Şimdi Ara

APEX LEGENDS | Battle Royale - F2P | Respawn Entertainment (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.746
Cevap
27
Favori
110.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Bunlar oyun içinde yazan şeyler zaten, soldan nickinin üstündeki yerden etkinliğe tıklarsan görebilirsin herşeyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    İngilizce pek yok videoda öyle sanmıştım. Akşam etkinlik gelince yayını açtım resmen dumur olup oyunu bile açmadım.
    İlk etkinlik zaten duo dan başka sniper shotgun etkinliği gibi oldu, beklediğimden çok kötü geçiyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlatayım dostlar, 2. event live.die.live adlı etkinlikte respawn noktaları kaldırıldı. öldüğünüz zaman takım arkadaşınız kutunuzdan bannerınızı almasına gerek yok sadece hayatta kalması yeter. circle kapanması bittiği zaman hayatta kalan takım arkadaşınızın orada respawn oluyorsunuz, üzerinizde mavi armor ve r301 silahı ile birlikte.

    Adamlar 2 günlük eventler ile veri topluyor, etkinlikler beğenilirse sonraki etkinlikleri onlara göre dizayn edecekler. Girmek zorunlu değil, casual play ve ranked mode orada duruyor :)
  • Düzelteyim ilk circle kapanmadan ölürseniz sonraki circle da beyaz armor ve p2020 ile doğuyorsunuz. Sanırım bu ilk circle için geçerli ya da ilk 2 circle emin değilim ondan. Sonraki circlelar senin dediğin gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • etkinlikler bana da biraz pasif geldi.
  • Oyun temelinde o kadar sağlam ki bence tps de de gayet güzel oluyor. Tabii ki ilk çıkış noktasi fps olduğundan ve genelde yuncu kitlesi fps ye öncelik vereceğinden gölgede kalabilir ama bana göre oyunun en başında sadece tps olarak çıksaymış yine ses getirirdi. Ve alternatif olarak durmalı ya da sık sık tekrar gelmeli ama nerdee. 2 gün 2 gün sonra by byee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 20 Ocak 2020; 13:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabune

    Oyun temelinde o kadar sağlam ki bence tps de de gayet güzel oluyor. Tabii ki ilk çıkış noktasi fps olduğundan ve genelde yuncu kitlesi fps ye öncelik vereceğinden gölgede kalabilir ama bana göre oyunun en başında sadece tps olarak çıksaymış yine ses getirirdi. Ve alternatif olarak durmalı ya da sık sık tekrar gelmeli ama nerdee. 2 gün 2 gün sonra by byee
    Tps modu geçici olarakmı geldi,Yoksa hep kalacakmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halikarnas1970

    Tps modu geçici olarakmı geldi,Yoksa hep kalacakmı?

    Alıntıları Göster
    TPS Modu 'Grand Soirée Event' kapsamında geldi ve bu akşam bitecek. Bu etkinlikte 14 gün boyunca her 48 satte bir yeni bir mod geliyor. Etkinlik sonuna kadar toplam 7 mod olacak.

    Bu modlardan en iş yapar diyebileceğimiz TPS modu. Ama oyun orijinalinde FPS olduğu için bazı sıkıntılar oluyor oynarken. Mesela item pinlemek zor, denk getiremiyorsun. Bir de omuz değiştirme olmalıydı. (Vardır belki de ben bulamadım)

    Şahsen oyun normalde FPS olduğu için çok faza oynamadım TPS mekaniği hafızama yerleşmesin diye, 'challenge'ları yapıp bıraktım. Ama ileride gelirse de alternatif olarak güzel olur. Ancak FPS ve TPS modlarının serverları ayrı olmalı tabi ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Ocak 2020; 14:7:26 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Tps de Havoc la orta mesafeden tek şarjörle 2 kişi aldım kafalarından vura vura. Normal modda ise silahı tutmak mesele :) kısacası orta mesafe şutlarda çok iyi ama yakın mesafe de oynanmıyor. Hele az mermili şarjörler ciddi problem ve bittiğini anlamıyorsun.
    Onun dışında kayarak oynanan yakın mesafeler sıkıntılı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nick:screameagles

    Oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir yaş 33

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam Kings Canyon Gece modu gelecek oyuna 2 günlüğüne. Eski haritayı özleyenlerin bilgisine.
  • Sezon 4 teaser.

  • İki Legend gelmesi iyi olmuş.
  • https://www.youtube.com/watch?v=QzfsGxrCD4o
    Akşam 9 da season 4 trailer geliyor.
  • Uzun süre kanepe rahatlığından dolayı ps4'de oynadım. Bütün gün masa başında geçen iş sonrası eve gelip pc başında oynamak zor oluyor. Neyse daha stabil bir fps oranı, iyi grafikler falan derken pc ye de indirdim. Abi çok acayip bir şey oldu. :D Oyunu klavye mouse oynayamıyorum. Yani o kadar beceriksizim ki. Aim berbat, hızlı loot yapamıyorum, mobilite sıfır. Resmen bok gibi oynuyorum. Her oyun rezil oğlu rezil. Bir adam vursam hadi iyiyim bu maç diyorum. yahu canım sıkıldı bildiğin.

    Sonra benim emektar 360 gamepad'ini çalıştırdım. Sürekli pc de takılı. Genelde single oyunları destekliyorsa gamepad ile oynarım. neyse oyuna bi girdim. Takır takır adam vuruyorum :D. Düşünün. controller ile klavye mouse oynayanlara karşı üstünlük kuruyorum. Tabi cevval oyuncuları tenzih ederim. O kadar da iddaalı değilim yani. Resmen tek günde lig atladım. Ardarda şampiyonluklar falan gırla. Bir yandan da nasıl oluyor bu diyorum. Mouse'un hızı ile controller arasında malum dağlar kadar fark var.

    Biraz araştırma yaptım. Respawn pc de auto aim olmadığını söylüyor. Deneyimlediğim kadarı ile sanırım gerçekten yok. Çok hafif de olsa bir cursor takibini hissederdim ama şu ana kadar olmadı. Sonra bir kaç youtuber izledim. Pc de elemanlar çatır çatır 25 er 30 ar kill alıyor controllerla. Maçları domine ediyorlar resmen.

    Çok enteresan. Ben gamepad'lerin mouse karşısında hep ezileceğini düşünmüşümdür online aksiyon oyunlarında ama öyle olmayabiliyormuş :I
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Kapalı kapılar ardında yapılan gamer testlerinde malesef eziliyor, ya oyunda bir şey vardır yada gelen rakiplerle alakalıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sezon 4 Launch Trailer ve Yeni Legend REVENANT


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 4 Gameplay Trailer

  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.