Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.975
Cevap
469
Favori
954.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Airpods 2'ye göre uyumlu kutu arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Nesili Nisan 2019 dan beri kullanıyorum 22 ay olmuş günde minimum 2 saat ortalamam vardır. Batarya şuan 2,5 - 3 saat gidiyor fakat ses kalitesinde inanılmaz bir düşüş var, bunu Earpodslarımı tekrar kullanırken farkettim.Kulaklığı yenilemeyi düşünüyorum Pro ya yükseltmeye değer mi acaba görüşlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 7 Şubat 2021; 16:57:28 >
  • Kulaklık slikon uçları olarak comply foam mı daha iyi yoksa charjenpro mu
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,1. nesli 2.5 sene kullandıktan sonra Nisan 2020’de Pro’ya geçtim,açıkçası almadan önce tereddütlerim de vardı ama mevcut kulaklığın pil ömrü tükenmek üzereydi ve ANC benim için önemliydi.
    Pişman oldum mu?Hayır
    İyi ki almışım diyor muyum?Hayır
    Açıkçası Apple ekosistemi içinde telefon,MacBook,Apple Watch,Apple TV,iPad alıp da bu kadar ‘arada’ kaldığım bir cihaz hiç olmadı.
    Dışarıda kullanım için güzel ama sadece telefonla konuşmak için lüks,sadece müzik dinlemek içinse daha ucuza aynı performansı veren başka kulaklıklar var.
    Kulaklıkların ikisi de 2.5 ay önce çıtırtı sesleri sebebiyle değişti.Yaklaşık 2 aydır da evde film izlerken veya müzik dinlerken AKG Y500 kullanıyorum,sırf 2 sene sonra yine pil sebebiyle kulaklık değiştirmeyeyim diye...
    Takdiri size bırakıyorum.
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt
    Ben 2. Nesil kullanıyordum malum prodaki gibi silikon uçlu değiller kulaktan düşüyordu sırf o yüzden proya geçtim dizayndan kaynaklı herhalde bilmiyorum bunlarda düşüyor uygun kulak ucunu taksam da ya cildim yağlı ondan bilmiyorum hepsinden önce sennheiser momentum true wireless kullanıyordum onların dizayndan dolayı kolay kolay kulaktan düşme gibi bir şey olmuyor tahtaya çivi çakmışcasına sağlam oturuyor kulağa teki kaybolduğu içi ve tek tek satılmadığı için satmak zorunda kalmıştım ek olarak yeni çıkmıştı ve yazılımsal sorunlar mevcuttu ama elden çıkart oldum. Tekrar almış olsam sennheiser momentum true wireless alırdım ses konusunda baya iyiydi... Proyu sadece otobüs ve uçak seyahatlerinde kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım...
  • merhaba arkadaşlar

    s10 plus ile airpods 2 uyumu hakkında forumda pek bişey bulamamıştım.

    En sonunda aldım airpods 2 yi.

    Yaklaşık 20 kişiyle telefon görüşmesi yaptım 1 kişi bile sesin farklı geliyor vs sorun bahsetmedi,çok memnunum şimdilik.

    airbattery diye bir uygulama aldım 5 lira ya onun sayesinde şarj durumunu görebiliyorum ve çift tıkla konuşma bitirme çalışıyor.

    freebuds 3 den daha iyi olduğunu düşündüğüm için aldım ve androidde olsa memnunum.diğer airpods özellikleri çalışmıyor(bikaç tıklama ile parça ileri geri yapma) ama oda önemli değil.

    android le airpods 2 kullanacak olanlara tavsiye ederim.

  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    O tıklama ayarlarını bir iPhone ile yaparsanız cihaz airpods kendi hafızasında tutuyor ve sağ ve sol kulaklık için seçtiğiniz işlev çalışıyor. Telefon görüşmesini kapatma ve ma işlevi zaten kendiliğinden çalışan bir işlev. Airpods 2'yi 2019'da Nisan ayında aldığımda elimde Samsung note 5 vardı ve 2020 haziran ayına kadar Note 5 ile kullandım. Bazen bağlantı sorunları oluyor, bu sebeple airpods'u sıfırladığınızda yazının başında söylediğim ayarlarda da sıfırlanmış oluyor. Android cihazlarda airpods'un çalışmayan 2 özelliği var, biri doğal olarak siri, diğeri de dolaylı olarak çalışan ve çok şarj harcayan kulaklığın kulakta olup olmamasını algıyan olay (şarkı çalarken kulaklığı çıkartırsan şarkı duruyor, takınca devam ediyor). Airbattery uygulamasının içerisinde var bu özellik ama uyarı olarak yüksek pil kullanımı yazar ve iphone kadar stabil olmuyordu benim kullandığım zamanlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 13 Şubat 2021; 13:52:3 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    iphone a bağlayıp ayarları yapacağım hocam teşekkürler.

    şimdilik memnunum,bağlantı sorunu vs yaşamadım hatta beklediğimden hızlı.

    mesela airpods kutusndayken telefon araması yapıyorum ,o anda kulaklığı kutusundan çıkarır çıkarmaz bağlanıyor.

  • dün maske takarken sol kulakligi düşürdüm baya betona düştü evde halı olmayan yere😭 taktım calisti çıkarttığımda durmuyordu şarkı. Sonra sıfırladım suan süper calisiyo cihaz harika cidden ödüm koptu bozuldu diye😏
  • FlyingShip kullanıcısına yanıt

    Merak ettiğimden soruyorum, sattığınız kişi niye aldı ki tek bir adet kulaklığı ?

  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Yani mesela diğer kulaklığı sağlamdır bir tanesi bozuktur. O şekilde almış olabilir
  • merhaba, fatura tarihi 10 uncu ayın sonu olan airpods 2'yin bugün aldım. Garanti işini siz nasıl yapıyorsunuz bugün ilk eşleştirmesini yaptım. Satın alma tarihini güncelleyin diye yazdı orjinalliğini sorguladığımda bugünü mü yazmalıyım yoksa faturanın kesildiği günü mü?

  • fozata kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla fatura kesimi baz alınır garanti durumunda, kargonuz bölgesel olarak geç gelmiş ama onu takip edemezler pek kargo ile entegrasyon yoksa eğer. Ama dediğim gibi işte faturada tarih yazıyor ürününüzü apple'da bir yere giriyorsunuz diye biliyorum.
  • funnyhow kullanıcısına yanıt

    Aynısı benim basımdada var kafayı yedim ya sağ kulaklık her gün ne zaman taksam belkide 1 kere kopmadan adam akıllı müzik dinleyebiliyorum onun dısında habire kopup duruyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Kargo değilde ikinci el aldım hocam telefonla beraber kulaklığı indirimli almış, kulaklığı satıyordu kullanmamış. Bende fatura tarihi diye biliyordum. Garanti süresini siz başlatın diyenler olmuştu ikinci el ilanlarında o yüzden sizlere sorayım dedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozata -- 15 Şubat 2021; 20:40:23 >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt

    Valla artik kullanmiyorum oyle duruyor yenisi de pahali ne yapsam bilemedim. Yeni cikan ucuz ama markali kulakliklardan arastiriyorum 200-300 tllik demek ki her 1-2 senede bir yeniden almak gerekiyor bunlari o yuzden pahali bir sey almanin anlami yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    1. Nesil kutusu da alabilirsiniz.
  • funnyhow kullanıcısına yanıt

    Benim sağ kulaklık sıkıntılı kutu ve sol kulaklıkt problem yok büyük ihtimal serviste ücreti karsılıgında yenisini alıcam sağ kulaklıgın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt

    Tanesi 700 lira falandı.. Bence 700 lira verip alma değmez. Servis değiştirmesi lazım

  • airpods pro alalı 1 hafta oldu, ses kalitesi iyi güzel ama dışarıda telefon görüşmesi yaparken karşı taraf daha çok dış sesi duyduğunu(rüzgar vs) benim sesi zor duyduğunu söylüyor, arada da anlık kesilmeler yaşıyor.


    pro kullananlarda bu kadar sorun yaşıyor mu telefon görüşmelerinde özellikle dışarıda yoksa benim kulaklık mı sıkıntılı. 2k verip böyle sorunlarla uğraşmak can sıkıcı

  • 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.