Ama dediklerine göre Ekim 2020 den önce üretilmiş airpodslarda sıkıntı olabileceği söyleniyor arıza çıkıp servise verme ihtimaliniz yine de var |
Arkadaşlar ben bu üründen sipariş verdim.Silikon kaplı foam.Kulaktan düşme cidden canımı sıkıyor.Gelince deneyimlerimi yazarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 14 Kasım 2020; 23:43:52 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar LG tv ile kullanan var mı? ben de özellikle online video izlerkenmilisaniyelik kopmalar oluyor tamamıyla kopmuyor da milisaniyelik gidip geliyor ses, tekliyor. Online videoda nerdeyse her 3-4 dk da bir oluyor. siz de böyle bir durum yaşadınız mı? |
Smart tvye air podu baplayabıldınmı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ama gürültü engelleme, şeffaf mod gibi diğer tüm özellikleri kullanabilirim sanırım? |
Evet bağlayabildim. Bu videoda anlatıyor gayet kolay. |
Bende bugün 2. nesil kulaklık aldım. İnanılmaz memnunum. Pro'ya da geçiş yapabilirim. Bu kadar rahatlık olucağını düşünmemiştim açıkcası. Ama şöyle birşey dikkatimi çekti. Akşam kutuyu şarja takınca ilk sefer %99'da durdu şarj ve yeşil ışık yandı. İkinci sefer %95'de durdu. Bu yeni gelen "AirPods Optimize Edilmiş Şarj Özelliği" ile alakalı olabilir mi acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 16 Kasım 2020; 0:49:55 > |
hem airpod pro hem aırpods 2. nesil kullanan varsa ikisi arasında tercih olarak hangisini secerler. pro larda bu son olaydan sonra onyargı olustu bıraz. |
cevabınız ıcın tesekkurler... 2. el temız garantısı devam eden faturalı pro buldum 1000 tl ye acaba mı dıye dusundum sorayım ıstedım |
ızmırde elden alcam... faturası ve garantısıne bakacagım... |
Seri No ve Fatura önemli değil. Yetkili Servise götürün orada orjinalliği teyit edilsin. |