Şimdi Ara

APC BX1400U-GR, Inform Sinus Evo 1 kVA, Fsp Champ 1K 900W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. UPS almaya karar verdim fakat kararsız kaldım. APC BX1400U-GR UPS'ini almayı planlıyordum, ama internette doğru dürüst satan bir yer bulamadığım için bugün APC bayisi olan bir elektrikçiye fiyat sormaya gittim. Adam bana Line İnteractive UPS'leri tavsiye etmediğini, voltaj regülatörü olmadığı için aşırı voltaj oynaması olduğunda trafoların kısa ömürlü olacağını falan söyledi. O yüzden Inform Sinus Evo 1 kVA Online UPS'sini önerdi.

    Aslında APC BX1400U-GR(700W) UPS'ini alacaktım, ama elektrikçi aklımı karıştırdı. Online olanının daha iyi olduğunu biliyorum ama kalite olarak sizce hangisini tavsiye edersiniz? Inform Sinus Evo kullanan var mı acaba? İlla Inform almak zorunda değilim, Fsp Champ 1K(900W) UPS'ini de alabilirim. Sizce hangisi daha iyi olur?

    APC BX1400U-GR(700W) Line 1.400 küsür TL
    Inform Sinus Evo 1 kVA(900W) Online 950 TL
    Fsp Champ 1K(900W) Online 1.050 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 17 Eylül 2019; 20:45:1 >







  • bunlara dünyanın parasını veriyoruz ama akü bitince apc diyor benim özel kitim var öteki markalarda değiştirdim bi 3 sene daha gittim diyen görmüyorum at at yenisini al hep.apc kullandım ben uzun süre ama akü bitti kiti TR'de yoktu akü aldım iki tane olmadı attım hepsini çöpe.eaton da güzel marka onun da akü bitti girsem mi girmesem mi akü değişim işine diye düşünüyorum.yenisini alayım hem biraz daha kapasiteli olsun dedim 850va'dan sonrakilerde fan varmış ve rahatsız ediyormuş boştayken bile.apc'nin onlineleri var 3500 falandır ve ne için alıyorsun online biraz lüks bir şey.normalleri de voltajda sorun oldu mu aküye geçiyor regülatöre gerek yok bende apc regülatör de var onu da kullandım.onlinede sürekli aküden veriyor voltajla işin olmuyor farkı bu artı mozambik değil burası elektrik voltajlarımız sorunlu değil artık bizim burada en azından sizin orayı bilmem.




  • Yok hocam aküsünü değiştirip kullananlar var APC'nin, özel kit almaya falan gerek yok yani, başka aküde takılabiliyor Yuasa gibi. Siz sanırım yanlış akü almışsınız. Bu arada ev için almayı planlıyorum, önceki oturduğum bölgede ara ara voltaj dalgalanması oluyordu. Şimdi başka yere taşındım burada dalgalanma yok, ama tekrar taşınacağım için o bölgede dalgalanma ihtimali var. Online daha uzun ömürlü olacaksa(elektronik kısmı) Online almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    daha pahalıysa daha uzun ömürlü anlamına gelmez daha konforlu daha lüks daha hededir pahalı satarlar.online sürekli bataryadan çalışıyor daha uzun gitmez bence.valla benim dediğim apc çok eski kitini bulmuştum ingilterede dedim getirtsem yeni ups parasına gelecek.şimdiki modellerde çip devre falan yok tak sök oluyor demek ki ama ben almam bir daha apc gibi gıcık markalar.çok para dökme bence hani işlemci gibi uzun süre kesin giden sonra satılabilen bir şey değil sürekli elektrikle çalışan parça değişmesi gereken en sonunda bozulup atılan bir şey ve tekrar söylüyorum fan varmış bunlarda ve kafa ütülüyormuş alacaksan bir ton para vereceksen sessiz yani fansız olanı varsa al.850va bitti mesela benim aküsü ve 120 mi 150 mi ne o yuasa dediğin ama hiç de uğraşasım yok bizim buradaki tedaş çağ atladı elektirik hiç kesilmiyor ve ups varken de hiç çat çut etmiyordu.eskiden 2003 gibi almıştım apc regülatör çatır çuturdu yani habire oynardı şimdi ondan da pek ses gelmiyor.kısaca sessiz idare eder bir şey al online bence para tuzağı elektrik sistemi güzel semtlerde.hani ne yapabilirsin de elektrik gidince söversin?bios güncellerken başka da hiçbir işime yaramaz benim ama dediğim gibi gitmiyor artık burada elektrik ve dalgalı gelmiyor bir de fan sesi çekemem bendeki fansızdı.




  • Peki cevabınız için teşekkür ederim, APC BX1400U-GR alacağım sanırım. Zamanlı zamansız elektrik kesintilerine gereğinden fazla sinirleniyorum, 1.500 TL biraz fazla ama alacağız mecburen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.