APK + OBB oyun kurarken Bazı Sitelerde 5 Part OBB oluyor şimdi ben bu 5 partı 1 klasörde toplayıpdamı atıcam tek tekmi atıcam yoksa 1 part işimi görüyomu Nasıl yapıcam Şimdiden teşekkürler
Tüm partları indireceksin,ilk partı rar dosyasından çıkaracaksın,ardından diğer partlar otamatik olarak çıkacak ve bir dosyaya dönüşecek.Sende belirtilen dizine o tek dosyayı atıp,apk dosyasını yükleyeceksin.Oyunu açıp oynayacaksın
Ben bi oyun indirdim Asphalt 8 parttan çıkardım ama 6 sı ayrı ayrı çıktı 1 tanesinin içindeki obb yi attın androide oyun çalıştıda korkum ileride oyunun bölümleri açıldıkça obbnin devamı yokya hata falan vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: TrArif
Ben bi oyun indirdim Asphalt 8 parttan çıkardım ama 6 sı ayrı ayrı çıktı 1 tanesinin içindeki obb yi attın androide oyun çalıştıda korkum ileride oyunun bölümleri açıldıkça obbnin devamı yokya hata falan vermesin
vermez açıp oynuyorsan
obb dosyasını nereye atıyoruz
Bi klasöre atıcaksın ziplerin hepsini hepsini seçip sağ tık buraya çıkart de olur.
quote:
Orijinalden alıntı: TrArif
APK + OBB oyun kurarken Bazı Sitelerde 5 Part OBB oluyor şimdi ben bu 5 partı 1 klasörde toplayıpdamı atıcam tek tekmi atıcam yoksa 1 part işimi görüyomu Nasıl yapıcam Şimdiden teşekkürler