|
|
Konuyu hortlatmam gerekiyor Yardım lazım Sinirlerim gerildi gece 1 e kadar uğraştım sonra pes ettim Amacım ap-301 ile çocuğun odasındaki masaüstüne İnternet vermekti Köprü koduna aldım Kendi modemimi arattım buldum İlk hata wpa ve wpa2 sifrelenen cihaza köprü yada tekrarlayici şeklinde bağlantı kurulamaz dedi Kendi modemimi wep sifrelemeye cevireyim dedim Modemimde wep şifreleme yok, sadece wpa var. Olmadi Sonra aklıma geldi evde Bi zyxel p-660w-t1 fazla modem vardi Onu kendi Modemime bağladım Zyxel modeme İnternet verdim Onun wifisini web sifreledim Sonra ona baglanayim dedim Bu seferde mac adresi hatalı dedi Neymiş mac adresi baştan ilk iki hanesi tekrar eden simge olmalıymış Yani benim taktığım zyxel modem mac adresi 50:ba falan gidiyor Bağlantı olabilmesi için 50 değil de 55 00 Aa Bb Falan gibi başlaması lazımmış Yazılım demişsiniz Ara tara 1.1.9 tr yazılım yok İngilizce var TR yazılım 1.0.8 de son bulmuş Neyse İngilizce olsun dedim 1.1.9 yaptim Menü İngilizce oldu ama ne arama yapıyor de değiştirdiğim verileri kaydediyor Error code:7 yazıyor modem isminde ve şifre bölümünde Versiyon çalışmadı yani Mac adresi de degistirilebilen bisey değilmiş Valla sinirden köpürerek kapattım yattım gece 1 olmuştu 6 saat uğraştım. Konu hakkında yardım gerekiyor Başka ne yapılabilir Lütfen bilgisi olan yazsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Don't Buy INTEL...
INTEL=Güvenlik açıkları... çöp intele tapınanlara çöp satın... |
3 mod var Erişim noktası (zaten bu ayarda WiFi arama yok) Diğer ikisinde denedim Köprü ve otekini Olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sonunda başardım İngilizce olan 1.1.9 sürümü yükledikten sonra ap menüsünden ayarlardan fabrika ayarlarına sifirlamamiz gerekiyormuş Bu konuda sorun yaşayan başkaları da olursa diye yazmak istedim Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |