Şimdi Ara

APPBRAIN.COM 'a giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayardan ktunnel vb şekilde girebiliyorum ancak cepten nasıl ulaşabilirim. yardımcı olabilirmisiniz?



  • çözümü buldum.. yine de teşekkürler.
  • nasıl buldun...
    ben arada tekrar yukleyip giriyorum o zmn oluyor :))
  • appbrain'e sorunsuz erişmek için cihazınızın hosts dosyasını editlemek gerekiyor. bunun için de root erişiminiz olmalı.

    Ama bu da yetmiyor çünkü HTC'nin sonradan ürettiği desirelarda ek bir güvenlik sistemi daha var. bu kapsamda olup olmadığınızı cihazınızı ses kısma tuşuna basılı tutarak açtığınızda gelen menüden öğrenebilirsiniz. önünüze gelen ekranda ilk satar yada ikincisinde "S-ON" yazıyorsa sizin cihazınızda da bu güvenlik sistemi var demektir. Bu sistem cihazınız rootlu dahi olsa hosts u değiştirmenizi engelliyor. istediğiniz eklemeleri yapıp kaydediyorsunuz ama kontrol ettiğinizde yaptığınız eklemelerin uçtuğunu dosyanın orjinal haline döndüğünü görüyorsunuz.

    Bir şekilde bu sistem kapatılmalı ve cihaz S-OFF yapılmalı hostsu değiştirmek için. S-OFF yapmak için AlphaRev diye bir yöntem var, her cihazda çalıştığı söyleniyor ama benimkinde çalışmadı mesela. bunun üzerine yaptığım araştırmalarda rootlu bile olsa stock romlu cihazlarda alpharevin işe yaramayabildiğini gördüm, aynı sorunu yaşayan çok kişi var, bunu çözmek içi custom rom öneriliyor. yani cihazını rootlu ama orjinal romla kullanmak isteyen kullanıcılar için s-off işlemi şu an için yok anlayabildiğim kadarıyla.


    burda bi mantık hatası var ama, yani custom rom yükleyince zaten marketin kendisi geliyor, yemişim appbraini... vodafone rom lu cihazlarda s-off işlemi için çalışma ve araştırmalarım sürüyor, bir gelişme olursa bir konu açıp anlatacağım zaten.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.