Ben Turkcell'den satın almıştım fakat aldığınız yerin önemi yok, cihazınız Apple garantisi altında. Götüreceğiniz yer yetkili servis ise yine yardımcı olacaktır, muhtemelen değişim sağlanır, kronik bir sıkıntı çünkü. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
tşk :) |
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07ZPG8RYV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 pro için bu kılıfı almaya değermi arkadaşlar kaliteli dandik birşey olmasın istiyorum |
link varmı hocam almış oldugunuz ürünün, bazı yorumlarda tam oturmuyor felan gordum resim atanlar vardı :) yamuk duran oturmayan kısa gelen |
göz atayım hocam tesekkur ederm |
Sebebi telefon görüşmelerinde mikrofonu yalnızca bir kulaklıktan kullanması. Hangisinden kullanırsa onun şarjı daha fazla azalıyor doğal olarak. |
Arkadaşlar, Airpods Pro Aldım bilgisi olan cevaplayabilir mi bir kaç şey soracağım. 1- Lightning – USB-C Şuan Kullandığım bilgisayar da bu giriş yok. Dönüştürücü almalımıyım? 2- İphone 11 pro Max Sarj Kablosuyla Pc'ye Sarj için takıyorum. Yalnız Sarj ediyor mu etmiyor mu anlayamamadım. Çünkü Kutudaki Turuncu Işık yanmıyor. Airpods kulaklık vs hepsi içinde kapalı şekilde. Yani kısaca diyeceğim o ki, Sarjının dolu olup olmadığını telefon dışında anlayamıyor muyuz? ve siz sarjınızı nasıl yapıyorsunuz. USB-C hızlı sarj ediyor çünkü ama pc desteklemiyor. Dönüştürücü alsam iyi mi olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam degisen kulakliklarda durum nedir? Problem gecti mi? Kronik bir sorun diye biliyorum herkeste var sanirim. Ben de duyuyorum bazen ama sorun etmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1489 dan aldılar son alanlar, şu an 2000 bandında, indirim gelirse bana da haber et arkadasım. |
kulaklık değişse bile 4-5 ay da bir arıza veriyor garanti bitene kadar değiştirirsin de garanti bittikten sonra çöpe atacaksın |