Şimdi Ara

APM Uçuş Kartıyla Quadcopter (S500) Yapımı -1 : Parça Seçimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, bu video ile birlikte drone hava sahası kanalımda yeni bir seriye başlamış bulunmaktayım. Kısaca amacım hem apm kartının kurulum ve ayarlarını gösterebilmek, hemde hekzakopter serime göre çok daha uygun fiyatlı ve az emekli bir şekilde uçan ve çekim yapabilen bir rc araç üretebilmek. Serinin ilk videosunda kısaca parça seçimlerim ve nedenlerinden bahsetmeye çalıştım. Video içeriğinde lipo seçimi ile ilgili detaylara girmedim bununda sebebi lipo piller ile ilgili özel bir video hazırlamayı planlamış olmam.

    Son olarakta multikopteri aslında ben yapmıyorum. Videoda kendisi ile de tanışacağınız Arda kardeşim yapıyor. Ben sadece ona yardımcı olmak için yanında bulunuyorum. Video çekimleri sırasında sürekli "yapıyorum, ediyorum" demiş olsam da (-ki bu sadece ağız alışkanlığım yüzünden olmuş, ilerleyen videolarda göreceksiniz düzeltmeye çalışacağım :) ) tüm emek Arda'ya aittir. Ben sadece çekimleri yaptım diyebilirim :) Umarım beğenirsiniz. :) Yorumlarınızı bekliyorum.

    Son bir nokta daha seri evim dışında çekildiği için görüntü kalitesi açısından çok başarılı olamadı ancak yine de amacım kurulumun detaylarını göstermek olduğu için bu anlamda yeterli olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.



    Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız (YOUTUBE LİNKİ)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.