|
Appgallery çiçeksepeti 100/50

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

9 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Mart 2022; 16:25:45 > -
aldık teşekkürler.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetişemedik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
-
Şimdi aldım veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hesap güvenliği cart curt diyor vermiyor bana banlandım heralde.
-
Teşekkürler
alt taraftan uygulamalar sekmesine geçin, gelen ekranda kampanyalara basın, açılan ekranda appgallery süpriz mart kampanyasına girin, teklif 2
-
Çıkmıyor nerde bu kod un yeri
Teşekkürler
tinder gold kodu ne zamanlar çıkıyor bilgisi olan var mı? Çok teşekkürler bu arada
-
Ne aldınız? Çiçek sepetini bir türlü sevemedim. En son aldığım kulaklık çakma çıktı. Varsa çay,wc kağıdı falan alalım
eyvallah
-
Aldım ama kampanya kodu bulunamadı diyor
-
Aynı bende de
evde değilim , şansa bak:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ağlaklar gelmiş mi diye bakmaya geldim. Evet gelmişler. Sadakanın kod hâlide çok komik oluyor. 😃😃
Yok çocuğa kitap alacağım, yok bez alacağım, yok mama alacağım... En ironiğide şu: "Kullanmayacak varsa" ile başlayanlar. Yahu adam kullanmayacaksa neden indirsin neden alsın? 🤣🤣 |
Çiçeksepeti 200 TL altı gerçekten indirimli ürünler listesi: |
Burası çek satış konusu değil hocam gidin ötede satın |
Çiçeksepeti müşteri hizmetlerine 3 yumurta verseniz taşı diye 2sini kırar birisini kaybeder. İşiniz onlara kaldıysa işiniz bitmiş demektir :)
|
Şimdi böylesi lavuklara cevap yazıp ceza yiyoruz. Konuda birçok kişi kullanamadığını belirtmiş. Bende kullanamayan varsa ihtiyacım kitap olduğundan kitap alacağımı belirttim. Daha orda ne yazdığımızı gözüyle okuyamayan, hayatında eline kitap almayıp ne olduğunu bilmeyen şahıslar ahkam kesiyor. Biz en azından o kupondan gelecek 5 tlye tenezzül edip kuponu satmıyoruz. 10 tane hesap açıp 10 tane kupon toplamıyoruz. Kimseyede dilenmiyoruz, yalvarmıyoruz. Kullanmayan değil kullanamayan varsa vermek isteyen varsa versin istedik.
|
Biraz önce Huawei müşteri hizmetleri tarafından arandım. Temsilci, kampanyanın ciceksepeti tarafından durdurulduğunu, görüşmelerin devam ettiğini ve eğer süreç olumlu sonuçlanırsa kodları kullanabileceğimizi soyledi.
|
Suç Huaweide Trendyol Hepsiburada n11 falan varken çiçeksepetiyle kampanya yapmak akıl işte Zaten Google hizmeti olmadığı için bi çok uygulama düzgün çalışmıyor Kırk yılın başı verdiği indirim kuponuda geçersiz |
Arkadaşlar şikayet edeceğiz değil edin, e devlet üzerinden thh ye şikayet edebiliyorsunuz online
|
Benzer içerikler
- exxen 3 ay 1 tl
- amazon fırsatları
- açık lise öğrenci akbili
- basit kargo
- a101 plus nedir
- amazon hub counter
- hepsiburada hisse yorum
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X