Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (500. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.920
Cevap
468
Favori
949.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

    İyi oldu o zaman hocam Ekim ve Temmuz üretim farkını karşılaştırınca anlaşılır sıkıntı var mı yok mu.


    Ama şunu söyleyebilirim demin aktif gürültü engelleme kapalıyken hatta bluetooth kapalıyken sol kulaklıktan bitmeyen bir cızırdama geldi, şimdi şarja taktım ama var gibi bişeyler. Bu değişim programları ne kadar sürüyor bir süresi var mı yoksa garanti süreci boyunca mı değişim programının içinde?

  • Airpods pronun her iki kulaklığundan ıslık sesi, soldan da çıtçıt sesi geliyordu. Akasya Apple her ikisini de değiştirdi az önce. Yedek silikonlar da artısı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 29 Kasım 2020; 14:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Sanırım kargo ile yollama olmuyor oraya hocam, doğru mudur? Burdaki yetkili servislere ürün verdiğimde 1 haftadan aşağı halledemiyorlar
  • Sleepwake33 S kullanıcısına yanıt

    Kesin bilmiyorum hocam. Ama olmuyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam deneme fırsatı bugün oldu.Dizi seyrederken bazı sahnelerde çıtır çıtır ses geliyor.Anlaşılan Apple akasya yolu gözüktü. Arkadaş işe bak
  • SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Aceleci davranmayın çok büyük sıkıntı yoksa. Bu cihazların bataryası değişmediğinden 2 sene sonra büyük ölçüde çöp oluyor. Bir süre daha kullanıp batarya zayıflayınca değişim imkanından faydalanın derim.

  • tesekkurler hocam... ben aldıgım zaman bılgı verırım daha elıme ulasmadı

  • Arkadaşlar ben bugün airpods 2. Nesil aldım fakat daha kutusunu açmadım. Xiaomi telefonlarda ses azalması vs bağlantı problemi yaşar mıyım ya da bir programı felan var mı yoksa iade etmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 30 Kasım 2020; 18:14:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenk5885 kullanıcısına yanıt
    Ben aldıktan 6 ay sonra gelen güncelleme ile Samsung note 5'te ses kısılması yaşadım. Bunu anca aynı telefonda deneyen söyleyebilir ama sanki güncel android cihazlara pek olmuyor gibiydi. Benim telefonum en son android 7 destekliyordu.
  • Mayıs 2019'da aldığım airpods 2. Nedil kulaklıkta şöyle bir sorun yaşadım. Mayıs 2020 gibi iki kulaklığın birbirine bağlantı kuramaması sorunuyla egemek izmir servisine yollamıştım ve iki kulaklık da sıfır olarak değişmişti. Aldığım zamandan servise yolladığım zamana kadar arada kutuya koyduğum sağ kulaklık içindeyken çıkıyordu. Kulaklıklar değişince bu sorun fazla olmaya başladı ve tekrar servise yolladım troy istanbul şubesine. Şimdi de test sonucuna göre sağ kulaklık tekrar değişecekmiş. Valla garanti mayıs 2021 gibi bitecek ama bu sorun tekrar olursa deliririm herhalde. Saçma sapan bir durum. Sıfır kulalık ya değiştirildi bide gayet bembeyaz geldi ama umarım sorun olmaz. Kutuda sorun vardır dedim, sıfırı ile değiştirildiğini söyledim iki kulaklığında ama servisimiz test etti böyle sonuçlandı dedi. Kutu pahalı diye böyle yapıyorlar sanki. Ufacık sorun olursa hemen yollayacağım. Bilgi olsun diye yazdım çünkü bu kadar sorun yaşayan da görmedim hiç 2. Nesil airpodslarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 30 Kasım 2020; 19:42:29 >
  • Turkcell'den aldığım AirPods Pro'nun kutudaki seri numarasını Apple.com'a giriyorum (fatura, dış kutu ve kulaklık kutusu seri no aynı, kulaklarının her bir seri nosu farklı olması gerektiği gibi). "Ürününüzün satın alınma tarihini doğrulayamadık." diyor; ay, gün, yıl kısmını dolduruyorum fatura tarihiyle, Üzgünüz, ama şu anda isteğinizi yerine getiremiyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin diyor, sizce neden olabilir?

  • scanh kullanıcısına yanıt

    Apple canlı destekle iletişime geçip başlatın garantisini.Çoğu kişiden fatura istiyorlar benden hiç istemediler direk başlattılar.

  • Lemans kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam deneyeceğim

  • cenk5885 kullanıcısına yanıt

    iphone da ipad de apple wathc se de kullaniyorum

    airpods 2 yi ... bu kadar iyi cihaz olmaz massalh i var... baglanti hzi 1 sn bile degil

    ve bass lar oldukca guclu son ses cogu zaman 1-2 tik sesi azaltmama sebep oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar AirPods Proyu geri çağırma yapmışlardı , Pro yu değiştiren oldumu hiç iyelestirme olmuş mu ?
  • AirPods pro da sanki ses yüksek değil.Neredeyse sona dayıyorum ses seviyesini, sizde nasıl?

  • catik kullanıcısına yanıt
    Şimdi cihazlar arası geçişi denedim de hatta iPad'den film izlerken arama geldi, direkt mikrosaniyede geçti telefon görüşmesine. Çok pratikti:)
    hatta bazen whatsapptan ses geliyor otomatik filmi durdurup whatsapp ses konuşmasını açıyor telefondaki:) sonra da keyfe devam. mis gibi
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayında 2 kulaklıkta değişmişti. Şimdi sağ kulaklık tekrar değiştirilerek kargolanmış. Valla garantisi bitince ne yapıcam, habire bir sağ bir sol mu değiştiricez anlamadım.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt

    Valla bana da öyle geldi. Cihaz Turkcell'den alınma. Son seste bile ses seviyesini düşük buldum ve basları çok yeterli bulamadım malesef.

  • scanh kullanıcısına yanıt

    Aynen basslarda düşük.

  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.