Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.976
Cevap
469
Favori
954.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvvventr

    Hocam kulaklıklar kutudayken şarjı gitmiyor Benim merak ettiğim kulaklıklar kutu dışındayken şarjının azalması. Yani örneğin kulaklıklar kulağınızda müzik dinlemiyorsunuz konuşmuyorsunuz ama kulağınızda yani kutu dışında ama aktif kullanımda değil yine de şarjı çabuk gidiyor
    Kulaklıklardan herhangi birini kulağınıza taktığınız anda siz müzik dinleseniz de dinlemeseniz de Bluetooth bağlantınız açıksa kulaklık sizi dinlemeye başlar. Mikrofonu daima açıktır. Bu yüzden şarjdan yer. Kullanmadığınızda ya kutusuna koyun ya da Bluetooth bağlantısını kesin.
  • Burak Hocam aslında kulaktayken kullanılmıyorsa da mikrofondan ve bağlantıdan dolayı aslında pil harcaması normal ama peki yaklaşık 10 dakikada yüzde 1 şarj yemesi normal mi hızlı mı siz hiç denediniz mi? Ya da ricam arkadaşlardan veya sizden herhangi bir işlem yapmadan kutu dışında kaç dakikada bir yüzde 1 azalıyor bakabilir misiniz ona göre garantiye göndereceğim de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Burak Hocam aslında kulaktayken kullanılmıyorsa da mikrofondan ve bağlantıdan dolayı aslında pil harcaması normal ama peki yaklaşık 10 dakikada yüzde 1 şarj yemesi normal mi hızlı mı siz hiç denediniz mi? Ya da ricam arkadaşlardan veya sizden herhangi bir işlem yapmadan kutu dışında kaç dakikada bir yüzde 1 azalıyor bakabilir misiniz ona göre garantiye göndereceğim de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvvventr kullanıcısına yanıt
    Kutu dışında evet çok hızlı düşüyor sarjı sabah 8 de öıkarıyom kutudan öğleden sonra 2 3 gibi konuşma yok sayılır yüzde 30ın altına geliyo kendi kendine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bir türlü nedense içime sinmedi. Sanki aldığım airpods tekrar paketlenmiş gibi geliyor evet titiz biriyim ama şarj kutusunun üstündeki koruma kağıdının üst kısmı sanki sürtünmeden matlaşmış gibiydi Lightning kablosunun alüminyum gri soket kısmında küçük bir çizik var... evet bi taraftan da kutu yepyeniydi kutunun dış kısmında 06/2019 yazıyor bilmiyorum daha yeni üretimler var mı şuan satın aldıklarınız kaç üretimi
    Normalde sıfır bir Apple ürünü kablo dahi olsa çizikli çıkar mı pek emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye olarak gelmişti ve beats kulaklığımı bırakıp kendimi airpods kullanabilmek için çok zorladım, olmadı :)
    Müzik benim için önemlidir ve dışarıdan ses almayan kulaklıkları tercih ederim.
    Bu yüzden airpods olmasa da olur şeklinde düşündüm ve geçen gün sattım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkankpdg

    Hediye olarak gelmişti ve beats kulaklığımı bırakıp kendimi airpods kullanabilmek için çok zorladım, olmadı :)
    Müzik benim için önemlidir ve dışarıdan ses almayan kulaklıkları tercih ederim.
    Bu yüzden airpods olmasa da olur şeklinde düşündüm ve geçen gün sattım :)
    Hocam zaten Beats den AirPods’a geçmek gerçekten zor oluyor ama kullanım amaçları farklı o açıdan da bakmak lazım. Siz Beats’i günlük kullanıyorsanız AirPods işinize yaramaz ama ben gibi günlük AirPods internette sörf yaparken de Beats kullanırsanız işinizi fazlasıyla görür. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Yok ben artık sadece Beats ile kaldım. Memnun olacağım gibi :)
  • Merhaba arkadaşlar; AirPods 2. nesil siparişi verdim cuma cumartesi bende olacak.. sorum şu;


    AirPods'un garantisini kendimiz mi başlatıyoruz cihaz gelince? Kendimiz başlatıyorsak Apple'dan garanti durumunu sorgula ekranından mı halleniyoruz garanti işini? bir de sağlama alayım diye kendimi cihazın jelatin açmadan önce Apple'dan sorgulatacağım ya; orada garantisi başlamışsa açılıp kullanılıp yeniden ambalajlanmış olmasını anlamak için ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EknCn

    Biraz da şans işi, Airpods 1. nesil de sesim karşı tarafa çok iyi gitmiyordu oysa ki arkadaş benimle kendi Airpods'u ile konuştuğunda sesi gayet iyi geliyordu. Biz temel kontrolümüzü yapalım teferruatlar kalsın.

    @guvvventr Şarj problemi yaşayan @bLind hocam vardı, kutu ve kulaklıkları %100 yapıp bir gün kullanmadan beklemek gerekiyordu sanırım eğer %90 altına düşüyorsa sorun var olabilir demişti. Sizde o şekilde yapın isterseniz bi' kontrol etmiş olursunuz.

    Alıntıları Göster
    Kutu boş durduğunda şarjda azalma olmuyor bir hafta boşta durdu kayda değer bir azalma olmamış ama ben kutunun şarj performansından memnun değilim açıklamalardaki kadar bir dolum yapamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,

    gittigidiyor'da mobiloom isimli satıcıda airpods2 949 TL'ye düşmüş. Cihaz 2. nesil (MV7N2TU/A) ancak kutu kablolu şarja göre. Ayrıca worldcard kampanyası ise 1000 TL'lik alışverişe 75 TL puan veriyor.
    Bende uygun fiyatı yakalayınca yanına ihtiyacım olan birkaç başka ürün ekleyip toplam tutarı 1000 TL'ye çıkarttım ve bugün siparişi verdim. Yani bana 875 TL'ye gelmiş olacak. Kullanılmış ürünlerin bile 800 liraya satıldığı yerde fiyat oldukça uygun gibi. Almayı düşünen varsa değerlendirebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 16 Ağustos 2019; 12:50:5 >
  • guvvventr kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar.
    Sizin için merak edip denedim 90 dakikada % 10 azaldı , bence bir sorununuz yok.
  • Arkadaşlar 2. nesil AirPods’umun yazılım sürümü 1.0.0 görünüyor. Hâlihazırda AirPods’a gelmiş bir güncelleme var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratc kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgine emeğine teşekkürler, iki gündür aralıksız batarya testi yapıyorum valla Spotify aralıksız müzik açtım 4buçuk saati geçmedi müzik çalarken. Ve hep bir kulaklık diğerinden daha önce kapandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Hocam kutunun şarj performansı gayet iyi bence. O 2 Saat oyun oynuyorum bitiyor sonra kutusuna koyup 15 dakika şarj edip tekrardan 1 saat oynuyorum. Sporda, oyun oynarken kısaca her yerde sizi goturuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkayislek B kullanıcısına yanıt
    içine kulak kiri girmiş olabilir ses çıkmaz tabi... sıcak su dolu bardağa ucunu hafif sok ses son kademede ses çal düzelebilir...
  • Arkadaşlar Yüzde 50 ses düzeyinde aralıksız batarya testi yapan var mı? Ayarlardan otomatik kulak ayarını kapatıp müziği açıp kulaklıkları bir yere koyup deneyen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Sıcak suya sokmak, müthiş fikir. Poşet çay misali.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    anlama özürlü olursa insan...
  • Arkadaşlar sağ kulaklık yaklaşık yüzde 6-8 arası farkla daha erken bitiyor ve ikisini de eşit kullanmaya rağmen sizlerde durum nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.