11.11’de HB’dan aldım. Üretim tarihi Ekim 2020.. Şuan fiyatı 1699tl. Güzel fiyat😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
o zaman sizinki şu ekimden sonra sorunsuz üretilenlerden oluyor sanırım. gerçi eskilerin de bir kısmında sorun çıkıyor sanırım üretim tarihini kutu üzerinde görebiliyor muyuz? yoksa açınca mı görülüyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 26 Kasım 2020; 10:27:10 > |
teknosada kutuyu elimize aldığımızda üretim tarihini görebilir miyiz? |
android telefonlar için pil durumunu gösteren en iyi uygulama hangisi arkadaşlar? telefon samsung galaxy a7 2018. |
|
Kutuyu açmadan üzerinde üretim tarihi görülebilir Teknosa kutuyu açmasan bile iade alırken zorluk çıkartabilir bilgin olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Kasım 2020; 14:18:34 > |
|
Selamlar arkadaşlar herkese . Ufak bir bilgiye ihtiyacım var . Kullandığım airpods Pro modeli belirli sorunu olan model . İlk olarak sol kulaklıda belirlemiştim . Sol kulaklıgı garantiden birebir değiştirdim. Fakat daha sonra sağ kulaklıkda 'da oldugunu anladım . Onu da götürdüm fakat kulaklıkda biraz fiziksel hasar olduğu için çizik gibi garanti dişi kaldığını söylediler. Daha sonra bu Apple'in geri çağırma olayı çıktı . Şimdi öğrenmek istediğim ben bundan yararlanabilir miyim ? çünkü daha önce garanti ye verdiğimde garanti dışı olarak nitelendirildi. Bu durum da illa garanti olması gerekiyor mu ? Yoksa bu üretim tarihi olayı mı devreye giriyor . Bilgisi olup yardımcı olabilecek arkadaş olursa çok mutlu olurum . En olmadı yurt dışında yaptırıcam değişimini. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakalım götürücem yine . Ne diyecekler cok merak ediyorum . Su olay avrupada olsa anında değiştirirler tenks apple türkiye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AirPods Pro güzel bir indirim gören var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üretim tarihi ne acaba? |
Hocam ürünün siparişini bugün verdim. Ulaşmadan bakılabiliyor mu sipariş detayından ?🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende şirket hat kampanyasından aldım.. yarın kargodan alırım dıye dusunuyorum... turkcelle konustugumda bızde hep stok yenılenıyor o yuzden en yenı urun oluyor dedı müşteri temsilcim. bakalım görecegız artık |
Sorunsuz seriler hangi aydan sonra hocam? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 2 Aralık 2020; 21:27:17 > |