< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen hafta resmen kısa süreli bir panik atak geçirdim. Airpods proları bir türlü bulamıyordum. Paranoyak olmuştum şurada mı düşürdüm, burada mı unuttum diye. İphone'u bul dan bakınca son bağlandığım yer gözüküyordu konum olarak. En son hiç hatırlamadığım bir yere koymuşum da öyle çıktı meydana. Keşke cihazın şarjı olduğu müddetçe yuvasındayken konumunu görme şansımız olsa. Kaybettiğin an geçmiş olsun. |
airpods 2 yi s10 plus da kullanıyorum. bağlanmada vs sıkıntı yok. şarjı göstermiyor,onuda airbattery diye programla çözdüm. pro nunda özellikleri daha fazla olduğundan büyük ihtimal ekstra uygulamalarla çözmüşlerdir ama iphone daki gibi olmaz hiçbir zaman. |
Teşekkür ederim hocam. Sizce samsung buds yerine airpods almak mantıklı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 24 Şubat 2021; 14:56:54 > |
Teşekkür ederim hocam. Airpods pro alacak büyük ihtimal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
samsung buds kulak içine giren yapısıyla benim tarzım değil. benzeri olan mi nin kualklığını kardeşim aldı bikaç kere kullandı kenara kaldırdı. çünkü kulakta takılıyken dış dünyayla ilişkiniz kesiliyor,terleyince veyakulak içi yağlanınca düşüyor,rahatsız ediyor,kısaca aldığına pişman oldu. airpods a gelince kulağımda takılı olduğunu unutuyorum bile.çevreyi rahatlıkla duyuyorum,rahatsızlık vermiyor. varlığı belli değil,düşme riski hiç yaşamadım. öncedende apple earpuds kullanıyordum(kablolu olan kulaklığını)memnundum . |
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. |
|
alma ! Letgo'da orjinal ürün bulamazsın. Alacağım diyorsan satıcı ile yetkili servise git orjinal ve sağlam olduğu teyit edilirse al. Letgo'da %95 sahte ve arızalı ürün |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar hepinize merhaba. Airpods 2. nesil kullanıcısıyım. Aldığımdan beri (5 aydır) fazla kullanamadım sadece telefon görüşmelerinde kullanıyordum ancak onda da sesimin telefona (ip11) göre çok daha uzaktan ve boğuk geldiği söyleniyor sürekli. Bildiğiniz bir çözümü var mıdır? Normal bir durum mu, yoksa garantiye mi götürmeliyim? |
sorum sürüm . airpods 1. nesil var. sürüm 6.8.8 AirPods (1. nesil) güncel sürümü bilen var mı? sorum bu. . ilave, güncelleme için şu söylenmiş. airpods ları kutusuna koyun şarja takın ve ıphone yakın bırakın. bu esnada kapağın açık ya da kapalı olması bir şeyi değiştirir mi. sanırım açık olacak. ancak bir süre sonra zaten kendisini kapatıyor ya neyse. |