Şimdi Ara

Apartman dairesinde bakılmaya uygun köpek türleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ilk defa böyle bir işe kalkışıyorum ama daha önümde zaman var yani her türlü araştırmayı yapmak, bilgi edinmek içinde zamanım var. Tabi bu araştırmayı yapmadan önce bir köpek türü belirleyip o yönde araştırma yapmak en mantıklısı olacaktır. Sizlerden isteğim apartman dairesinde bakılmaya uygun bir köpek türü araştırıyorum. Bundan kastım aslında komşuları rahatsız edecek kadar ses yapmaması, eğer havlama konusunda bir sıkıntı olmazsa diğer şeyler zaten halledilir. Bunun dışında gün içinde ayırabileceğim zamandan bahsetmek isterdim ama dediğim gibi daha önümde zaman olduğu için henüz ilerisi hakkında belli bir şey yok. Yani gün içinde kaç saat boş olacağım bilmiyorum ama en kötü ihtimali söylemek gerekirse sabah 8'den akşam 4'e kadar falan evde olmam herhalde. Bunun dışında yaptığım araştırmalarda mesela Jack Russell hakkında bir yerde apartman dairesinde bakmaya uygun, başka bir yerde uygun değil çok hareketli gibi bilgiler topladım ama kesin ve doğru bilgiye ulaşmak için buradaki tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ilk defa böyle bir işe kalkışıyorum ama daha önümde zaman var yani her türlü araştırmayı yapmak, bilgi edinmek içinde zamanım var. Tabi bu araştırmayı yapmadan önce bir köpek türü belirleyip o yönde araştırma yapmak en mantıklısı olacaktır. Sizlerden isteğim apartman dairesinde bakılmaya uygun bir köpek türü araştırıyorum. Bundan kastım aslında komşuları rahatsız edecek kadar ses yapmaması, eğer havlama konusunda bir sıkıntı olmazsa diğer şeyler zaten halledilir. Bunun dışında gün içinde ayırabileceğim zamandan bahsetmek isterdim ama dediğim gibi daha önümde zaman olduğu için henüz ilerisi hakkında belli bir şey yok. Yani gün içinde kaç saat boş olacağım bilmiyorum ama en kötü ihtimali söylemek gerekirse sabah 8'den akşam 4'e kadar falan evde olmam herhalde. Bunun dışında yaptığım araştırmalarda mesela Jack Russell hakkında bir yerde apartman dairesinde bakmaya uygun, başka bir yerde uygun değil çok hareketli gibi bilgiler topladım ama kesin ve doğru bilgiye ulaşmak için buradaki tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim.

ya orda uygun yada değil derken başka kriterlere göre değerlendirmişlerdir mesela küçük köpekler çok hareketlidir enerjilerini atmaları lazımdır biri boy olarak uygun der ama başka enerjisinden dolayı değil der, veya golden lar pek fazla havlamazlar diye duydum biri o yüzdeen uygun der yine hareket bakımında uygun değil der biri birazda nasıl değerlendirdiğine bağlı bu işi . Bende cok düşündüm bi ara evde köpek beslemeyi ama o sorumluluğu alamadım hayvanı hapsetmiş gibi olurum düşündüm iyice düşünüp öyle alın derim sonra üzülen hem siz hem hayvan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ilk defa böyle bir işe kalkışıyorum ama daha önümde zaman var yani her türlü araştırmayı yapmak, bilgi edinmek içinde zamanım var. Tabi bu araştırmayı yapmadan önce bir köpek türü belirleyip o yönde araştırma yapmak en mantıklısı olacaktır. Sizlerden isteğim apartman dairesinde bakılmaya uygun bir köpek türü araştırıyorum. Bundan kastım aslında komşuları rahatsız edecek kadar ses yapmaması, eğer havlama konusunda bir sıkıntı olmazsa diğer şeyler zaten halledilir. Bunun dışında gün içinde ayırabileceğim zamandan bahsetmek isterdim ama dediğim gibi daha önümde zaman olduğu için henüz ilerisi hakkında belli bir şey yok. Yani gün içinde kaç saat boş olacağım bilmiyorum ama en kötü ihtimali söylemek gerekirse sabah 8'den akşam 4'e kadar falan evde olmam herhalde. Bunun dışında yaptığım araştırmalarda mesela Jack Russell hakkında bir yerde apartman dairesinde bakmaya uygun, başka bir yerde uygun değil çok hareketli gibi bilgiler topladım ama kesin ve doğru bilgiye ulaşmak için buradaki tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim.

Pug cinsi köpege bakmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen arastirmaya devam ediyorum sanki öne cikan türler arasinda pug ve chihuahua var gibi ama eminim burada evde kopek bakan insanlarin sayisi coktur. Herkesten tavsiye, öneri bekliyorum. Sadece tür konusunda degil bu isin zorlukları, guzel yanlari kisacasi ilk defa köpek bakacak birinin bilmesi gereken seyleri sizlerden bekliyorum. Eminim sadece ben degil pek cok kisi yararlanacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 8 Kasım 2013; 0:56:41 >
  • Demin bu konuyu okudum, köpek bakmak isteyen arkadaslarin okumalarini tavsiye ederim.http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78643928

• Aynen kesinlikle ya barinaktan ya da köpeğini sahiplendirmek isteyen birinden alacağım.

• Aranizda o kadar kopek bakan var hic mi kimseden tavsiye cıkmiyor? Olumsuz bir durum oldugunda hepiniz toplaniyorsunuz ama masallah.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.