Şimdi Ara

Apple açıkladı: iPhone 12 kutularından kulaklık ve şarj adaptörü çıkmıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • korona krizi apple'ı vurmuş. maliyeti dusurme derdindeler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakip firmalarda aynısını yapacak ve artık bu standart olacak.Apple standartları belirliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0ldskool

    Doğru diyorsunuz onlardan da çıkarttılar ama fiyatlarını da aynı şekilde düşürdüler. Onu neden söylemiyorsunuz? İPhone 11 599 dolar oldu... Haberiniz mi yok? Yoksa bilmezden mi geliyorsunuz?


    Bende diyorum ki aynı iPhone’a (örn 11) 100 dolar fazla vereceğime kulaklık şarj aleti vs alamayayım. Benim için daha iyi. Neden ısrarla anlamıyorsunuz? 100 dolar fazla olması gümrükle vergisiyle bilmem nesiyle nerden baksan 1300-1500 lira eder. Az mı? O kulaklık ve şarj aletini hiçbir zaman kutudan çıkartmayacağım ama onlar için fazladan 1500 lira vermem gerekli? Bir de firmayı savunmayın diye üstten üstten konuşuyorsunuz. 

    Parayla satmasında sorun yok ki? Kimin ihtiyacı varsa o verdin parayı alsın kulaklığını. Bana ne. Bana kalırsa kablo da çıkmasın hatta kutudan. Ama bir 50 dolar daha ucuz olsun telefon. İşime gelir. Kendi kablom var zaten.


    3 ayrı model duyurulmasının çevrecilikle olan ilişkisini nasıl açıklıyorsunuz? İstirham ediyorum bu kadar da saçmalamayın.

    Ortalık telefon çöplüğü oluyor ne demek 3 ayrı telefonu çevrecilikle nasıl acıklıyorum ? Karbon salınımını azaltıyoruz demiyor mu bu adamlar ? 3 ayrı modelden milyonlarca üretince karbon salınımı olmuyormuymus ?





  • Hiç biriniz merak etmesin. Bakın 3 sene mühlet veriyorum. 1 sene içerisinde, olmadı taş çatlasın 3 sene içerisinde bütün büyük telefon üreticileri de bu modaya uyacaklar. Kulaklık girişi konusunda da aynı muhabbet oldu, bütün millet dalga geçti. Peki ne oldu? Neredeyse hiç bir amiral gemisi veyahut premium olarak sınıflandırılan telefonlarda kulaklık girişi yok.

  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Apple senede 3 model tanıtınca ortalık telefon çöplüğü oluyor demek.... Duyanda sanki Samsung, xiaomi, huawei, oppo zoppo senede 1 model duyuruyor sanır  


    Tamam fanboy kardeşim sen haklısın:) Apple kötü diğerleri iyi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 14 Ekim 2020; 18:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 20 için Apple'ın "Merak etmeyin artık kutudan telefon da çıkmayacak" demesine az kaldı 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash95

    Hiç biriniz merak etmesin. Bakın 3 sene mühlet veriyorum. 1 sene içerisinde, olmadı taş çatlasın 3 sene içerisinde bütün büyük telefon üreticileri de bu modaya uyacaklar. Kulaklık girişi konusunda da aynı muhabbet oldu, bütün millet dalga geçti. Peki ne oldu? Neredeyse hiç bir amiral gemisi veyahut premium olarak sınıflandırılan telefonlarda kulaklık girişi yok.

    İçinden adaptör cıkmayan hiçbir telefonu almam. Eğer siz yine gidip sıraya girerseniz diğer firmalar da tamam sağacak koyun cokmus der aynısını yapar.

  • sadece işlemciyi versinler biz diğer parçaları tedarik ederiz.

  • Bir sonra ki modelde ne olmayacak acaba? Hadi kulaklığı anlarım da şarj aletinide koymamak '' alın enayiler'' demek gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice suyunu çıkardılar! Karbon salınımını azaltmak falan hikaye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 14 Ekim 2020; 23:27:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çevreci ama kullanılmış iphone'ları piyasadan satın alıp refurbish edip yeniden satan şirkete karşı hiç de çevreci değil. adamlara dava açtılar yeni ürün satamayacakları için daha yeni :D pkk ne kadar çevreciyse apple da o kadar çevreci. yersen

  • Apple kablosuz kulaklığını satabilmek için Iphone 7'den kulaklık girişini kaldırdığında da herkes gülmüştü. Diğer markalar bile dalga geçiyordu reklamlarıyla. 1-2 sene içinde aynı haberleri android cephesinden de duyabiliriz.

  • iPhone yani Apple yapılan araştırmalara göre 2019 da çöküşe geçecek diye haber yapmışlardı, evet bir o dönem bir gerileme yaşadı çünkü ciddi pazar payı azalmaya başlamıştı ama bir şekilde toparladı kendisini 2020 döneminde ama görüyorum ki her yaptığı ürünle iyi kötü artık kendini tekrarlayan ve de birkaç model eskisi bile bugün hala iş görüyorken ve her ürettiği modeli bir oncekine göre benzerken fiyatı sürekli artmaya devam eden keza maliyeti de devam eden bir marka bu maliyeti azaltmak için içinden çıkan aksesuarları azaltmaya devam ederse çöküşünün başlayacağı o yapılan araştırmaların tutarlı olacağı kaçınılmaz bir gerçek olacağını düşünüyorum.


    Apple sadece ülkemizde değil biz de hadi dolar kuru falan filan ekonomi şu bu diye alamıyoruz anlarım ama Dünya da bile her çıkan model pahalı diye kendi vatandaşı bile eleştirdiği bir döneme giren Apple bunu daha ucuza mal edebilmek için aksesuarları azaltmaya gittiyse alarm canları bir zamanlar nasıl Nokia için çaldı ise artık sıra Apple da geliyor demektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir çok arkadaşın belirtiği gibi iPhone 12  hayal kırıklığı olmuş.


    120hz ekran yok


    Kulaklık yok


    Şarj aleti yok


    Yokta yok ..!


    Ne var derseniz Apple efsanesi ama oda bitmek üzre.


    Madem çevreci satış yaptığı vede büyük karlar kazandığı ülkelere hatıra ormanları kursun.O zaman gerçek çevreci olduğu için tebrik ederim,Yoksa telefon dışındaki ürünlerini parayla kakalamayı çevreci ayağına yatarak izah etmesin..!


    Tasarım mavi renk vede 5G dışında cezbedici yeni hiç bir şey yok.Neredeyse bir çok çalışanın 3 yada 4 maaşı ile alabileceği telefonun içinden hiçbir şey çıkmıyor.Şaka gibi.Bu kadar çok para verip bir şey görememek tam Fiyasko ..!Bazıları şunu düşünebilir Samsung ön siparişte hediye veriyordu.Apple'de kutudan çıkmayanları ön sipariş verenlere hediye edebilir mi diye.Sanmıyorum ...!


    Apple Kurucusu Steve Jobs olsaydı bunlar olmazdı.Böyle devam ederse Apple karizması biter..!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 15 Ekim 2020; 3:59:10 >




  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Dikkat et de, ilerki senelerde telefonsuz kalabilirsin 

    Valla benim için sorun yok. Evde sürüsüne bereket şarZZZ adaptörü ve kulaklık var.

    Bu senelerce böyle olmuştur. Apple doğru yada yanlış bir şey yapar. İnsanlar BÖYYÜK tepki gösterir, firmalar dalga geçer reklam malzemesi yapar. Ondan sonra gider aynı hatayı(!) kendileri de yapar. Millet de “Haa tamam ya bunun normali böyleymiş demek ki.” diyerek günlük yaşantısına devam eder.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple az bile yapıyor. Keşke kutulu isteyenden de 1000 lira fazla istese




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 15 Ekim 2020; 14:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    Yeni üretim son model. Işık hızı ŞARZ ediyeh 

  • ABD'de kulaklık ve şarj aleti kadar ürün de indirim yaptılar. İnş türkiye'de de indirim yaparlar isteyen alır

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.