< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Joseph -- 13 Ekim 2020; 23:36:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Joseph -- 13 Ekim 2020; 23:55:48 > |
320 euroya aldığım Poco F2 Pro nun yanından 30 watt şarj aleti çıktı, enayilerin aldığı 800 euroluk iphone 11 den ise 5 watt şarj aleti çıkıyor. Ben hangi telefonu alırsam alayım kutuda şarj aleti olmasa da umrumda olmaz ama 3 kata yakın para verip iphone alanlar adam akıllı bir şarj aletine köpek gibi muhtaçlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ve üstüne üstlük fiyatlarda düşmede yok hatta zam söz konusuymuş bu nasıl bi ömürgeciliktir devlet sömürüyor bunları birazda biz sövüşleyelim demiş resmen abd markası apple |
Ya madem böyle birşey var kutuya koymamazlık yapacağına seçenek sun. Mesela kutu içeriğinde şarj aleti olsun. Dediğin gibi çevreci olan doğayı düşünenler için apple storeda şarj aleti ve kulaklığı olup almak istemeyene seçenek sun. Şarj aleti ve kulaklık almak istemeyen olduğunda da o kişiye özel kutusundan çıkart ve bu sarf malzemelerinin fiyatını düş veya hatta dur dahada iyisi global vakıf olan WWF’e bağışla şarj aletini ve kulaklığın parasını. Gerçek doğayı düşünme budur çevrecilik budur. Kusura bakmayın ama milletin cebine göz dikip çevreci süsüyle insanları salak yerine koyup sömürmeyin. Şu durumu gördüğünüz halde böyle aç gözlü kapitalist şirkete hala 5 kuruş kazandırmayı düşünüyorsanız size birşey demiyorum. Doğayı koruyoruz diye kandırıp sizi sömürecekler. Kendinizi sömürtmeyi bu kadar seviyorsanız durmayın alın boş kutulu bir iphone 12. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten android tarafında özgün olan ar-ge'ye yatırım yapıp ilkleri yapmaya çalışan bir tek samsung var. Size bu konuda katılıyorum ama s10e kullanıcısı olarak samsung'un exynos dayatması ve exynos'un ısınma ve frekans düşürme problemleri aşılmadığı sürece alınabilir cihazlar olarak görmüyorum artık. |