Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EmuRu , EmuRu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.980
Cevap
469
Favori
954.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda Apple storedan randevu alabilen var mı? Aldıysa nasıl ve hangi saat aralığında aldığını söyleyebilir mi? Artık AirPods Pro nun sorunları yüzünden kafayı yemek üzereyim. Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Nesil AirPods umu ( kablosuz şarj özelliği yok ) AirPods pro aldığım için satıyorum. 1.5 yıl önce Vatan dan almıştım garantisi devam ediyor. Kutu fatura tamdır. 2 adet kılıfı vardır o kılıflarla kullandım çiziği vs yok gibi. İsteyen teklifini mesaj atsın. İyi günler
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce Freebuds 3 kullanıyordum dün akşam AirPods 2 aldım; bugün ses kalitesine bakarken Freebuds 3'ün kesinlikle daha tatmin ettiğini farkettim ancak ekolayzer ayarlarıyla oynadığımda AirPods 2' de aynı kaliteyi yakaladım ancak max. volume' u fazlasıyla düşüyor. Yani fullemek zorunda kalıyorum telefondan sesi. Kulaklıkları ekolayzer ile kullanmak sağlıklı mıdır? Telefonun medya sesi max ayarlarda olsa bir sorun çıkartır mı? Yoksa ekolayzer kapalı ve doğal haliyle kulağımı alıştırmaya bakacağım. (Iphone kullanıcısıyım - Apple Music)

  • AirPods 2. nesil spor yaparken takılırsa ter yüzünden bozulabilir mi? Su koruması yok bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su için koruması yok ama ter'e dayanıklıydı diye hatırlıyorum ama bunun da bir dozu vardır, garanti kapsamına girmez zaten. Bir sürü kişi gördüm hem sosyal medyada hem de çevremde airpods ile spor yapan. Bu biraz da terlemenize bağlı, bazılarının kulak kısmı çok az terkerken bazılarının aşırı olabiliyor. Ayrıca yaptığınız spora bağlı olarak kulakta durması sorun olabilir, pro modelleri gibi (ki pro'da bile bazılarında sorun olabiliyor) kulağa tam oturmuyor airpods 2 yapısı gereği.
  • Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 2-3 haftadır airpods 2. nesil kullanıyorum ama 7-8 gündür kulaklarımı baya bir acıtmaya başlattı. Aramızda airpodslar için kulak ucu silikon tarzında aparatlardan kullanan var mıdır ? yada kulak acıtmasını engellemek için önerebileceğiniz birşey varsa memnun olurum. 10-15 sayfa geriye gittim ama bu durum ile ilgili bir mesaj göremedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods Pro almak üzereydim, ancak yaşanan sorunlar nedeniyle 2. nesil alıp geçeceğim. 2K para verip, yok sağ kulaklık, yok sol kulaklık, yok kesinti vs uğraşmamalı hiç kimse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods 2. Nesil kullaniyorum.genelde haftada 1 kez sarj ediyorum.gecenlerde yine sarja taktim ama telefona baglayip kontrol etmedim 4-5 saat herhalde full dolmustur dedim.aradan 3-4 gun gecti bugun baktim kulakliklar tam dolu kutu full dolu degildi %85 lerde idi bosta durdugu zaman pil azaliyor mu normal midir?
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Benim 2. Nesil kulaklık ile yaşadığım bir sorunu yaşayıp farketmemiş olabilirsiniz. 2019 nisan gibi almıştım cihazı, 2020 başlarında falan sağ kulaklık telefonumun Bluetooth'u açık olduğundan otomatik olarak kutudayken bağlandığını farketttim. Bu sorun için ekim ayında garantiye yolladım sağ kulaklık değişti geçmedi daha sonra kutu değişti 1 hafta sonra yine başladı. Bu sorun yüzünden kulaklık çıkıyor ve geri girip tekrar şarj olunca doğal olarak kutunun şarjı düşüyor. Apple çözüm sunamadı bana o yüzden tüketici hakem heyetine verdim mesela ben. Siz de eğer deneyebiliyorsanız bluetooth'unuz açık bir süre kullanın. Eğer iphone kullanıyorsanız zaten bağlanınca bildirim geliyor üstten bu şekilde farkedebilirsiniz. Ama uğraşmak istemiyorsanız da servise yollayıp sorunuzu yazın kutunun şarjı durduğu yerde azalıyor diye, belki değişim sağlarlar.
  • Arkadaşlar airpods 2 kutularınızda kapağı kapalı iken gıcırtı tıkırtı sesi varmı ?

  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    manesnuc kullanıcısına yanıt
    Sanirsam bi hata oldu Simdi baktigimda %100 gozukuyor.bakalim kutunun sarji bitince tam doldurup bu kez gun gun kontrol edicem
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt

    Hocam bu durumu bende yaşadım yatmadan full dolu bıraktım sabah 92 olarak gördüm sebebi nedir ?

  • Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Fiyatı inanılmaz pahalı olsada kullanması çok keyifli (tabi bu fiyatı verdik kötü olmasın bi zahmet)
    Ses açma ve mod değiştirme tuşlarını kullanması çok rahat diğer dokunmatik fonksiyonlu kulaklıklara göre (Ben nefret ediyorum)
    ANC özelliği gerçekten sizi kalabalıktan soyutluyor.




  • emrotkn E kullanıcısına yanıt
    Valla ben de bilmiyorum.bir daha full doldurup gun gun gozlemliyecegim.
  • Airpods Pro alacağız, normalde piyasasını çok takip etmediğim için direkt e marketlerden baktım applede 2500 amazonda 1840 gözüküyor, ne diyorsunuz alınır mı bu fiyata?

  • kulak içine giren istiyorsanız rakibi yok alabilirsiniz.

    ben kulak içine giren silikonları sevmediğimden airpods 2 aldım,pek müzik dinlemem ama bikaç kez dinledim memnunum.

    önceliği telefon konuşmaları,şuana kadar 80-100 görüşme yapmışımdır,biri bile sesin az geliyor,kulaklıktan mı konuşuyorsun demedi.

  • Kulaktan %80 falan düşüyor. Kulağına olmazsa iade edemezsin.

    Amazon'dan al kafan rahat olsun

    Piyasada çok sahtesi falan var

  • Merhaba arkadaşlar. Kuzenim samsung s10e kullanıyor, airpods pro alırsa, samsung telefon ile sorunsuz kullanabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta resmen kısa süreli bir panik atak geçirdim. Airpods proları bir türlü bulamıyordum. Paranoyak olmuştum şurada mı düşürdüm, burada mı unuttum diye. İphone'u bul dan bakınca son bağlandığım yer gözüküyordu konum olarak. En son hiç hatırlamadığım bir yere koymuşum da öyle çıktı meydana. Keşke cihazın şarjı olduğu müddetçe yuvasındayken konumunu görme şansımız olsa. Kaybettiğin an geçmiş olsun.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    airpods 2 yi s10 plus da kullanıyorum.

    bağlanmada vs sıkıntı yok.

    şarjı göstermiyor,onuda airbattery diye programla çözdüm.

    pro nunda özellikleri daha fazla olduğundan büyük ihtimal ekstra uygulamalarla çözmüşlerdir ama iphone daki gibi olmaz hiçbir zaman.

  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.