Şimdi Ara

apo iti: 'Benim ilk üyeliğim Ülkü Ocaklarınadır! Ülkü Ocakları’na da gittim.'.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/siyahsancakx/status/1848804669058883954

Vatan haini Abdullah Öcalan’ın yakalandıktan sonra sorguda söylediği sözler yeniden gündem oldu;

“Benim ilk üyeliğim Ülkü Ocaklarınadır. Ülkü Ocakları’na da gittim.”

bir başka konuda bugün yazmıştım: Ben bu ülkücülük denilen şeyin bir kürdi vatandaş tarafından uydurulduğunu öğrendiğimde mhpden vazgeçmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mit ajanı olarak girdi sanırım ülkü ocaklarına... Zaten 60 darbesinden sonra aşırı sol devlette epey etkindi bu da O'nun bir parçasıydı namaz falan da kılıyormuş o dönem . 12 Mart sürecine girerken yine milli güçler devleti ele geçiriyor diye 9 Mart'ta yine aşırı sol darbe yapacaktı Mahir kaynak gibi sola sızan MİTçilerle bu açığa çıkmıştı 12 Mart sonrası 3 aşırı solcu idam edilip çoğu kimse devletten atıldı yine iş bitmeyince 12 Eylül oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 22 Ekim 2024; 22:54:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun yazmaya gerek yok arkadaşlar yazmış zaten.Amerikanın Usame bin laden olayı gibi bu mevzuda.

Bu ülke tam bağımsız olmadıkça,başınada gerçek anlamda kararlı,güçlü vb... bir lider gelmedikçe terör bitmez.Bir ihtimal daha var bana göre bunun olma olasılığı daha fazla.Gelecekte ütopik bir dünya olursa farklı bir sisteme geçilirse olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 23 Ekim 2024; 1:37:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Öcalan beyefendi üzerinden oy hesabı yapılan şu günlerde her şey mübah modunda takılıyorlar.

Biji biji der geçerler artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dusunseneze,

Apo ustune lacileri cekiyor, hilal biyik birakip, bozkurt isareti yaparak irmaginin akisina ölürem turkiyem turkusu esliginde meclise geliyor. Akabinde turkiye cumhuriyeti bolunmez butunlugunun ustune milletvekili yemini ediyor, mhp rozetini bizzat i devlet bahceli takiyor. Daha sonraki secimde osmaniyeden mhp millet vekili oluyor ve cumhurbaskani tarafindan milli savunma bakani yapiliyor.

Son olarak kürsüye cikip Cumhuriyet Halk Partili Tum vekillere ve vatandaslara siz pkklisiniz siz demlisiniz siz hainsiniz diye hakaret ediyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ooo yanlamaya başlamışsın. Bundan sonra sayın öcalan diyeceksin unutma. Yoksa maaşından keserler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.