Şimdi Ara

Apo'yu affedeceklerini Muharrem Ince 14 yil once tahmin etmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muharrem Ince'nin ileri goruslulugu yine tescillendi.

Apo'yu affedeceklerini Muharrem Ince 14 yil once tahmin etmisMuharrem İNCEyoutube
    Terörist Elebaşı Apo’yu Affetmek İçin Türkiye’yi Yıllar Önce Hazırladılar! / 4 Ağustos 2011 Konuşmam
    https://www.youtube.com/watch?v=OG6YTfPLayY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Ocak 2025; 23:31:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bicim de laf sokmus hocam diger vekillere, ben uzerime duseni yapip halki bilinclendireyim, sizler ise sonraki donemin listelerine girebilip giremeyeceginizi dusunmeye devam edin diyor. Adam cizgisini hic degistirmemis, bizim halk gercekten bu adami degil, ulkenin gelecegini linc etti!

• Akpnin ne olduğu başından beri belli zaten. Özellikle son 10 yıl iyice niyetlerini göstere göstere yapıyorlar. O yüzden akpye oy verenler cahil takımından değilse her şeyin farkında olup, bilerek destek vermiştir. Mesela bu forumdakilere inatla söyledik ama destek vermeye devam ettiler.

O yüzden akplilerin şimdi "ama kandırıldık" demelerinin bir anlamı yok.

Apo'yu affedeceklerini Muharrem Ince 14 yil once tahmin etmisvideo.haber7.com
    Muharrem İnce: Yalanın kurgu merkezi CHP Genel Merkezi'dir
    https://video.haber7.com/video-galeri/174710-muharrem-ince-yalanin-kurgu-merkezi-chp-genel-merkezidir

Muharrem İNCE için buradan devam etsin chp gönüllüleri

onların hoşuna gidecek şeyler söylüyordu.

hatta bunları parti programına yazdı.

sol-sosyal demokrat-sosyalist-komünist herhangi birinden bu konuda herhangi bir beklentim olamaz.

Muharrem İnce'den inciler :

- "Çocuklarımıza 3 dil öğreteceğiz; 1- Resmi dilimiz Türkçeyi 2- Anadilini 3- Evrensel bir dil."

- "K*rdlere soracağız; beraber mi yaşayacağız, yanyana mı yaşayacağız, ayrı ayrı mı yaşayacağız. beraber yaşayacaksak bu üniter devlettir, yanyana yaşayacaksak bu federal devlettir, ayrı ayrı yaşayacaksak o zaman iki farklı devlettir."

gel de bu adama güven.

fizik öğretmeni, fenci sayısalcı birinden sosyal bilimler alanında fikir yürütmesini istersen böyle saçmalıklar ortaya çıkar.

bu güne kadar hangi devlet geleceğini bir grubun insiyatifine bırakmıştır... tarih, sosyoloji, psikoloji, egemenlik, kamu yönetimi bilmediği için bir sayılsalcı olarak formüller oluşturmaya çalışıyor, sonuç 0.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Muharrem İnce'den inciler :

- "Çocuklarımıza 3 dil öğreteceğiz; 1- Resmi dilimiz Türkçeyi 2- Anadilini 3- Evrensel bir dil."

- "K*rdlere soracağız; beraber mi yaşayacağız, yanyana mı yaşayacağız, ayrı ayrı mı yaşayacağız. beraber yaşayacaksak bu üniter devlettir, yanyana yaşayacaksak bu federal devlettir, ayrı ayrı yaşayacaksak o zaman iki farklı devlettir.

1. olan dogru, Ince soyledi, gayet de uygun bir sey, ne guzel hem Turkce hem anadili hem de evrensel bir dil ogrenmis olur cocuklar. Surda Turkce yazamayan bin tane forum kullancisi var, en azindan yazi yazmayi gorenirler.
    2. olani ise Ince boyle soylemedi. Bir yerinizden uydurmussunuz. Cehape genel merkezinden mi yazip elinize verdiler bunu? :)

tv cnn turk' de, seçime doğru programında söylemişti.

Kıymeti yok. Yarın seçim olsa yine piroma oyu basar koyun tayfa.

• Sadece uyduruyorsunuz karalamak icin! Bak adam ne soylemis, 100% dogru ve katiliyorujm, siz Dersimli'yi sectirmek icin Ince ALlah birdir dese oooo yalaaaan deyip durdunuz! Eskiden millet de innaiyordu da Dersimli Kemal'in her seyi AKP'ye kazandirmak icin planladigini ancak secimden sonra nalayan halk artik sizin gibilere inanmiyor zaten!

Muharrem İnce'nin, Kürt Meselesine Bakış Açısı Ne? | Gürkan Hacır İle Yüzler Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 12 Ocak 2025; 7:50:59 >

canlı yayında izledim !

gözlerimle gördüm,

kulaklarımla duydum.

bu cevaptan sonra sizi "CHP'li üye, Dersimci" ilan edip bloklayacak Apo'yu affedeceklerini Muharrem Ince 14 yil once tahmin etmis Çünkü ben gibi İYİ Partiliyi Muharrem ince'yi eleştirdim diye CHP'li ilan edip bloklamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Ocak 2025; 11:0:18 >

Hocam, o zaman algi probleminiz var, bir doktora gitmenizi oneririm. Iste canli yayinin tekrarini veriyorum. Adam ne diyor siz ne anliyorsunuz! Eger troll degilseniz algi ve anlama sorununuz var demektir.

Muharrem Ince Kurtler'e soracagiz, beraber mi yasamak istiyorsunuz yoksa ayrilmak mi? Beraber yasamak isteyenlerle konusmaya devam edecegiz diyor, bu ne demek acaba???

Yemin ederim Dersimli Kemal'den cok daha buyuk bir problemsiniz sizler ulkenin basina.

Algi, anlayis sifir sifir sifir sifir!

Yemin ediyorum Ozlem Gurses'ten farkiniz yok anlayis konusunda :)

Apo'yu affedeceklerini Muharrem Ince 14 yil once tahmin etmisTV100youtube
    Muharrem İnce Kürt Sorununu Değerlendirdi. Abone ol; dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin haberin olsun 🔔 https://www.youtube.com/tv100/?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın📢 https://www.youtube.com/channel/UCndsdUW_oPLqpQJY9J8oIRg/join Türkiye çapında yayın yapan tv100'ün canlı yayınını YouTube üzerinden her zaman canlı olarak izleyebilirsiniz. www.tv100.com tv100 Canlı Yayın İzle ➤ https://youtu.be/8jEXHzMTR7s tv100 uydu bilgileri📡 TÜRKSAT 4A Frekans: 12729 Sembol: 30000 Polarizasyon: V (Dikey) tv100 Kablo TV, DIGITURK, Turkcell TV+ ve DSMART platformlarında da 37. kanaldan, tivibu 51. kanaldan, Tivibu 47. kanaldan izlenebilir. Facebook: https://www.facebook.com/tv100com/ Twitter: https://twitter.com/tv100 Instagram: https://www.instagram.com/tv.100/?hl=tr Youtube: https://www.youtube.com/tv100 #SonDakika #Gündem #Haber
    https://www.youtube.com/watch?v=5kJaYQbNnB0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Ocak 2025; 15:47:58 >

izlediğim bir canlı yayında

benim yazdıklarımı aynen söyledi.

belki Babala'ya katıldığı programdır belki başka bir tv kanalı.

duydum, hatta buradaki birkaç konuya da Muharrem İnce .... şöyle dedi diye cevap yazdım.

belki cb adaylığı zamanı açılmış olan konulardır.

aynen söyledi yav.

"beraber yaşamak bu ülkenin birliğidir, anayasasıdır.

yanyana yaşamak demek federal devlet olsun demektir.

ayrı ayrı yaşamak demek de ayrı devletler olsun demektir"

diye bir de açıklama yaptı. ben bunları uyduruyor muyum ???????/

Hocam bak ciddi anlamda anlayis problemin var. Hala benim duyduklarimi aynen soyledi diyorsun. Ben de sana diyorum ki senin duyduklarinin ne anlama geldigini algilayamiyorsun. Adam gayet dogru seyler soyluyor diyorum. Muharrem Ince ayrilikci Kurtlere izin vermeyecegiz, beraber yasamak isteyenleri dikkate alacagiz diyor, sen bambaska seyler algiliyorsun o yazdigin sozlerden!

Ayni lafi ben nasil anliyorum, sen nasil anliyorsun? Sence hamgimiz yanlis? Bu soruyu kendine bir sor ;)

Yani sen simdi Muharrem Ince sunu mu demek istedi diyorsun? Ayri yasamak isteyen kurtlere federasyon verecegiz, bunu mu diyor yani? Komedyen misiniz acaba?

Gecenlerde Ozgur Osel kirmizi kart gostermisti iktidara, sen bahse girerim bu olayi da Ozgur Ozel meger futbol hakemiymis diye anlamissindir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Ocak 2025; 16:16:26 >

Cumhur ittifakının Demle görüşmesini gören Muharrem İnce:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 14 Ocak 2025; 12:52:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.