediyorum ki uzun süre kullanacaksınız. Bunu da göz önünde bulundurun derim.


    Note 20 baz modeline asla bulaşmayın. Benim eski telefonum Note 9 ondan daha iyi özelliklere sahipti :)


    Airpods pro kullanıyorum. Ses kalitesi audiofil değilseniz çok çok iyi gelecektir 2. senil normal airpods'un. Ses kalitesinden daha kıymetlisi aralarındaki uyumluluk.

  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.