Şimdi Ara

APK + OBB OYUN KURULUMU YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • APK + OBB oyun kurarken Bazı Sitelerde 5 Part OBB oluyor şimdi ben bu 5 partı 1 klasörde toplayıpdamı atıcam tek tekmi atıcam yoksa 1 part işimi görüyomu Nasıl yapıcam Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

APK + OBB Oyun Kurulumu

Giriş:

Android cihazınıza APK + OBB oyunları kurmak, oyunların tam sürüm özelliklerinden yararlanmanız için gereklidir. Bu kılavuz, bu oyunları sorunsuz bir şekilde kurmanıza yardımcı olacaktır.

Adım 1: OBB Dosyası Nasıl Kurulur

• APK dosyasını cihazınıza yükleyin.
    • OBB dosyasını indirin.
    • Dosya yöneticinizi açın ve OBB dosyasını "Android/obb" klasörüne taşıyın.

Adım 2: APK Dosyasını Kurun

• Dosya yöneticinizi açın ve APK dosyasını bulun.
    • APK dosyasına dokunun ve "Yükle"yi seçin.
    • İstenirse kurulum izinlerini verin.

Adım 3: Oyunu Başlatın

• Uygulama çekmecenizi açın ve oyunu başlatın.
    • Oyun ilk başlatıldığında ek dosyaların indirilmesi gerekebilir.

İpuçları:

• APK ve OBB dosyalarını aynı kaynaktan indirdiğinizden emin olun.
    • OBB dosyasını yanlış klasöre taşımayın.
    • Cihazınızda yeterli depolama alanı olduğundan emin olun.

Hatalar:

• "Uygulama yüklenemiyor" hatası: APK ve OBB dosyalarının doğru şekilde kurulmadığını gösterir. Adımları tekrar kontrol edin.
    • "Uygulama lisansı doğrulanmadı" hatası: OBB dosyasının doğru klasöre taşınmadığını gösterir.
    • "Yetersiz depolama alanı" hatası: Cihazınızda yeterli depolama alanı olmadığını gösterir.

Bu kılavuzu izleyerek APK + OBB oyunlarını cihazınıza kolayca ve sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tüm partları indireceksin,ilk partı rar dosyasından çıkaracaksın,ardından diğer partlar otamatik olarak çıkacak ve bir dosyaya dönüşecek.Sende belirtilen dizine o tek dosyayı atıp,apk dosyasını yükleyeceksin.Oyunu açıp oynayacaksın
  • Ben bi oyun indirdim Asphalt 8 parttan çıkardım ama 6 sı ayrı ayrı çıktı 1 tanesinin içindeki obb yi attın androide oyun çalıştıda korkum ileride oyunun bölümleri açıldıkça obbnin devamı yokya hata falan vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrArif

Ben bi oyun indirdim Asphalt 8 parttan çıkardım ama 6 sı ayrı ayrı çıktı 1 tanesinin içindeki obb yi attın androide oyun çalıştıda korkum ileride oyunun bölümleri açıldıkça obbnin devamı yokya hata falan vermesin

vermez açıp oynuyorsan
  • obb dosyasını nereye atıyoruz
  • Bi klasöre atıcaksın ziplerin hepsini hepsini seçip sağ tık buraya çıkart de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrArif

APK + OBB oyun kurarken Bazı Sitelerde 5 Part OBB oluyor şimdi ben bu 5 partı 1 klasörde toplayıpdamı atıcam tek tekmi atıcam yoksa 1 part işimi görüyomu Nasıl yapıcam Şimdiden teşekkürler

http://www.youtube.com/watch?v=ETwYzT7Vskg

DH de hemen hemen her android cihaz konusunda bunun anlatımı var

Ayrıca VİDEO izleyerek daha sağlıklı yapabilirsiniz. BU işler uzun zamandır var ve siz şimdi soruyorsanız ANLATIM ile olmayacaktır

Siz yinede cihaz modelini yazarak bilgi almalısınız,

Asphalt 8 şuanda 1,5 gb olarak google play store de ücretsiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.