Şimdi Ara

Apple 25$ İade (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
27
Favori
16.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Iphone çok stabil, 5 senedir gram donma yok moruk, elması yeter kardeşim, bende iphone 6 var hala güncelleme alıyor, abi ios
    Herifler 25 dolar sadaka atmış, alın bunu harçlık yapın istediğim gibi yavaşlatırım demiş
  • 25$ ülke şartlarında iyi para
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zombitch

    Teknik olara bizde 25dolar +ötv+kdv+trt+mrt ne varsa ödemesi gerekiyor. Sonuçta alırken vergiyle alıyoruz.
    Burda 25 lira bile vereceklerini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Iphone çok stabil, 5 senedir gram donma yok moruk, elması yeter kardeşim, bende iphone 6 var hala güncelleme alıyor, abi ios
    Herifler 25 dolar sadaka atmış, alın bunu harçlık yapın istediğim gibi yavaşlatırım demiş
    Dalga geçmişsin ama 2014den ip6 kadar idare edebilecek bir telefon söyle desem söyleyemezsin. Elmasına tüküreyim alt tarafı cihaz, öyle sıfır sıkıntılı filan da değil ama yeterince stabil. Bende 6s var ve batarya dışında hala çok iyi. Bir kere bile performansından memnunsuzluk yaşamadım. Ha artık 3-4 sene öncesinde değiliz gidip 3bin verip yeni modeli alalım. Maalesef kur ve vergiler o yıllardaki gibi değil. Umarım elimdeki telefona bir şey olmaz. Olursa da xiaomi filan alırım artık.




  • Fanboylarla dalga geçtim aslinda da bu tüm markalar icin gecerli. Ben şuan s7 kullanıyorum 3.5 sene oldu inşallah değiştirmek zorunda kalmam. Iphone mutlaka samsung veya xiaomiden vs daha dayaniklidir ama zaten beklenen de öyle olmasi. 2 kat para veriyosun sonucta. Ben 2500 liraya o şartlarda en iyi ne varsa alıp geçiyorum. Yavaşlatılmış mı güncelleme mi almamış bunlara takılmadan rahat kafa kullanıyorum.. Eskiyince çöpe atınca üzülcek paralar vermemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osgour

    apple ile görüşenler hata ediyor. apple henüz öyle birşey yok diyerek sizi oyalıyor. Burada ödeme yapmayacakları belli. Çünkü öyle bir mahkeme kararı yok. Ama vakit geçirmeden THH ye başvurursak, ve sayımızda çok olursa birşeyleri değiştirebiliriz diye düşünüyorum. Ben faturamla beraber başvurumu birazdan yapacağım.
    koskoca apple thh kararı ile para mı ödeyecek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Bizzat kendim daha 2 hafta önce thh kararı ile saatimi iade ettim ve nakit iade aldım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • musicbanger M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz müşteri için yapıldığına inanıyor musunuz? Sizin görüşünüz nedir? Firma para ödediğimiz ürünü bilerek yavaşlatıyor ve sizin bunu savunmanızı ben şahsen garipsedim. Ürün kaliteli diye aldık zaten ama bunun üzerine bilinçli bir hız yavaşlatma ile telefonlar kullanılamaz hale gelebiliyor. Peki bizim bu zararımızı kim karşılayacak, siz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Apple ın yaptığı yavaşlatma pilleri yeterli performansı veremeyen cihazlar içindi.Pilinde sıkıntı olmayan cihazlarda bir sıkıntı yoktu.Pil değişince düzeliyordu.Ancak bunu söylemeleri gerekirdi kesinlikle.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hareket yeni teknolojilerini satmak İçin eski cihazlara yapılan bir sabotajdır. Etik ve ticari ahlaka uygunda değildir. Bunları düşününce, hiçbir savunulacak yanı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple suçlu ve müşteri haklı, anlamadığım durum neden 25$ ? yani bu yeni batarya almaya yetecek ücret olarak mı belirlendi ? Tuhaf bir durum var ortada...

    Ayrıca talep etmeleri halinde 25$ verilecek deniliyor, bu talep umarım ülkemizde saçma yollarla yaptırılmaz. Yani Digitürk firmasının iptal için fax beklediği durumlar vardı :)

    Bu parayı dağıtma olayı kolay ve basit yapılırsa firma bile kazançlı çıkar, sonuçta servisteki geri dönüşleri bile insanları markaya yakınlaştırıyor.
  • Burdan ekmek çıkmaz. ABD içinde falan geçerlidir o kesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    Hocam bu hareket yeni teknolojilerini satmak İçin eski cihazlara yapılan bir sabotajdır. Etik ve ticari ahlaka uygunda değildir. Bunları düşününce, hiçbir savunulacak yanı yok.
    kendi mesajımdan alıntı yapmamı ister misiniz? ne demiştim, komplo teorisyeni olmak isterseniz bahane çok. bu hareketin ne niyetle yapıldığını kimse bilemez. ama ben şöyle bir çıkarımda bulunabilirim mesela; yeni ürün satmak adına bu kadar sinsice hareket eden firma 6S'e ya da iPhone SE'ye neden hala en son sürümü sunuyor? 11 çıkmış, arada 7-8-XR-X-XS ve son olarak 11 olmak üzere üstüne 6 tane model çıkarmışlar. 6 model önceki cihazına hala yazılım sunuyor.

    Apple benim şahımdır kafasıyla savunmuyorum ben. bileşenlerin istediği enerjiyi karşılayamayan bir pilden dolayı telefonun kapanmasını engellemek adına, bileşenlerin voltajını düşürerek stabil çalışmayı sağlamak bana çok mantıklı geliyor. işin tekniğini biliyorum çünkü. ya da voltajı düşürülmeyen cihazların %40 şarjı varken zırt pırt kapandığını da biliyorum. olmuyor yani, pil yaşlanıyorsa bu işin çözümü bu.

    bu kadar yeni teknoloji satma derdinde olan firma tutup da 5S'e bile hala orijinal batarya değişim imkanı da sunmaz diye düşünüyorum. zaten teknolojinin de özel bir çabayla satılmasına gerek yok, ürünler ekonomik durumun normal olduğu ülkelerde kendi kendine rahatlıkla satılıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Fanboylarla dalga geçtim aslinda da bu tüm markalar icin gecerli. Ben şuan s7 kullanıyorum 3.5 sene oldu inşallah değiştirmek zorunda kalmam. Iphone mutlaka samsung veya xiaomiden vs daha dayaniklidir ama zaten beklenen de öyle olmasi. 2 kat para veriyosun sonucta. Ben 2500 liraya o şartlarda en iyi ne varsa alıp geçiyorum. Yavaşlatılmış mı güncelleme mi almamış bunlara takılmadan rahat kafa kullanıyorum.. Eskiyince çöpe atınca üzülcek paralar vermemek lazım.
    Bende 3.5senedir samsung s7 kullanıyorum ahizeden karşı tarafın sesi az geliyor sizdede böyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biraz kısık. Bazen duymakta zorlandığım oluyor ama sık değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alarma

    nasıl başvuracağız
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 2 Haziran 2020; 23:47:43 >
  • Samsung kabul edip note 7 leri toplatıp para iadesi yapmıştı. Bunlar çok şükür ölmediniz, tebrikler 25 dolar kazandınız diyor ama nasıl alınacağı meçhul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Ya yok para falan vermez kimse. Unutulur gider yada bir kaç ülkede falan yaparlar geçiştirirler. Türkiyeye yada diğer ülkelere yansımaz belki amerikada falan olursa olur o da bölgesel olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ücret iadesini apple desteği arayarak aldı. Ama appstore hesabına bakiye olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre7107

    Arkadaş ücret iadesini apple desteği arayarak aldı. Ama appstore hesabına bakiye olarak.
    tam olarak nasıl yaptığını anlatabilir misin hocam?
    hangi model vardı arkadaşta?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.