Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.975
Cevap
469
Favori
954.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Max i airpods ile kullanan var mi bende sorun var telefonda mi airpods ta mi bilemiyorum evde yada iste wifi ağına bağlı olduğunda sadece konuşmada karşı tarafa rahatsız edecek şekilde ses gidiyor telefondan WiFi kapatınca be dışarıda sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı bu kulaklıkla ilgili. sağ veya sol taraftan bi tanesini tek başına kullanamıyormuşuz heral var mı böyle bi durum galiba sağ tarafıydı
  • Tek başına kullanabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı şu anda indirimli bir AirPods alsak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aliexpress'den kılıf sipariş etmiş olup da memnun olan var ise fikrini ve linkini paylaşabilir mi?
  • tkp edelim bakalım,


    sıcak bir fırsat bulursak ediniriz inşallah
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Aldım çok memnunum.hatta siyahını almıştım diğer renklerini bile alabilirim


    https://s.click.aliexpress.com/e/chXcs3G4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki airpods ile ilgili güncelleme.

    Önce Apple Servisine götürdüm. Orada bakan adama anlatamadım. Biz birşey duymadık dedi. E şimdi bir daha bakalım dedim. Taktık dinledik ben duyuyorum o duymuyor. Baktım anlatamıyorum sorunu, aldım ürünü çıktım. Eve gelince fark ettim serviste şarj kutusunu çizmişler 2 derin çizik vardı.
    Son çare Amazon TR ye iadeye yolladım. Bugün ulaşmış ve iade kabul etmişler.
    Ürün kulakiçi kulaklık olduğu için ve serviste çizildiğinden dolayı heralde almazlar demiştim. Ama almışlar.
    AmazonTR ye bu kolaylık için teşekkürler.

    Şimdi arkadaşlarımınkileri test edeceğim. Onlarda dip sesi duymazsam tekrar alabilirim.
    2. versiyonun çıkmasını bekleyebilirim.
    Yada boss, jabra gibi firmalara bakacağım ama slikonlu kulaklık sevmiyorum ve earpods kulağıma tam oturuyor. :(




  • Arkadaş AirPods şarjlarını ana ekranda görüntüleyebiliyor muyuz? Örnek foto eke koydum.
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Sağ üstten denetim merkezini kaydırmadıkça gözükmez hocam. Ya da araç takımına piller’i ekleyeceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibariyle 7 aydır kullanmakta olduğum airpods, un uzun ve detaylı yorumunu yazmak istiyorum uzun bir yazı olacak umarım bir faydası dokunur alacak olanlara.

    Öncelikle tasarımdan bahsetmek gerekirse gayet kompakt ve şirin bir alet, bir süre sonra kablosuzun ne büyük bir nimet olduğunu anlıyorsunuz kullandıkca. Kaybolmaya çok müsait bir alet, kulaklıkları kullandıktan sonra mutlaka ama mutlaka kutusuna koyun. iPhone numu bul ile sesli uyarı şeklinde bulabiliyorsunuz kaybolduğunda ama bu durum cihaz bluetooth ile telefona bğlıysa geçerli.

    -Ses kalitesi:

    Ses kalitesi earpodsdan daha iyi, özellikle baslar belirgin derecede daha iyi ve tizler de bassların arasında kaybolmuyor. Oldukca dengeli bir sesi var. Tabi bir bose qc35 ya da sony 100x-m3 performansı beklemek hata olur :) ancak kendi kategorisinde ve bu fiyat aralığında kullanım kolaylığı da göz önünde bulundurulduğunda bence yenisi çıkana kadar en iyisi bu. Tabi ses kalitesi göreceli ve birçok değişkene bağlı bir durum. Sesin çıkış kaynağı, dinlenilen müziğin türü gibi. Örneğin aynı müziği aynı telefondan 128 kbps dinlemekle 256 kbps Ya da 320 kbps dinlemek arasında çok fark var. Ya da daha iyisini isterim derseniz de lg v30 ile tidal de FLAC formatta dinledikten sonra bir daha düşük kalitede dinlemek istemeyebilirsiniz Ancak bana göre flac müziğin ses kalitesi ayrımını tam olarak yapmak mümkün değil bu kulaklıkla. İki katı fazla para ödemeye değer mi tartışılır. Ben apple müzik ile kullanıyorum ve aldığım ses kalitesi yeterli denecek düzeyde. iPhonelarda kullanılan ses çipi cirrus logic. Lg v30 da ise ess sabre 9218 32bit ses çipi var ve gerçekten arada çok fark var aynı müziği dinlerken. Ancak tüm bu dediklerim benim gibi ses takıntısı olan biri değilseniz geçerli değil. Ses kalitesi çoğu kişiyi fazlasıyla tatmin edecektir. Gelelim çok eleştirilen gürültü engelleme konusuna. Öncelikle bu kulaklık tanıtıldığında ANC ( Active noise cancelling ) yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olarak lanse edilmedi. O yüzden bu konuda çok fazla beklenti içine girmek yanış bence. Ancak yine de kendi fşyat aralığındaki bazı modellerde bu özellik varken bence olması gerekirdi. (Jabra elite 65t ve bazı anker zolo modelleri vs.) gürültülü ortamda görüşme yaparken çoğu zaman şikayet alıyorum karşı taraftan. Bu da muhtemelen 2. Ya da 3. Seri de olacak gibi.


    -Bağlanılabilirlik:

    Bana göre bu kulaklığın en büyük handikaplarından biri bluetooth 5.0 olmaması. muhtemelen bir sonraki seride olacak bu. Kulaklığı aldığımdan beri sinir edici bazı problemler yaşadım eşleştirmeyle ve bağlantıyla ilgili. Birincisi alet bazen sapıtabiliyor. Kutuyu açtınız halde ekranda gözükmüyor ya da gecikme oluyor. Bazen bu aygıtı unut deyip tekrar bağlanmanız gerekebiliyor. Kulağa takarken de benzer sorunlar yaşıyorum. Bazen kulağınıza taktığınızı algılamıyor ya da manuel olarak yapmanız gerekiyor kontrol centerdan. evde iPhone 7 ile birlikte iPad air var ve bağlantı mesafesi W1 çip sayesinde iPhone 7 de biraz daha iyi. Yani bu cihazdan tam verim almak isteyen iPhone 7 da üzeri bir cihaza sahip olmalı.

    -Pil süresi:

    En güzel yanlarından biri bu diyebilirim. Her iki kulaklıkla üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala 4-5 saat arası müzik dinleyebiliyorum. Tabi bu hangi ses seviyesinde dinlediğinize de bağlı. Görüşme süresi ise açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı, tek bir kulaklıkla telefon görüşmesi yaptığımda maksimum 1.5 saatte pili bitiyor. Belki sadece bende olan bir problemdir ancak açıkçası bu konuda beklediğimi veremedi. Kutuyu ise 5-6 günde bir şarj ediyorum. Her gün müzik dinlememe rağmen gayet iyi götürüyor beni. Normal kullanımda 1 haftayı görüyor. Kulaklıklar her 12 saniye de %1 şarj oluyor her ikisinin şarj olması yaklaşık 4 dk. Kulaklıklar full şarj olduğunda ise %20 azalıyor kutunun şarjı, bu da 5 tam şarj demek ki çok iyi bir rakam. Kutunun kendisi ise 90 dk dan daha kısa sürede şarj oluyor.

    -Temizlik:

    Kulakiçi kulaklık olduğu için doğal olarak zamanla kulaklıklarda ve kutusunda pislenme oluyor ve bu da ses kulaklık ızgaralarını tıkayarak ses kalitesini etkiliyor. Bunun için birkaç yöntem buldum. Birincisi kulaklık kenarlarındaki pisliği simkart iğnesi ya da benzeri bir şeyle temizlemek. Ancak bu biraz riskli ve pek etkili değil. İkincisi burada da bahsedilmiş önceki sayfalarda, ayrıca yabancı incelemelerde, patafixi yumak haline getirip temizleyebilirisiniz. Benim kullandığım yöntem ise ince kıllı temiz bir diş fırçasıyla yavaşca temizlemek ve kutusunun içindeki pislikleri de kulak çöpü ile çok az alkol ile temizleyebilirsiniz. Bunu 2-3 haftada bir yapıyorum. Kullanım sıklığınıza bağlı olarak sizde uygulayabilirsiniz.

    Bunlardan ayrı olarak değinmek istediğim bir konu da çizilme ve kılıf kullanımı. Aletin malzemesi parlak polikarbon plastik ve bu yüzden kolay çiziliyor. Kutuyu ne kadar özenli kullansamnda çizilmesine engel olamadım, piyasada satılan plastik silikon kılıfları kesinlikle önermiyırum, mahvediyor aleti, ayrıca çok pislik topluyor. Amazonda dışı deri içi kadife benzeri malzemesi olan kaliteli kılıflar var. Paraya kıyıp ondan almak en iyisi.

    Umarım alacak olan kişilerere yardımcı olur bu yazı :) Herkes güle güle kullansın :)

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 1 Şubat 2019; 16:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eline sağlık kardeşim
  • Airpods sol kulaklık kutudayken full sarj gozukmesine ragmen kutudan cikarip iphone’a baglandiginda %9 gosteriyor ve pil uyarisi veriyor.

    İnternette arastirdim ama boyle bir soruna rastlayan gormedim. 6 aylik cihaz. Kutusunun icinde tam dolduruyorum. Cikarip kulagima taktigimda telefon ekraninda %9 gosteriyor.

    Son 2 gundur farkina vardim. Spor sonrasi kutusuna kaldiririm full dolu durur hep. Pil uyari sesi verince farkina vardim.

    Ne yapmak gerekir servis oncesi. Sifirlama yapsak duzeir mi bilen ya da yasayan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'den deri kılıf almış olan varsa memnunlar mı yorumlarınızı yazıp ve link atabilir misiniz?
  • Arkadaşlar kulaklığı büyük ihtimal bu akşam alacağım. Amazondan veya Hepsiburadadan almayı düşünüyorum. Amazon refurbished konuşmalarınızdan biraz korkuttu açıkçası. Fiyat 950TL beklesem düşer mi? Yoksa bu fiyata alıp geçeyim mi? Bir de en çok korktuğum toplu taşımada vs biri kulağımdan alıp kaçmaz değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirPods alalı 2 sene olmuş bile.

    Yanıma almadan evden çıkamıyorum zamanla alışkanlık yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 3 Şubat 2019; 22:30:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamayıp hepsiburadadan 960 TL’ye satın aldım. Çarşamba gelir büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Hole288 kullanıcısına yanıt
    En güzelini yapmışsın hocam. Bende bundan 10 ay önce kadar pupa’dan 899 tl’ye almıştım. Sanırım biraz zam gelmiş bu süreçte ama olsun keyfini sürün yeni airpods’un

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Hole288 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Hole288

    Dayanamayıp hepsiburadadan 960 TL’ye satın aldım. Çarşamba gelir büyük ihtimalle.
    hocam telefon konusması için mi yoksa music dinlemek için mi aldınız? normal kablolu olanı kulağımda durmuyor almak mantıksız geliyor o yusden.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.