|
Apple'a kötü haber: En büyük iPhone montajcısı elektrikli otomobil üretecek
-
-
Apple da elektrikli araca (EV) geçerse, al sana iyi haber.
Kaliforniya caddelerinden al sana haber
Durum beter bak Apple'a saygı göster
Bomba EV şeklinde geliyor
İpucunu yaktık ateş devam ediyor
(Cartel'i çok özlüyorum, arada geliyo böyle kusura bakmayın)
-
Entegre üretim tesisi kurmadan, karlı EV üretmek diye bir şey yok. Motoru ahmet yapsın, pilini mehmetlerden alırız, bizim çocuklar tasrımını yapar bitti o devirler.
Bunların hiç birisi, entegre üretim yapamaz.
Tesla yapıyor, bazı çinliler ucu ucuna veya devlet desteği ile kar ettiğini idda ediyor. Kalanı 2 seneye kadar geliyor 5 seneye kadar name yapıyor, yada ICE urettiği gibi ürettiği EV lerden kütür kütür zarar ediyor.
Gelsin bakalım, ikisi de kütür kütür zarar edecek...
_____________________________ Ford Granada MK2 2.8 V6, Weber 38 DGAS || Lada Samara 1.5 S
Ryzen 9 7900 64GB Ram, 2 TB m.2, 1.5 TB SSD, 2 TB HDD, 32 2k, Rtx 3060 -
Elektrikli araba üretmek kolay olduğu için o yüzden oraya yöneliyor. Hem para da var bu işte hem ABD-Çin çatışmasıdan uzak kalabilir.
-
Taiwan şirketi bu arada. Çin değil. Ama en büyük facility si çinde.
-
elektrikli araç üretimi cok düşük maliyet, satış fiyatları okkalı kazık. karlılık tavan. lityum bataryadaki lityum, tuzdan üretilen bir sentetik kilosu 68 dolar olan "hafif metal element" diye pazarlayıp bataryadan kazığı geçiriyorlar. böyle yağlı böreği duyan her üretici, elektrikli araç işine giriyor. e-araçların coğunu şirketler satın alıyor. kişi olarak kendi paranız ile aldınız ise yandınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ u/BerkanEngineer -
Facility=tesis ve Tayvan ayrıntısı çok önemli ama Rusya Ukrayna olayı gibi Çinde Tayvanı ilhak etmeye hazırlanıyor yıllardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet hocam, sende bir Cartel sevdası var. Al bu da benden sana gelsin, çek bi fırt.
Yo yo çek derken şarkının ismi o
visionyoutubeCartel - Çek Bir Firt / 4:21 Karakan T: K. Yüzer, A. Küksal M: A. Ölmez-Iscitürk TANITIM AMAÇLIDIRhttps://www.youtube.com/watch?v=dGOpxUqnOI8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şükür
_____________________________ Lucid Motors is the best.
Beni öldürmeyen; ağzıma s*çar. -
Şimdi apple düşünsün
_____________________________ -
Ruslarla Ukranyalılar aynı millet değil ki,
Tayvan zaten Çinli ama yönetim farklı...
_____________________________ -
Bilim adamı öyle diyorsa vardır bir bildiği.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ABD de Meksika'ya duvar yapsın
Entegre üretimi Çin daha hızlı yapabilir çünkü daha çok parası var. 20 sene demişlerdi, o seneler geldi. Tahmin eden ekonomistleri tebrik etmek gerekir.
_____________________________ in vino veritas * -
Ruslarla Ukraynalılar neredeyse aynı dili konuşuyor ve Ruslar ilk Rusyanın Ukraynada kurulduğuna "inaniyor" ve şuanki Ukrayna sınırları ise SSCB döneminde sovyetler tarafından çizilmiş eyalet sınırları. Uzun lafın kısası, neredeyse aynı millet ama savaş yüzünden şuan ayrışma var.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt