Hocam ben de o civardayken biraz beklemiştim 2k'ya fırlamış sonra :( 1500'lü fiyatları gördükten sonra fazla para hiç veresim gelmiyor. |
ilk satışa sunulan AirPods prolarla şu anda yaklaşık üzerinden 1 sene geçtikten sonra satılanlar arasında düzeltmeler vs yapıldı mı? kulaktan düşme sorunu yada yazılımla giderilen hatalar gibi. |
Ekim den sonra üretilenlerde kronik tıkırtı ve cızırtı problemi giderildi. |
Airpodslar garanti bittikten sonra arızalanmasa sadece pili bile bozulsa pil değişimi olmuyor sağlam cihazı emekliye ayırmak gerekiyor. Ben bu yüzden airpods dan vazgeçtim. Sizin kulağa kutudan çıkan kulaklık uyuyorsa airpods 2 de uyacaktır |
|
2 sene garanti bitene kadar kullanırsın sonrası şans artık |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benım sürekli Airpodsu bozulan arkadaşım da var 3-4 sene bozulmadan kullanan arkadaşım da var dediğim gibi tamamen garanti şans |
gecenlerde akasyadan airpods pro lari degistirmistim. yeni verdikleri kulakliklarda dikkatimi ceken sey kulak icine denk gelen izgara yuzeyden daha icerde bas parmagimla silerken parmagim icine dogru giriyor. acaba yeni uretimle degisen bir sey mi bu ? degisim yapanlarda yazarsa belki anlariz ? |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de sormuştum hangi ay üretildiklerini bilmediklerini söylediler, yani tamamen şans işi ama tahminim Türkiye’deki Airpodsların %90 I ekimden önceki sürüm bence yeni sürümler gelince bu fiyatlara almak hayal olacak zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben mayıs da almıştım MART sürümü gelmişti. 2-3 ay sonra Ekim ve sonraki sürümler gelir. |
Hangi sürüm olduğu nasıl anlaşılıyor? Şu an alacağımız ürünlerin ekim sonrası olma ihtimali yok mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon'dan satıcı Amazon olarak alırsan sürekli sirkülasyon oluyor en yeni sürüm gelme ihtimali yüksek olur. Kutu üzerinde üretim tarihi yazıyor.. |
Teşekkürler. Aslında şu yeni çıkacak olan Apple kulak üstü kulaklık gelse de onu alsak. Ama ondan haber yok sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pods Battery, AirPod'larınızın Android cihazlardaki pil durumunu izlemenizi sağlar. - Desteklenen Cihazlar • Apple AirPods 1 • AirPods 2 • AirPods Pro İhtiyacı olan arkadaşlar dener ve istedikleri geliştirmeleri dönüş yaparsa gelişimine destek olabilirler. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.murataygun.podsbattery < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |